Na, malonu, jog priejom bendros isvados, kad kiekvienam savo Mano auksas ir deimantai turi buti salia manes bet ne po kojom- nepagarba brangakmeniams
linciaika, nieko nepadarysi- viesas forumas
QUOTE(whitey @ 2013 03 22, 12:08)
Na, malonu, jog priejom bendros isvados, kad kiekvienam savo Mano auksas ir deimantai turi buti salia manes bet ne po kojom- nepagarba brangakmeniams
Tik nepamirškit savo deimantų deklaruoti. O tai padarius, duodu žodį, lėktuvo įgula tinkamai į juos atsineš
tame ir kampas, jog deklaruot negaliu. ir taip jau per prievarta palydoves free alu siulo lyg nujausdamos, kad tik nuo lagamino nusisukciau, bet neisdegs-mano isverstos akys stebi padeti
Daug prisiskaiciau ,bet vistiek neaisku Uzsisakysiu vietas ir vistiek su vaikais reikes stumdytis bendroj eilej ir begti i lektuva, nes gali lagaminas atsidurti kitame gale.....
Gal bandyt i eile atsistot pirmai?
QUOTE(Laaila @ 2013 03 22, 16:15)
Jeigu turite priority issipirkusi , tai zinoma , stokit, bet kitaip visi vienodi ar vaikas ar suauges.
Daug prisiskaiciau ,bet vistiek neaisku Uzsisakysiu vietas ir vistiek su vaikais reikes stumdytis bendroj eilej ir begti i lektuva, nes gali lagaminas atsidurti kitame gale.....
na galite, kai paskelbs vartus, atsistoti kuo greiciau. mes visada kuris nors atsistojam su visais lagaminais ir jokiu problemu su sedimom vietom neturim.
aisku, vieniems is pirmuju lipant i lektuva, visada lengviau savo daiktus salia saves pasidet i daiktadeze
QUOTE(Forgete @ 2013 03 22, 17:24)
na galite, kai paskelbs vartus, atsistoti kuo greiciau. mes visada kuris nors atsistojam su visais lagaminais ir jokiu problemu su sedimom vietom neturim.
Pagaliau radau iseiti
Papildyta:
QUOTE(whitey @ 2013 03 22, 18:36)
aisku, vieniems is pirmuju lipant i lektuva, visada lengviau savo daiktus salia saves pasidet i daiktadeze
Kadangi as taip pat veziojuosi brangakmenius, tai man svarbu savo daigtus tureti prie saves
Beje, i tema prisiminiau viena nutikima: kazkur skridau ir lagamina pasidejau virs saves i daigtadeze, taciau skrydzio metu vienas vaikinukas vis krapstesi ir krapstesi savo daigtu man virs galvos. Nelabai kreipiau demesio ka jis krapsto, taciau islipant pamaciau israusta savo lagamina. O vaikinukas turejo toki pat lagamina kaip mano ir matomai supainiojo kazko ieskodamas. Nieko nepasigedau, bet vistiek. Taip kad brangakmenius gali iskrapstyti ir tau po nosim. O siaip pasa ir pinigus visada laikau kiseneje, nes man taip ramiau
Papildyta:
QUOTE(darvina @ 2013 03 22, 17:21)
Jeigu turite priority issipirkusi , tai zinoma , stokit, bet kitaip visi vienodi ar vaikas ar suauges.
Dar nevelu man nusipirkti prioriteta ar vietas, bet dar mastau ko labiau man reiktu
begti i lektuva, nes gali lagaminas atsidurti kitame gale.....
O kam begti? Bijot, kad lektuve lagamino nerasit?
QUOTE(Forgete @ 2013 03 22, 16:24)
O jei atsistosit paskutiniai, manot, lektuve teks stoveti
QUOTE(Elvita @ 2013 03 22, 20:57)
Skrisim 4 val., tad noriu, kad abu vaikai ir vyras butu salia Ir dar mum reikia vaizdo pro langa, lagamino salia, nes ten brangakmeniai ir sumustiniai ir pageidautina netoli tualeto, nes gali daznai prireikti
QUOTE(Elvita @ 2013 03 22, 19:57)
faktas kad neteks, bet visiem gi norisi kartu. Kam ta ironija?
QUOTE(Laaila @ 2013 03 22, 20:12)
Skrisim 4 val., tad noriu, kad abu vaikai ir vyras butu salia Ir dar mum reikia vaizdo pro langa, lagamino salia, nes ten brangakmeniai ir sumustiniai ir pageidautina netoli tualeto, nes gali daznai prireikti
del to punkto nesutikciau-prasivaikscioti lektuve sveika,bet kai pro jus marsiruos susim...keleiviai nemanau kad bus patogu.