Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 17 tema

QUOTE(Laaila @ 2013 03 22, 20:12)
Skrisim 4 val., tad noriu, kad abu vaikai ir vyras butu salia  mirksiukas.gif Ir dar mum reikia vaizdo pro langa, lagamino salia, nes ten brangakmeniai ir sumustiniai ir pageidautina netoli tualeto, nes gali daznai prireikti  lotuliukas.gif

Su spec. Poreikiais rainiukai netinka biggrin.gif

QUOTE(Forgete @ 2013 03 22, 20:24)
faktas kad neteks, bet visiem gi norisi kartu. Kam ta ironija?

Todel, kad juokingai atrodo begantys i lektuva lietuvaiciai. Net nufilmavusi esu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 03 22, 20:40)
Todel, kad juokingai atrodo begantys i lektuva lietuvaiciai. Net nufilmavusi esu  biggrin.gif

to ir bijau
gal nesutrys manes su vaikais verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 03 22, 21:40)
Su spec. Poreikiais rainiukai netinka  biggrin.gif
Todel, kad juokingai atrodo begantys i lektuva lietuvaiciai. Net nufilmavusi esu  biggrin.gif

Spec. poreikiais vadinate sedejima prie lango ir laikant lagamina ten kur jam ir vieta? tongue.gif
Kai skrendu viena nesureiksminu tokiu dalyku, bet su vaikais man reikia maksimalaus komforto kuri gali leisti ryanair mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laaila: 22 kovo 2013 - 20:53
QUOTE(nuotakyte @ 2013 03 22, 20:44)
to ir bijau
gal nesutrys manes su vaikais verysad.gif

Nesutryps, bet saugotis reiktu, nes maciau ir tokiu, kurie alkunemis kelia skynasi doh.gif

QUOTE(Laaila @ 2013 03 22, 20:51)
Spec. poreikiais vadinate sedejima prie lango ir laikant lagamina ten kur jam ir vieta?  tongue.gif

Tada jums reiktu skristi carteriu ir butinai prasyti bilieto prie lango, nes kitaip gali tekti jungtis prie beganciu smile.gif
Atsakyti
elvita, lagamina rasi, tik turinio gali nebebut. plius, galioja visos kitos mano isvardintos priezastys. ir tas begimas, manau, pasidaro kaip domino, nors pats asmeniskai nesu tokiu dalyku mates, nors daaaaaug skraidau. aisku, buna vienas kita entuziastas, manantis, jog apinkiniai nesupranta kas ir kaip, bet masiskai nepastebejau.
a, nauja tendencija pastebejau kaune, kuri pradeda nebepatikt- ileidus i 'siltnami', zmones paliekami saviveiklai ir atsiranda 'gudrus' su priority, kur ima kviestis kitus pas save is eiles galo. anksciau dar perpatikrindavo bilietus del tokios saviveiklos. dabar kazkaip aprimo. galetu testi tradicija wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 22 kovo 2013 - 21:06
QUOTE(Elvita @ 2013 03 22, 21:40)
Su spec. Poreikiais rainiukai netinka  biggrin.gif

kodel jum atrodo, kad tas kuris stovi eilėje būtinai bėga? Kiek skridau tik į emigrantines kryptis teko matyti kelis begancius, bet tik tiek.
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2013 03 22, 21:00)
elvita, lagamina rasi, tik turinio gali nebebut.

Eik jau, nelabai tikeciau g.gif
Papildyta:
QUOTE(mygtukai @ 2013 03 22, 21:01)
kodel jum atrodo, kad tas kuris stovi eilėje būtinai bėga? Kiek skridau tik į emigrantines kryptis teko matyti kelis begancius, bet tik tiek.

As irgi skridau ne viena ir ne du kartus. Patikek, lietuvaiciai bega ne tik skrisdami emigrantinemis kryptimis, bet ir is jungtiniu krypciu. Va, ten tai jau geda, nes vakarieciams tokie veiksmai nelabai suprantami.
Atsakyti
elvita, atsarga gedos nedaro. o man kartais del uzsienieciu geda buna. ka cia bepadarysi dabar. pradzioj vaidina naivuolius, po to patys braunasi ir nepatenkintus vaidina. keista, bet kol kas jiems tai pavyksta g.gif galetu vienoda standarta taikyti lietuviui ir 'ponuliui'
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 22 kovo 2013 - 21:11
QUOTE(whitey @ 2013 03 22, 21:08)
elvita, atsarga gedos nedaro. o man kartais del uzsienieciu geda buna. ka cia bepadarysi dabar

drinks_cheers.gif , jap, ka bepakeisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 03 22, 22:05)
Eik jau, nelabai tikeciau  g.gif
Papildyta:

As irgi skridau ne viena ir ne du kartus. Patikek, lietuvaiciai bega ne tik skrisdami emigrantinemis kryptimis, bet ir is jungtiniu krypciu. Va, ten tai jau geda, nes vakarieciams tokie veiksmai nelabai suprantami.

na ir kas nuo to keiciasi, kad jum geda? Zmones skuba persesti ir bega, mano galva gyvenime buna ir baisesniu dalyku. Darot problemas ten kur ju nera.
Atsakyti
QUOTE(mygtukai @ 2013 03 22, 21:22)
na ir kas nuo to keiciasi, kad jum geda? Zmones skuba persesti ir bega, mano galva gyvenime buna ir baisesniu dalyku. Darot problemas ten kur ju nera.

Aha, skuba persesti po keliu valandu laukimo biggrin.gif kokias problemas? Anokia cia problema g.gif
Atsakyti
Bega, pergeria ir kitaip issiskiria ne tik lietuvaiciai. Nereik taip saviskiu sureiksmint ax.gif
Atsakyti