Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 17 tema

QUOTE(katastrofija @ 2013 04 07, 22:57)
Hm.. aš su ryainair pirmąkart skrisčiau, taip džiaugiausi dėl būsimos kelionės ir kad taip pigiai sumokėjau biggrin.gif dabar kažkaip ir neramu darosi verysad.gif vat ir bus kad skūpus moka du kartus biggrin.gif

viskas bus gerai, klaida gal sistemoj ir tiek. Niekas gi nepranese apie kazkokius skrydziu perkelimus.
Atsakyti
[quote=syri,2013 04 07, 12:02]
Sveiki, gal matote kokį nebrangų grįžimą Alicante - LT (arba Ryga) su persėdimu gegužės ...
Ačiū, kas užmes akį mirksiukas.gif ir pakomentuos
[/quote]

nebereikia.

Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2013 04 06, 15:23)
nuobodi, as apie tai nekalbu. tokiu atveju ir 45min per maza wink.gif oro uoste reikia buti kaip minimum 1.5val iki skrydzio.

tada pardon, nesupratau klausėjo klausimo ph34r.gif
Atsakyti
Ar visada eiliniams Ryanair klientams pasidaryti įlaipinimo kortelę (užsichekinti) galima ne anksiau, kaip prieš 15 dienų? Galvoju, kur reikės, būnat užsienyje, atsispausdinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2013 04 08, 14:06)
Ar visada eiliniams Ryanair klientams pasidaryti įlaipinimo kortelę (užsichekinti) galima ne anksiau, kaip prieš 15 dienų? Galvoju, kur reikės, būnat užsienyje, atsispausdinti  g.gif

Kažkas rašė kelis puslapius atgal, kad kartais būna jog ir anksčiau galima, reikia turbūt tikrintis ir žiūrėti... Mums irgi ta pati situacija, bilietus atgal paprašysime viešbutyje, kad atspausdintų, manau tikrai atspausdins, daug kam turbūt tokios paslaugos prireikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katastrofija @ 2013 04 07, 20:27)
Na, aš pirkau bilietus šiuo maršrutu gegužės 13 tai tikiuosi kad tiesiog išparduoti bilietai, nes kainavo po 76lt į vieną pusę, manau kad tiesiog užsipildė reisai  g.gif

Skambinau tiesiai i Ryanair (UK), sake panasu kad sis marsrutas Vilnius - London (Luton) - Vilnius bus anuliuotas po geguzes 12 d., nors dar oficialios informacijos jie neturi.

Idomu kada paskelbs, nes man irgi aktuali si informacija. g.gif
Atsakyti
Dabar rodo dvi skirtingas kainas mokant su debetine ir kredito kortele. Iš mastercard prepaid dar yra kažkokios naudos?
Atsakyti
QUOTE(RytoTyluma @ 2013 04 09, 13:47)
Dabar rodo dvi skirtingas kainas mokant su debetine ir kredito kortele. Iš mastercard prepaid dar yra kažkokios naudos?

Su prepaid kortele nebetaiko jokiu nuolaidu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 04 09, 12:31)
Skambinau tiesiai i Ryanair (UK), sake panasu kad sis marsrutas Vilnius - London (Luton) - Vilnius bus anuliuotas po geguzes 12 d., nors dar oficialios informacijos jie neturi.

Idomu kada paskelbs, nes man irgi aktuali si informacija. g.gif

schmoll.gif nu bet čia ir truputį negerbimas žmonių ir jų planų biggrin.gif nei patvirtina nei paneigia... tai aš tada nei pakarta nei paleista biggrin.gif pff.. pirmą kartą pigiom oro linijom skrendu ir va kaip biggrin.gif nu kad tikra tiesa, kad skūpus dukart moka :/
Atsakyti
QUOTE(katastrofija @ 2013 04 09, 14:47)
schmoll.gif nu bet čia ir truputį negerbimas žmonių ir jų planų biggrin.gif nei patvirtina nei paneigia...  tai aš tada nei pakarta nei paleista biggrin.gif pff.. pirmą kartą pigiom oro linijom skrendu ir va kaip biggrin.gif nu kad tikra tiesa, kad skūpus dukart moka :/

O jus negavot dar jokio patvirtinancio laisko i email kad skrydis atsaukiamas? Jei taip, tuomet gal visgi nebus tie skrydziai atsaukti.
Niekas kazkodel iki siol 100 proc. tiesos, patvirtinimo del skrydziu atsaukimo taip ir nepateike. As irgi vis laukiu, nes norejau pirkti bilietus butent is to oro uosto atgal i LT. Man keliones planas irgi gerokai keiciasi.
Jusu atveju Ryanair jums turi atsiusti oficialu pranesima apie skrydzio atsaukima su nuoroda, pagal kuria turit teise rinktis atgauti sumoketus pinigus uz aviabilietus arba keisti i koki kita skrydi.

Parasykit jei jums ateis laiskas su oficialu patvirtinimu del siu skrydziu nutraukimo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,

Ir as snd gavau, kad mano rugpjucio menesio skrydis Iis Lutono i Vilniu yra atsaukiamas. Oj, kaip negerai.....pas mane visa didziausia kelione sugalvota, o db vat tau.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sliekiukas @ 2013 04 09, 17:10)
Sveiki,

Ir as snd gavau, kad mano rugpjucio menesio skrydis Iis Lutono i Vilniu  yra atsaukiamas. Oj, kaip negerai.....pas mane visa didziausia kelione sugalvota, o db vat tau.... verysad.gif

Laba

Aciu, kad pasidalinot sia informacija. 4u.gif
Bent jau dabar oficialiai aisku, kad skrydziai po geguzes 12 d. i/is Londona (Lutona) atsaukiami. O tai niekur nebuvo jokios oficalios info patalpinta.

Na ka bandysim grizti per Londona (Stansteda). Na musu kelione irgi suplanuota, praktiskai viskas uzrezervuota. Teks kai ka koreguoti.
Atsakyti