Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 17 tema

QUOTE(Cobre @ 2013 03 28, 09:19)
Tikrai nesigincysiu  mirksiukas.gif  smile.gif  Tiesiog labai idomu, kas yra dar tose papildomose ar pilnose taisyklese, jei tokios aplamai bendros yra. Nes tarkim fotika ar kamera pakuodamasi dedavausi, kaip man patogiau, neturedama minties, kad reiks isimti. Dabar jau desiuosi taip, kad reikalui esant butu patogu isimti. Juk kartais taip susipakuoji zmogus, kad isemimas ne pavirsiuose esanciu daiktu butu visai nemenkas vargas. Gal tose nematomose taisyklese yra dar kazkas, ka pravartu butu zinoti. Aplamai, po tavo posto tai ir telefonu pakrovejus del sv ramybes susikrausiu kur arciau. O butu gerai matyti parasytas instrukcijas tam, kad nereiktu gaudytis po trupini info is SM, kuri juk nera pilna, o ne tam, kad kazkas atrodytu kvailesnis, protingesnis, teisesnis.

Na taip, vargas, kai reikia rankioti ir traukyti iš visų plyšiukų tobulai supakuotus daiktus - ypač kai skrendi su rankiniu bagažu doh.gif
Man buvo kuriozas, kai Maskvoje pradėjo aiškinti, kad mano laptopo tašėje kažkas yra ir prašo išimti, o aš niekaip nesuprantu ko ji nori (rusų kalbą moku labai gerai) - iškrausčiau viską, o ji vis tiek aiškina, kad dar kažkas yra. Pasirodo buvau pakeitusi pelės elementus, o panaudotą įsimečiau į tašę. Sugaišau kokią 10 min, kol išsiaiškinom. Kuo jai užkliuvo ta batareika, nežinau.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2013 03 28, 09:33)
Na taip, vargas, kai reikia rankioti ir traukyti iš visų plyšiukų tobulai supakuotus daiktus - ypač kai skrendi su rankiniu bagažu  doh.gif
Man buvo kuriozas, kai Maskvoje pradėjo aiškinti, kad mano laptopo tašėje kažkas yra ir prašo išimti, o aš niekaip nesuprantu ko ji nori (rusų kalbą moku labai gerai) - iškrausčiau viską, o ji vis tiek aiškina, kad dar kažkas yra. Pasirodo buvau pakeitusi pelės elementus, o panaudotą įsimečiau į tašę. Sugaišau kokią 10 min, kol išsiaiškinom. Kuo jai užkliuvo ta batareika, nežinau.

Absoliuciai visais atvejais neapsidrausi nuo viso bagazo isskraustymo, taciau kiek imanoma, vistik noretusi.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 03 28, 10:13)
Absoliuciai visais atvejais neapsidrausi nuo viso bagazo isskraustymo, taciau kiek imanoma, vistik noretusi.

jau tikriausiai minėjau, kaip kažkada vertė mano bagažą ieškodami "vaistų"... pasirodo vaikų flomikus matė ir galvojo kad ampulės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2013 03 28, 21:11)
jau tikriausiai minėjau, kaip kažkada vertė mano bagažą ieškodami "vaistų"...  pasirodo vaikų flomikus matė ir galvojo kad ampulės smile.gif

Pamenu "savo laikais", kad atgaivinti sena flomasteri jo serdi mirkydavau kakokiam tevo odekolone. Po tokios proceduros bet koks oro uosto apsauginis sunerimtu del cheminio ginklo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 03 28, 21:48)
Pamenu "savo laikais", kad atgaivinti sena flomasteri jo serdi mirkydavau kakokiam tevo odekolone.

Pamenu ir as tuos laikus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 03 28, 21:52)
Pamenu ir as tuos laikus hihihi.gif

Musu anu laiku karta buvo labai isradinga , nors nekeliavom ir Lenkija tada buvo baisus uzsienis , bet kazkaip sukdavomes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2013 03 29, 08:10)
Musu anu laiku karta buvo labai isradinga , nors nekeliavom ir Lenkija  tada  buvo baisus uzsienis , bet kazkaip sukdavomes  bigsmile.gif

As matyt tokia tarpine karta biggrin.gif , tokia, kuri ir flomasteriu sirdeles mirke, bet jau ir keliavo. Nes pamenu, dar mokykloje besimokydama su mokykla vaziavom i Laplandija, Disneilenda, taip pat ir su tevais keliaudavom.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2013 03 28, 08:53)
Ir iš viso nelabai suprantu problemos - paprašys išimsite - juk tikrai nesiginčysite, kad neprivalote to daryti, nes neradote to parašyta taisyklėse, reglamentuose ar dar kažkur.
Man labai patiko kažkuriame oro pokalbis su darbutoja. Ji paprašė manęs kažką padaryti "ar galite..." sakau, "o ar aš turiu pasirinkimą?" sako "visada yra pasirinkimas - skristi arba neskristi "

Gerų ir saugių skrydžių  4u.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Taip pat sutinku su tuo, kad visi turime skirtinga patirti su oro uostais, o ca neretai kyla diskusijos, kad va ta galima, o to negalima, ten prase isimti, o ten neprase, ten svere rankini bagaza, o ten nesvere ir t.t. Nors kiekvieno patirtis skirtinga net tame paciame oro uoste ir niekda negali zinoti bei buti tikras del kazko drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kam teko susidurti. Skrisim į Italiją su raynair. MB serga astma ir jo vaistai yra sleginiame buteliuke. Ar galima juos vežtis rankiniame bagaže? Ar reikia recepto? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tavomazvaike @ 2013 04 01, 12:54)
Gal kam teko susidurti. Skrisim į Italiją su raynair. MB serga astma ir jo vaistai yra sleginiame buteliuke. Ar galima juos vežtis rankiniame bagaže? Ar reikia recepto?  g.gif

kaip suprantu, laisvai galima vežtis, jei tara neviršija 100 ml (įdedant prie skysčių). Abejoju (neteko girdėti), ar tų vaistų būna supakuota didesniais kiekiais 4u.gif
Atsakyti
sveiki, skrisim is kauno. kur ne vietiniai paliekat automobilius? gal yra kokiu nemokamu saugiu variantu be oro uosto stovejimo aiksteles? aisku, irkad patogu butu, nors gal per daug noriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluze 2: 01 balandžio 2013 - 14:45
QUOTE(_Pandora_ @ 2013 03 29, 09:26)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif
Taip pat sutinku su tuo, kad visi turime skirtinga patirti su oro uostais, o ca neretai kyla diskusijos, kad va ta galima, o to negalima, ten prase isimti, o ten neprase, ten svere rankini bagaza, o ten nesvere ir t.t. Nors kiekvieno patirtis skirtinga net tame paciame oro uoste ir niekda negali zinoti bei buti tikras del kazko drinks_cheers.gif

Skirtingos ar neskirtingos, bet manau reikia ir patiems žinoti taisykles, kad neapsigauti ir žinoti savo teises.
Atsakyti