Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 17 tema

Klausimas: o jei skrendam su vaikais ir nerezervavom konkreciu vietu, tai gali buti, kad negausim 2 vietu salia viena kitos?
Kaip patartumet tada lipt i lektuva, nes kaip suprantu brautis nera prasmes, nes vistiek atsisedus galib ut isprasyta is tu vietu, nes jos gali buti rezervuotos.... hm.... niekad neskridau su sitom bezobrazijom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2013 04 05, 08:21)
viskas gerai manau, pas mane irgi tik raidės, per vidurį vienas skaičius  smile.gif
Papildyta:
Aš dar norėjau paklausti  blush2.gif  Jeigu užsiregistruoji į skrydi internetu (online check-in) ir turi rankose atsispausdinęs įlaipinimo tuos talonus, tai atvažiavus į oro uostą jau nebereikia ten stovėt bendrai eilėje, kaip visada registruojantis, iškart eiti prie bagažo patikros ar kaip? ar vistiek reikia atstovėt ten toj eilėj (nežinau kaip ji vadinas), kur užregina į skrydį, ant lagaminų lipdukus suklijuoja, pasveri  blush2.gif  biggrin.gif  Visada kažkaip keliaudavom charteriais, tai nežinau kokia tvarka  biggrin.gif

jus pasidarot check in online, oro uoste registruotis nereikia (jeigu neturit bagazo kuri reikia priduoti), tiesiai i bagazo patikra.
Papildyta:
QUOTE(dresin @ 2013 04 05, 12:21)
Klausimas: o jei skrendam su vaikais ir nerezervavom konkreciu vietu, tai gali buti, kad negausim 2 vietu salia viena kitos?
Kaip patartumet tada lipt i lektuva, nes kaip suprantu brautis nera prasmes, nes vistiek atsisedus galib ut isprasyta is tu vietu, nes jos gali buti rezervuotos.... hm.... niekad neskridau su sitom bezobrazijom  ax.gif

keli lapai atgal buvo aktyvi diskusija apie tai. Atsisedus jus nebusit isprasyti, tiesiog tos vietos kurias kazkas rezervavo bus pazymetos ir jus ten atsisesti negalesite.
Atsakyti
QUOTE(dresin @ 2013 04 05, 11:21)
Kaip patartumet tada lipt i lektuva, nes kaip suprantu brautis nera prasmes, nes vistiek atsisedus galib ut isprasyta is tu vietu, nes jos gali buti rezervuotos.... hm.... niekad neskridau su sitom bezobrazijom  ax.gif

maziau nervuokites
va pati ka tik parskridau is keliones i Anglija.Skridau viena su vaikais.Jokiu priority nepirkau r nelaidziau pinigu.Kaune stovint eileje du vaikinai man pradejo sakyti kad man priklauso su vaikais eiti i eiles pradzia-nes jei as neisiu jie sake pasiims po vaika ir patys eis biggrin.gif tai va ju padrasinta nuejau i prieki ir maloniai man buvo uzleistas eiles priekis,kaip ir dar kokios 5 mamom su vezimukais.Ilipom i lektuva gal kokie 10-i,laisvai radom vietos,dukra prie lango as su mazium per viduri.Gryztant stovejau eiles gale praktiskai,i lektuva atsisedom beveik paskutiniai,radom laisvas dvi vietas,bet atejusi stiuardese pasake kad negalima man su kudikiu sedeti sioj vietoj,tada ji maloniai paprase is kitos eiles dvieju zmoniu apsikeisti su manimi vietomis,tai vel apsikeite sedejom prie lango ir per viduri.Tikrai rasite vietos,nebijokite,vaiku neisskirs,pagal Rainair tvarka gi vaikas negali skristi be palydos.Blogiausiu atveju paprasykit stiuardese ji maloniai pades.Siaip oro uosto darbuotojai visi super malonus ir puola padeti.10balu jiems uz darba
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 04 05, 12:28)
jus pasidarot check in online, oro uoste registruotis nereikia (jeigu neturit bagazo kuri reikia priduoti), tiesiai i bagazo patikra.

