Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 17 tema

QUOTE(tomtoma @ 2013 03 26, 22:33)
Labas vakaras, visos temos neperskaiciau, tai tikriausiai jau ne pirma busiu su tokiu klausimu smile.gif Skrisiu su ryanair rankiniu bagazu, lagamino ismatavimai 55x40x22. Ar tilps lagaminas jei prasytu ji pamatuoti? smile.gif

Ryanair rankinio bagažo išmatavimai: 55*40*20. Na jei tašė minkšta, susispaudžia, tai gal sukišite, bet jei metalinė konstrukcija tai vargu.
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2013 03 26, 15:22)
Na kodel taip smagu durninti kitus?  g.gif

Cobre aš suprantu, kad Zilvinas75 jums kaip pašnekovas patinka labiau cool.gif Bet kodėl jam/jai ironizuoti apie saugumo darbuotojo perdėtą susidomėjimą Jūsų technika normalu, o man pasakyti, kad toks ironizavimas kvailas jau negalima?
Tiesa savame žodyne tarp kvailas ir durnas lygybės ženklo nededu, tad interpretacija iš jūsų pusės (nors ja kaltinate kitus) taip pat būdinga. Bent jau mano akimis.
Dėl išsamių saugumo reikalavimų, Jums jų visų žinoti ir nereikia. Jums pakanka vykdyti atitinkamo darbuotojo nurodymus. Bet šis darbuotojos yra išsamiai susipažinęs su visais reikalavimais, ir jei nepaprašo Jūsų išimti elektroninės technikos, tai tik jo neatsakingumas. Gerai jei nepaprašė Jūsų, Žilvino75, na tiesiog išvengėte papildomo išėmimo/susidėjimo. Bet jei nepaprašė arabų džigito, kurio vienintelis tikslas išeinant iš šio pasaulio išsivesti kartu dar 150 europiečių? Ir jai tame lėktuve dar yra ir Jūsų vaikas? Aš asmeniškai, už nuodugnią patikrą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 27 kovo 2013 - 10:13
QUOTE(Loxxy @ 2013 03 27, 10:05)
Aš asmeniškai, už nuodugnią patikrą.

Tai čia visi UŽ, tik kažkur kažkas kažko nesuprato šitoj temoj.
Kilo techninis klausimas: kam reikia įjunginėti. Neesu tolimas nuo IT ir nemanau, kad nuo to, ar užsikraus Linux ar ne, laptopas patampa daugiau ar mažiau saugus.
Atsakyti
[quote=Loxxy,2013 03 27, 11:05]
Ryanair rankinio bagažo išmatavimai: 55*40*20. Na jei tašė minkšta, susispaudžia, tai gal sukišite, bet jei metalinė konstrukcija tai vargu.

Bet kazkur skaiciau kad Ryanair ta deze turi siokia tokia paklaida (i didziaja puse). Tai gal kas esate susidurusios kad tilpo ir didensiu parametru lagaminas? 4u.gif
Atsakyti
[quote=tomtoma,2013 03 27, 10:35]
[quote=Loxxy,2013 03 27, 11:05]
Bet kazkur skaiciau kad Ryanair ta deze turi siokia tokia paklaida (i didziaja puse). Tai gal kas esate susidurusios kad tilpo ir didensiu parametru lagaminas? 4u.gif
[/quote]
Maniškio lagamino metalinė konstrukcija 20 cm, minkštoji dalis prikišus šiek tiek išsipučia. Tai jei ties ta vieta įdedu kažką kieto kas nesusispaudžia, į ta dėžę nebetelpa.
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2013 03 27, 10:05)
Dėl išsamių saugumo reikalavimų, Jums jų visų žinoti ir nereikia.

