Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 17 tema

QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 03 22, 22:33)
Bega, pergeria ir kitaip issiskiria ne tik lietuvaiciai. Nereik taip saviskiu sureiksmint  ax.gif
labai pritariu,nesureikšminkim tautybės.
pačiai tenka skraidyti 1-4 kartų per mėnesį. Tikrai nesu žliba, matyčiau ir bėgančius ,ir alkūnėmis besiiriančius, ir kitaip per galvas lipančius. Ačiū Dievui, nepasitaikė.
Gal tikrai bėga tie,kaip Loxxy rašė, kurie dar prieš mėnesį SM sėdėdami ir iš anksto įgauna pagreitį biggrin.gif
ai tiesa, esu bėgusi į lėktuvą, nes man labai šalta buvo biggrin.gif ir kartais -iš lėktuvo , nes autikas kelių minučių bėgyje turi išvažiuoti. Tai jeigu kam pasirodžiau lb juokinga lietuvė, sorius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nuobodi @ 2013 03 24, 10:29)
ai tiesa, esu bėgusi į lėktuvą, nes  man labai šalta buvo  biggrin.gif  ir kartais  -iš lėktuvo ,

i lektuva risnojau ir as. Visi takart risnojom. Bo lijo Kaune, o mes jau buvom moraliskai nusiteike ir atitinkamai apsirenge leistis i +30 biggrin.gif
Ir nepamenu, kad grizus i Kauna su Ryanairu, cia nelytu. Cia jau kaip uzkeikimas, reiks pabandyti kada grizt i Vilniu. Na gal koki karta tik nelijo... Tai jau tada skuodi kuo greiciau i patalpa, kad tik raudonas idegis nenusiplautu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 03 23, 11:12)
As maciau. O tik nelabai suprantu, jei dabar paaiskejo, kad bega ir lietuviai, ir uzsienieciai tai koks reziume?  g.gif  Lai bega, visokiu zmoniu yra, man jie netrukdo. 
Ir nesuprantu to noro pasiepti seimas, jei jos nori sedeti kartu. Na sakyciau neimanomo dalyko noretu, o cia tiek budu ta padaryti, tai tik noro reikia  biggrin.gif Tuoj forume sulauksim, kad nusipirkusius priority durniais isvadins ir pasiulys leisti vyrui nuo zmonos pailseti  biggrin.gif

Pritariu Cobre, kažkoks noras visus ant vieno kurpalio maut. Vienintelė laimė, kad tie kas daug skraido, nelabai ima į galvą tokius pamokymus. Aš perku priority, nes man patinka sėdėt šalia savo vaikų, šalia savo vyro. Kai skrendam tik dviese - visad sėdim ten, kur kojoms daugiau vietos. Man atrodo labai sveikas noras sėdėt su vaiku.
Žinoma galima pakentėti, gal galima ir pastovėti, bet kodėl? kodėl negyvent patogiai jei yra sąlygos? ar todėl, kad kiti tos vietos neperka? ką padarysi, kiekvienas renkamės ir esam atsakingi tik už save.
Atsakyti
Noreciau veztis kompiuteri (niekada to nedariau), papasakokit ,prasau, kaip ir kur reiktu ji deklaruoti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2013 03 23, 12:41)
Sakot? Tai matyt zinot  g.gif

Nezinau ka jus veikiate sioje temoje, nes man atrodo ,kad neturite ka veikti, tik cia visus apaloti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(JM @ 2013 03 23, 00:10)
Papildyta:

tai "brangakmeniai" prie savęs  ar lagamine  biggrin.gif ir kas ten per brangakmeniai, kad neapsaugoti lagamine vežami biggrin.gif

Kad butu lagaminas man virs galvos daigtadezeja smile.gif
brangakmeniai- tai brangus man daigtai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Loxxy @ 2013 03 23, 09:01)
Vyras visą gyvenimą bus šalia. Leiskit bent 4 val. pailsėti...

Tai kas mano turi buti salia manes, virs manes arba po manimi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laaila: 25 kovo 2013 - 22:15
QUOTE(Laaila @ 2013 03 25, 22:22)
Noreciau veztis kompiuteri (niekada to nedariau), papasakokit ,prasau, kaip ir kur reiktu ji deklaruoti 4u.gif

Ji reikia išimti iš lagamino (rankinio bagažo, aš nesu tokia drąsi, kad dėčiau į registruojamą) į dėžę kartu su fotoaparatais, skysčiais, daiktais iš kišenių ir viskas. Kam bus smalsu iš darbuotojų - pavartys ir padės. tiek.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2013 03 25, 23:07)
Kam bus smalsu iš darbuotojų - pavartys ir padės. tiek.

karta prase ijungti. kokio bieso, tai nelabai ir supratau. bet negi gaila.
Atsakyti
cobre, o jei butu neisijunges, kas tada? kazin, ar darbuotojas noretu likti durniaus vietoj su tokiu nieko bendro su saugumu neturinciu klausimu
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 03 25, 23:45)
karta prase ijungti. kokio bieso, tai nelabai ir supratau. bet negi gaila.

Manes irgi karta prase ijungti biggrin.gif Kaip supratau, jei neisijungia, jiems kelia itarimu, kad ten gali buti kazkas imontuota g.gif Tad geriau, kad kompiuteriai butu pakrauti ir isijungtu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2013 03 26, 00:06)
cobre, o jei butu neisijunges, kas tada? kazin, ar darbuotojas noretu likti durniaus vietoj su tokiu nieko bendro su saugumu neturinciu klausimu

nezinau kas tada. todel ir sakau - kokio bieso. Ir esme ne tame, kad nebutu isijunge ar butu. Tiesiog neesu girdejusi, kad negalima rankiniam bagaze vezti..sugedusio kompo g.gif Na brangus, kaip atminimas jis man, o gal viltis sutvarkyti neisbleso. Na maza ka. Zodziu keista ir tiek. Bet tiesa sakant, kas liecia ta reikala, tai jokiu taisykliu nezinau, zinau tik bendrus reikalavimus del praejimo pro patikra, del to, kaip lektuve elgtis. O tu niuansu visokiu ir nezinau. Tiesa sakant, patikroje razborkes daryti kazkaip noro nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
as ir sakau, kad ten labiau saviveikla buvo, nei kazkokiu taisykliu laikymasis. gerai, kad dar nepatikrino, ar legalus windows su office ir ar nenaudoji linkomanijos biggrin.gif
Atsakyti
o kaip jūs visi iš klausimo supratot, kad klausia apie laptopą, o ne apie stacionarų ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2013 03 25, 23:07)
Ji reikia išimti iš lagamino (rankinio bagažo, aš nesu tokia drąsi, kad dėčiau į registruojamą) į dėžę kartu su fotoaparatais, skysčiais, daiktais iš kišenių ir viskas. Kam bus smalsu iš darbuotojų - pavartys ir padės. tiek.

kazkaip niekada is lagamino neimdavom nei kameros nei fotiko..... vis pagalvodavau ismanus telefonas lyg ir nepriskiriamas prie kompu, juos irgi lagamine palikdavom..... g.gif o tai reiskia dabar jau turime imti ir kamera ir fotika...... ?
Atsakyti