bagazo kuri reikes priduoti turesim, tai tada reiskia stot iskart i ta eilute? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2013 04 05, 12:59)
bagazo kuri reikes priduoti turesim, tai tada reiskia stot iskart i ta eilute?  blush2.gif

taip eikite tiesiai i patikra 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Bandysim keliaut nail.gif

Tiesa, apie keliones draudima - jei mano kreditine kortele turi keliones draudima:

Draudimo apsauga galioja pagrindinės kortelės turėtojui (Apdraustasis) jei jam ne daugiau kaip 75 metai, taip pat kartu su juo keliaujantiems jo šeimos nariams: sutuoktiniui (arba ne mažiau kaip vienerius metus neįregistravus santuokos bendrai gyvenančiam ir bendrą ūkį vedančiam asmeniui ar sugyventiniui) ir vaikams ar įvaikiams iki 18 metų amžiaus.

Tai perkant bilietus as nepirkau to Ryanair siulomo keliones draudimo - am i right?

kitas dar klausimas - ar vaikams irgi priklauso bagazas iki 10 kg? atrodo supratau kad taip. nes bilietai tiek pat kainavo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dresin @ 2013 04 05, 13:47)
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Bandysim keliaut  nail.gif

Tiesa, apie keliones draudima - jei mano kreditine kortele turi keliones draudima:

Draudimo apsauga galioja pagrindinės kortelės turėtojui (Apdraustasis) jei jam ne daugiau kaip 75 metai, taip pat kartu su juo keliaujantiems jo šeimos nariams: sutuoktiniui (arba ne mažiau kaip vienerius metus neįregistravus santuokos bendrai gyvenančiam ir bendrą ūkį vedančiam asmeniui ar sugyventiniui) ir vaikams ar įvaikiams iki 18 metų amžiaus.

Tai perkant bilietus as nepirkau to Ryanair siulomo keliones draudimo - am i right?

kitas dar klausimas - ar vaikams irgi priklauso bagazas iki 10 kg? atrodo supratau kad taip. nes bilietai tiek pat kainavo  lotuliukas.gif

Nepirkite draudimo, bet idemiai perskaitykite savo turimo draudimo salygas, buna visokiu niuansu. Taip pat galite is ligoniu kasu issiimti europos sveikatos korteles, jas duoda nemokamai. Galioja jos europoje.

Jeigu vaikai virs 2 metu, tai jiems priklauso po 10kg.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 05 balandžio 2013 - 13:00
QUOTE(Forgete @ 2013 04 05, 13:03)
taip eikite tiesiai i patikra  4u.gif

o tai kas paims registruota bagažą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2013 04 05, 14:45)
o tai kas paims registruota bagažą?  g.gif

oi ne taip perskaiciau smile.gif sorry

tada pirmiausiai turite priduoti registruota bagaza, o po to i patikra.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 04 05, 14:47)
oi ne taip perskaiciau smile.gif sorry

tada pirmiausiai turite priduoti registruota bagaza, o po to i patikra.

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2013 04 04, 23:11)
nuobodi, registracijos pabaiga- 30min iki skrydzio wink.gif
Taip,Ryanair rašo, kad prie įlaipinimo vartų reikia būti 30 min iki skrydžio, bet juk iki tų vartų dar gali būti ilgas kelias tongue.gif jeigu yra reg .bagažas, atstovi eilę, dar reikia patikrą praeiti.Niekada nežinai kiek žmonių ten bus, dar jeigu pastrigsi prie patikrinimo ir t t ir pan biggrin.gif čia aš nekalbu vien tik apie Vilnių ar Kauną, yra ir didesnių oro uostų. mirksiukas.gif
Atsakyti
nuobodi, as apie tai nekalbu. tokiu atveju ir 45min per maza wink.gif oro uoste reikia buti kaip minimum 1.5val iki skrydzio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 06 balandžio 2013 - 16:03