Grazus pamokslas. Tik esme ne tame, ka jus ten manote, tas tiesa sakant nelabai domina. Jus minejote, kad saugumo taisyklese numatyta, todel kvaila apie tai diskutuoti. Taciau vistik taip ir nepaaiskejo, kas tie dideli elektroniniai prietaisai. Labai patogu viska suversti blogiems darbuotojams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 27 kovo 2013 - 10:58
metaline konstrukcija lagaminam siek tiek turi laisvumo, bet popierines dezes nelabai.
Atsakyti
loxxy, butent kalba ejo, kodel reikia kompa ijunginet g.gif del isemimo bedu nera ir cia tvarka kaip su skysciais galioja ar dirzu
kalbant apie 'nuodugnu tikrinima', yra n budu, kaip visa sistema apeit, jei tik noro yra, bet negasdinsiu, skraidykit ramiai. belieka tik apgailestaut, jog pati patikra ne i sauguma dabar nukreipta, o veikiau i komercija bei virspelniu vaikymasi. vis laukiu, kada skysciu draudima panaikins. juk nepasiteisinantis reikalas saugumo prasme. pelno, taip, geras- 100% antkainis
Atsakyti
Paskaitau kartais šią temą ir niekaip nesuprantu, kodėl čia periodiškia kyla aistros - kodėl norima visus mauti ant vieno (savo) kurpaliaus. Jei žmogus turi kitą patirtį ar kitą nuomonę, tai jis nėra nei kvailas nei blogas nei dar koks nors - jis tiesiog ne tu.
Na, kad ir dėl tų laptopų, planšečių, fotoaparatų - manęs niekada neprašė išimti fotoaparato, nors vežiojuosiu tikrai labai didelį, o prieš keletą dienų mačiau kaip kito keleivio, nuskenavus bagažą, paprašė išimti visą elektroniką, įskaitant ir kroviklius.
Tai jei klaustų manęs ir jo, apie tą patį oro uostą suteiktume visiškai skirtingą informaciją, nes turime skirtingą patirtį. Planšetę yra prašę išimti Milane ir dar kažkur. Laptopą beveik visur. Įjungti nėra prašę niekur. Tokia mano patirtis. smile.gif
Ir iš viso nelabai suprantu problemos - paprašys išimsite - juk tikrai nesiginčysite, kad neprivalote to daryti, nes neradote to parašyta taisyklėse, reglamentuose ar dar kažkur.
Man labai patiko kažkuriame oro pokalbis su darbutoja. Ji paprašė manęs kažką padaryti "ar galite..." sakau, "o ar aš turiu pasirinkimą?" sako "visada yra pasirinkimas - skristi arba neskristi "

Gerų ir saugių skrydžių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2013 03 28, 09:53)

Man labai patiko kažkuriame oro pokalbis su darbutoja. Ji paprašė manęs kažką padaryti "ar galite..." sakau, "o ar aš turiu pasirinkimą?" sako "visada yra pasirinkimas - skristi arba neskristi "

Gerų ir saugių skrydžių  4u.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2013 03 28, 08:53)
juk tikrai nesiginčysite, kad neprivalote to daryti, nes neradote to parašyta taisyklėse, reglamentuose ar dar kažkur.

Tikrai nesigincysiu mirksiukas.gif smile.gif Tiesiog labai idomu, kas yra dar tose papildomose ar pilnose taisyklese, jei tokios aplamai bendros yra. Nes tarkim fotika ar kamera pakuodamasi dedavausi, kaip man patogiau, neturedama minties, kad reiks isimti. Dabar jau desiuosi taip, kad reikalui esant butu patogu isimti. Juk kartais taip susipakuoji zmogus, kad isemimas ne pavirsiuose esanciu daiktu butu visai nemenkas vargas. Gal tose nematomose taisyklese yra dar kazkas, ka pravartu butu zinoti. Aplamai, po tavo posto tai ir telefonu pakrovejus del sv ramybes susikrausiu kur arciau. O butu gerai matyti parasytas instrukcijas tam, kad nereiktu gaudytis po trupini info is SM, kuri juk nera pilna, o ne tam, kad kazkas atrodytu kvailesnis, protingesnis, teisesnis.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 03 28, 09:19)
Aplamai, po tavo posto tai ir telefonu pakrovejus del sv ramybes susikrausiu kur arciau.

Tai jau susikrauk, nes Varsuvoje, kai liepe istraukti visus pakrovejus, tai teko gerokai paieskoti kur kas sukaisiota doh.gif Uz tai dabar skrisadama, susidedu visus pakrovejus i viena maisiuka ir i viena skyriuka, del sventos ramybes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2013 03 28, 08:53)

Gerų ir saugių skrydžių  4u.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti