Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 17 tema

katik ivyko man problemele. viena karta vedziau visus duomenis perkant bilietus, bet veliau susivokiau, kad noriu skristi is kito oro uosto, tad tiesiog isjungiau rainair langa, nors jau buvau paskutiniam etape, kur jau korteles nr suvesti ir tt, paspaustas paskutinis mygtukas, bet galvojau, kad nieko tokio, juk net i banka manes nenukreipe, nei slaptazodzio vest reikejo - nieko. tai susivedziau vel viska, su nauju oro uostu, ir tada pasitikrinau savo el pasta - man atsiusti du itinerary laiskai, tai reiksia, kad as tiesiog booking padariau, ar kad tuos du bilietus ta pacia diena ir nusipirkau??? nes is banko dar nenuskaiciuoti pinigai, o siurprizo nenoriu.
man kazkaip keista, kad nereikejo nei banko slaptazodzio, nieko, tai reiskia, jog jei kazkas pavogtu pinigine, galetu prisipirkti bilietu man nieko nezinant ir jam nezinant manop pass. g.gif
labai tikiuos kad aiskiai mintis isdesciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2013 04 06, 23:59)
katik ivyko man problemele. viena karta vedziau visus duomenis perkant bilietus, bet veliau susivokiau, kad noriu skristi is kito oro uosto, tad tiesiog isjungiau rainair langa, nors jau buvau paskutiniam etape, kur jau korteles nr suvesti ir tt, paspaustas paskutinis mygtukas, bet galvojau, kad nieko tokio, juk net i banka manes nenukreipe, nei slaptazodzio vest reikejo - nieko. tai susivedziau vel viska, su nauju oro uostu, ir tada pasitikrinau savo el pasta - man atsiusti du itinerary laiskai, tai reiksia, kad as tiesiog booking padariau, ar kad tuos du bilietus ta pacia diena ir nusipirkau??? nes is banko dar nenuskaiciuoti pinigai, o siurprizo nenoriu.
man kazkaip keista, kad nereikejo nei banko slaptazodzio, nieko, tai reiskia, jog jei kazkas pavogtu pinigine, galetu prisipirkti bilietu man nieko nezinant ir jam nezinant manop pass. g.gif
labai tikiuos kad aiskiai mintis isdesciau g.gif

Į banko puslapį ir nenukreipia, juk suvedate kortelės duomenis, jie nusiskaičiuoja pinigus nuo jos.
Atsakyti
Sveiki,

gal matote kokį nebrangų grįžimą Alicante - LT (arba Ryga) su persėdimu gegužės 8-14 dienomis 2 asmenims?
Aš randu geg. tik 7-8 (laukimas per naktį) d., bet labai norisi vėlesnės datos ax.gif

Ačiū, kas užmes akį mirksiukas.gif ir pakomentuos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 07 balandžio 2013 - 11:03
Laba

Sakykit ar niekam Ryanair neatsauke skrydziu kurie turetu buti po geguzes 12 d. marstutu Londonas (Luton) - Vilnius, arba Londonas (Luton) - Vilnius. Nuo penktadienio neberodo skrydziu ir kainu laikotarpiui po geguzes 12 d. ir toliau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2013 04 07, 11:11)
Į banko puslapį ir nenukreipia, juk suvedate kortelės duomenis, jie nusiskaičiuoja pinigus nuo jos.

aisku dabar jau nebeimanoma atsaukt g.gif
nieko darbar jau nebepadarysi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prietarai: 07 balandžio 2013 - 14:05
QUOTE(Prietarai @ 2013 04 07, 13:57)
aisku dabar jau nebeimanoma atsaukt  g.gif
nieko darbar jau nebepadarysi?  g.gif

Sveiki, bandykit skambint i Litsargus http://www.litcargus...etu_pardavimas/ 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, jei dbr perkame bilietus ner dar dukrytei 2m (sueina 0511) ,bet keliones metu (0525)jau bus sueja?ar negalime pirkti kaip infantui bilietu?kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(Vaidulka15 @ 2013 04 07, 19:10)
Sveiki, jei dbr perkame bilietus ner dar dukrytei  2m (sueina 0511) ,bet keliones metu (0525)jau bus sueja?ar negalime pirkti kaip infantui bilietu?kaip manot?

Negalite.
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 04 07, 11:25)
Laba

Sakykit ar niekam Ryanair neatsauke skrydziu kurie turetu buti po geguzes 12 d. marstutu Londonas (Luton) - Vilnius, arba Londonas (Luton) - Vilnius. Nuo penktadienio neberodo skrydziu ir kainu laikotarpiui po geguzes 12 d. ir toliau.  g.gif

Aš irgi žiūriu ir galvoju ar čia sistemos klaida pas juos ar nebebus šito reiso g.gif
Atsakyti
QUOTE(spylkutia @ 2013 04 07, 20:49)
Aš irgi žiūriu ir galvoju ar čia sistemos klaida pas juos ar nebebus šito reiso g.gif

Na, aš pirkau bilietus šiuo maršrutu gegužės 13 tai tikiuosi kad tiesiog išparduoti bilietai, nes kainavo po 76lt į vieną pusę, manau kad tiesiog užsipildė reisai g.gif
Atsakyti
QUOTE(katastrofija @ 2013 04 07, 20:27)
Na, aš pirkau bilietus šiuo maršrutu gegužės 13 tai tikiuosi kad tiesiog išparduoti bilietai, nes kainavo po 76lt į vieną pusę, manau kad tiesiog užsipildė reisai  g.gif

Na ne, dar penktadieni ryte ziurejau bilietus birzelio viduriuj (ir dar tolimesniam laikotarpiui), buvo ir datos, ir kainos, o penktadieni vakare jau nieko neberode...iki siol.

Skambinau ir i Litcargus, kuris Ryanair LT aptarnauja, pas juos irgi tas pats sistemoje, sako del skrydziu atsaukimo ir viso marsruto jokiu ziniu neturi, irgi nesupranta kas darosi.
Sakau gal vasaros tvarkarasti tvarko. Na reik laukti rytdienos, gal kas paaiskes...
Siuo metu paskutine data kuria rodo siam marsrutui yra geguzes 12 d., sekmadienis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 07 balandžio 2013 - 20:53
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 04 07, 22:51)
Na ne, dar penktadieni ryte ziurejau bilietus birzelio viduriuj (ir dar tolimesniam laikotarpiui), buvo ir datos, ir kainos, o penktadieni vakare jau nieko neberode...iki siol.

Skambinau ir i Litcargus, kuris Ryanair LT aptarnauja, pas juos irgi tas pats sistemoje, sako del skrydziu atsaukimo ir viso marsruto jokiu ziniu neturi, irgi nesupranta kas darosi.
Sakau gal vasaros tvarkarasti tvarko. Na reik laukti rytdienos, gal kas paaiskes...
Siuo metu paskutine data kuria rodo siam marsrutui yra geguzes 12 d., sekmadienis.

Hm.. aš su ryainair pirmąkart skrisčiau, taip džiaugiausi dėl būsimos kelionės ir kad taip pigiai sumokėjau biggrin.gif dabar kažkaip ir neramu darosi verysad.gif vat ir bus kad skūpus moka du kartus biggrin.gif
Atsakyti