QUOTE(Cobre @ 2013 03 28, 09:19)
Tikrai nesigincysiu Tiesiog labai idomu, kas yra dar tose papildomose ar pilnose taisyklese, jei tokios aplamai bendros yra. Nes tarkim fotika ar kamera pakuodamasi dedavausi, kaip man patogiau, neturedama minties, kad reiks isimti. Dabar jau desiuosi taip, kad reikalui esant butu patogu isimti. Juk kartais taip susipakuoji zmogus, kad isemimas ne pavirsiuose esanciu daiktu butu visai nemenkas vargas. Gal tose nematomose taisyklese yra dar kazkas, ka pravartu butu zinoti. Aplamai, po tavo posto tai ir telefonu pakrovejus del sv ramybes susikrausiu kur arciau. O butu gerai matyti parasytas instrukcijas tam, kad nereiktu gaudytis po trupini info is SM, kuri juk nera pilna, o ne tam, kad kazkas atrodytu kvailesnis, protingesnis, teisesnis.
Na taip, vargas, kai reikia rankioti ir traukyti iš visų plyšiukų tobulai supakuotus daiktus - ypač kai skrendi su rankiniu bagažu
Man buvo kuriozas, kai Maskvoje pradėjo aiškinti, kad mano laptopo tašėje kažkas yra ir prašo išimti, o aš niekaip nesuprantu ko ji nori (rusų kalbą moku labai gerai) - iškrausčiau viską, o ji vis tiek aiškina, kad dar kažkas yra. Pasirodo buvau pakeitusi pelės elementus, o panaudotą įsimečiau į tašę. Sugaišau kokią 10 min, kol išsiaiškinom. Kuo jai užkliuvo ta batareika, nežinau.