QUOTE(tomtoma @ 2013 03 26, 22:33)
Labas vakaras, visos temos neperskaiciau, tai tikriausiai jau ne pirma busiu su tokiu klausimu Skrisiu su ryanair rankiniu bagazu, lagamino ismatavimai 55x40x22. Ar tilps lagaminas jei prasytu ji pamatuoti?
Ryanair rankinio bagažo išmatavimai: 55*40*20. Na jei tašė minkšta, susispaudžia, tai gal sukišite, bet jei metalinė konstrukcija tai vargu.
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2013 03 26, 15:22)
Na kodel taip smagu durninti kitus?
Cobre aš suprantu, kad Zilvinas75 jums kaip pašnekovas patinka labiau Bet kodėl jam/jai ironizuoti apie saugumo darbuotojo perdėtą susidomėjimą Jūsų technika normalu, o man pasakyti, kad toks ironizavimas kvailas jau negalima?
Tiesa savame žodyne tarp kvailas ir durnas lygybės ženklo nededu, tad interpretacija iš jūsų pusės (nors ja kaltinate kitus) taip pat būdinga. Bent jau mano akimis.
Dėl išsamių saugumo reikalavimų, Jums jų visų žinoti ir nereikia. Jums pakanka vykdyti atitinkamo darbuotojo nurodymus. Bet šis darbuotojos yra išsamiai susipažinęs su visais reikalavimais, ir jei nepaprašo Jūsų išimti elektroninės technikos, tai tik jo neatsakingumas. Gerai jei nepaprašė Jūsų, Žilvino75, na tiesiog išvengėte papildomo išėmimo/susidėjimo. Bet jei nepaprašė arabų džigito, kurio vienintelis tikslas išeinant iš šio pasaulio išsivesti kartu dar 150 europiečių? Ir jai tame lėktuve dar yra ir Jūsų vaikas? Aš asmeniškai, už nuodugnią patikrą.