QUOTE(Elvita @ 2013 03 22, 19:57)
O kam begti? Bijot, kad lektuve lagamino nerasit?
O jei atsistosit paskutiniai, manot, lektuve teks stoveti
Neišduokit paslapčių...
Aišku kad teks
QUOTE(Laaila @ 2013 03 22, 20:12)
Skrisim 4 val., tad noriu, kad abu vaikai ir vyras butu salia
Ir dar mum reikia vaizdo pro langa, lagamino salia, nes ten brangakmeniai ir sumustiniai ir pageidautina netoli tualeto, nes gali daznai prireikti
Vyras visą gyvenimą bus šalia. Leiskit bent 4 val. pailsėti...
QUOTE(Forgete @ 2013 03 22, 20:24)
faktas kad neteks, bet visiem gi norisi kartu. Kam ta ironija?
Nes kvailas toks suaugusio žmogaus noras. Ir dar be jokių išlygų.
QUOTE(nuotakyte @ 2013 03 22, 20:44)
gal nesutrys manes su vaikais
Dar nei vienos nesutrypė. Nei vienos vaikų, nedabojo kiti lėktuvo pakeleiviai. Atsipalaiduokite ir mėgaukitės kelionės laukimu, o nesistresinkite lygioje vietoje
QUOTE(Laaila @ 2013 03 22, 20:51)
Spec. poreikiais vadinate sedejima prie lango ir laikant lagamina ten kur jam ir vieta?
Kai skrendu viena nesureiksminu tokiu dalyku, bet su vaikais man reikia maksimalaus komforto kuri gali leisti ryanair
Komfortas ir ryanair? Jei be vaikų nesureikšminate, tai su vaikais rinkitės kitas avialinijas.
O jei rimtai vyras ne šalia, o už poros eilių, lagaminas po vaikų kojomis, ar per 5 m. nuo jūsų niekaip blaiviai mąstančiam žmogui nesudaro diskomforto.
QUOTE(Elvita @ 2013 03 22, 20:56)
Nesutryps, bet saugotis reiktu, nes maciau ir tokiu, kurie alkunemis kelia skynasi
Tada jums reiktu skristi carteriu ir butinai prasyti bilieto prie lango, nes kitaip gali tekti jungtis prie beganciu
Man kaip alkūnėmis skiriasi matyti netek. Bet esu mačius, kaip veršiukus laipina į lėktuvą, mūsų keleiviai, lipa maždaug taip pat. Ir todėl tai ironiškai juokinga.
QUOTE(whitey @ 2013 03 22, 21:00)
elvita, lagamina rasi, tik turinio gali nebebut.
Ir kiek kartų lagamino turinio neradote? Kam be reikalo gąsdinti žmones?
QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 03 22, 22:33)
Bega, pergeria ir kitaip issiskiria ne tik lietuvaiciai. Nereik taip saviskiu sureiksmint
Už saviškius tik gėda labiau. O ypač kai bėgti pradeda dar prieš mėnesį SM sėdėdami. Čia kam, kad pagreitį įgautumėte?