Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 17 tema

Cobre visas mano mintis materealizavo thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 03 23, 10:48)

Jus akcentavote lietuvius butent. O taip nera, matyt visada bus tokiu greituku, tai ta zinai ir tiesiog nereaguoji, nes keli begantys, tai ne minia, prabega ir viskas.
Tai tas noras vis pavaryti ant savo tautieciu jau darosi ne juokingas, o atgrasus ir is sono atrodo dar bjauriau, nei begantys keli zmogiukai (gal jie hiperaktyvus, kitaip ir negali judeti  biggrin.gif ). 

Butent, todel, kad uzsienyje hiperaktyviu zmoguciu nemaciau biggrin.gif

O ka reiskia pavaryt?
Papildyta:
QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 03 23, 10:52)
drinks_cheers.gif daugiau sypsenos ir pozytivumo kai kuriems tikrai nepakenktu. Gal net pavasaris greiciau ateitu smile.gif

Zilvinai, as tik pries savaite grizau is vasaros, taigi esu pozytivi ir su sypsena biggrin.gif
Atsakyti
'pavaryt'- neigiamai atsiliept; pavyti; neblogai pasireikst aka na tu cia pavarei; *pyp*, ty n18 ir t.t. biggrin.gif

man asmeniskai, grizus is vasaros i ziema, pozityvumas iskart dingtu. va, atvirkstinis variantas- tai pozityvumo isikunijimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 23 kovo 2013 - 11:05
QUOTE(whitey @ 2013 03 23, 11:03)
*'pavaryt'- neigiamai atsiliept; pavyti; neblogai pasireikst aka na tu cia pavarei; *pyp*, ty n18 ir t.t. biggrin.gif

**man asmeniskai, grizus is vasaros i ziema, pozityvumas iskart dingtu.

*Mat kaip biggrin.gif

**Kodel?
Atsakyti
** megstu siluma, saltis nepatinka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2013 03 23, 11:12)
** megstu siluma, saltis nepatinka wink.gif

Supratau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 03 23, 11:00)
Butent, todel, kad uzsienyje hiperaktyviu zmoguciu nemaciau  biggrin.gif

Tai gal dar daug ko esate nemaciusi gyvenime, bet tai rodo tik patirties stoka, o ne kazkokiu reiskiniu neegzistavima - kuo daugiau skraidysite, tuo maziau matysite kitus.
Ziuriu paskutiniu metu labai svarbu patapo islaikyti tam tikra "stiliuka" keliaujant su ryanairu, tuoj bus elgesio taisykles sukurtos, kad neduok die nepasisiukslinti lotuliukas.gif

As tik norejau padrasinti norincius sedeti kartu - nebijokite, jei jau pavyks susesti, ko as ir linkiu, jei toks noras yra, tai niekas is jusu nesijuoks praeidami pro sona, niekas smerkianciu zvilgsniu neziures, nepergyvenkite, tai vis dar atrodo pakankamai normalu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 03 23, 11:39)
Tai gal dar daug ko esate nemaciusi gyvenime, bet tai rodo tik patirties stoka, o ne kazkokiu reiskiniu neegzistavima - kuo daugiau skraidysite, tuo maziau matysite kitus.

Sakot? Tai matyt zinot g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 23 kovo 2013 - 11:42
QUOTE(Elvita @ 2013 03 23, 11:41)
Sakot? Tai matyt zinot  g.gif

O kaip jus tai galetum paaiskinti? ziurekit, buna ekskursijos banginiu paziureti, bet ne visiems pavyksta juk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 03 23, 11:47)
O kaip jus tai galetum paaiskinti? ziurekit, buna ekskursijos banginiu paziureti, bet ne visiems pavyksta juk  biggrin.gif

As, tai nedrisciau teigti, kiek zmogus mates, nemates, skrides, neskrides, koks jo patirties bagazas, jo nepazinodama, bet jus matyt pazistate mane, jei taip asmeniskai teigiate biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 03 23, 11:00)
Butent, todel, kad uzsienyje hiperaktyviu zmoguciu nemaciau  biggrin.gif

QUOTE(Elvita @ 2013 03 23, 11:51)
As, tai nedrisciau teigti, kiek zmogus mates, nemates, skrides, neskrides, koks jo patirties bagazas, jo nepazinodama, bet jus matyt pazistate mane, jei taip asmeniskai teigiate  biggrin.gif

biggrin.gif skaityti moku. o kadangi as ir kiti turim ir kitos patirties, todel yra tikimybe, kad kada nors ir jums pavyks smile.gif O tam reikia skristi dar.
Daugiau nematau prasmes testi sios temos.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 03 23, 12:04)
biggrin.gif  skaityti moku. o kadangi as ir kiti turim ir kitos patirties, todel yra tikimybe, kad kada nors ir jums pavyks  smile.gif  O tam reikia skristi dar.
Daugiau nematau prasmes testi sios temos.

Kartojuos, jus manes nepazistat, tad jusu tariami spejimai apie mano patirti ir skrydziu kieki, atrodo mazu maziausiai juokingai. Tad siulyciau su savo siulymais ir interpretacijomis susilaikyti smile.gif
Diskusija baigta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 23 kovo 2013 - 12:24