Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 17 tema

QUOTE(Tete2006 @ 2013 03 22, 08:57)
Dabar jau viską supratau biggrin.gif ... Nes galvojau kas čia per naujiena, o dabar suprantama, Jūs pateikėte tik duomenis ir kai ateis laikas bus padarytas check - in... Viskas gerai smile.gif

biggrin.gif tada man ramu, kad gerai, o tai jau galvoju kazkas ne taip ax.gif
Atsakyti
aisku, kad 'ne taip', nes permokejai uz bilietus wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nuotakyte @ 2013 03 21, 16:22)
net nepagalvojau
nu manau tai pirma ir paskutine mano kelione vienai su vaikais.Daba dar labiau nervuotis pradejau.Tai manau bandysiu lysti i prieki kaip  ale vaiku turetoja.nes uzleidimo nesitikiu.Nu matysim

Nesinervinkit, viskas bus gerai. Su vaiku Jūsų neišsodins, nes tokiu atveju už vaiko priežiūrą bus atsakingos stiuardesės, o jos tam nei laiko nei noro neturi biggrin.gif Ir nenorinčią išsiskirti kompaniją, kad rastu jums vietas kartu su vaikais, įgula tikrai išskirs mirksiukas.gif

QUOTE(whitey @ 2013 03 22, 03:03)
tora5, taip, gali rankini bagaza po sedyne kisti, tik as tuom nesivadovauju- ir taip kojoms vietos nera wink.gif

Vaikų kojoms tikrai sočiai 4u.gif O ir lietuviška baimė skirsti per 5 metrus nuo savo bagažo, labai juokinga tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2013 03 22, 08:55)
O ir lietuviška baimė skirsti per 5 metrus nuo savo bagažo, labai juokinga  tongue.gif

Taigi ten buterbrodai sudeti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 03 22, 09:01)
Taigi ten buterbrodai sudeti...  unsure.gif

Na ir ? Turite judėjimo negalia, kad vieną kartą per 4 val. skrydį (iš LT Ryanair toliau neskrenda) negalėtumėte paėjėti išsiimti buterbrodų iš kito lėktuvo galo? biggrin.gif
Nes man sunkumų nesudaro, nei man įprastu tempu nueiti prie lėktuvo trapo, nei rasti jame vietą (net greta savo vaiko tongue.gif ), nei pasidėti lagaminą (tai kad įlipu paskutinė, niekad neišprovokavo situacijos, jog tektu su lagaminu skristi atskiruose lėktuvuose cool.gif
Visos "bėdos" yra išprovokuotos keleivių mentaliteto. wub.gif
Atsakyti
loxxy, o jei ten ne buterbrodai? g.gif ramiai jausiesi, nematydama savo lagamino?? mentalitetas ne prie ko, kai kazkiek pavelavus atskrist islipsi is lektuvo paskutinis del tolimos savo lagamino dislokacijos bei paveluosi i jungiamaji skrydi/ar traukini/autobusa, ar i susitikima,pan. placiau reikia mastyt, ne vien tik apie maista ar drabuzius

beje, pagal pacios komentara suprantu, jog vaikai jau buna paciai vieta uzeme. nieko keisto,kad gali sau leist lipt paskutine neskubedama, ir 'salia vaiku' bus vieta wink.gif ne visi 'begiojancius' vaikus turi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 22 kovo 2013 - 09:40
QUOTE(Tete2006 @ 2013 03 21, 23:38)
ar leido jį Jums daryti ankščiau nei 15 dienų? g.gif

Esu darius ne karta likus 21d. iki skrydzio.
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2013 03 22, 09:36)
loxxy, o jei ten ne buterbrodai? g.gif mentalitetas ne prie ko, kai kazkiek pavelavus atskrist islipsi is lektuvo paskutinis del tolimos savo lagamino dislokacijos bei paveluosi i jungiamaji skrydi/ar traukini/autobusa, ar i susitikima,pan. placiau reikia mastyt, ne vien tik apie maista ar drabuzius

Skrisdamas su Ryanair'u persėdima renkates po pusvalandžio, kad atsiranda galimybė pavėluoti? Teisingai sakot, reik plačiau galvoti cool.gif
Dėl to idiotiško bėgimo link trapo, lipant kitiems per galvas, tikrai niekas nekaltas tik mentalitetas wub.gif Bet išduosiu paslaptį, kad tie kas nebėga, skrenda taip pat ne ant sparno topsecret.gif
Papildyta:
QUOTE(whitey @ 2013 03 22, 09:36)
beje, pagal pacios komentara suprantu, jog vaikai jau buna paciai vieta uzeme. nieko keisto,kad gali sau leist lipt paskutine neskubedama, ir 'salia vaiku' bus vieta wink.gif ne visi 'begiojancius' vaikus turi biggrin.gif

ne taip supratote schmoll.gif Kolkas tam mažoki, bet labai tikiuosi, kad tie mano vaikai niekada ir nebėgios. Būsim netipinė lietuviška šeima biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 22 kovo 2013 - 10:02
QUOTE(Loxxy @ 2013 03 22, 09:13)
Visos "bėdos" yra išprovokuotos keleivių mentaliteto.  wub.gif

Dar daug bėdos yra dėl nesuvokimo, kad juokauti galima ir nededant visokių smile.gif biggrin.gif arba lotuliukas.gif

O jeigu rimtai, tai mūsų rankinima bagaže yra daugiausia tai, ko reikia skrydžio metu: kelionės dokumentai, iPad, knyga, atsigėrimas, užkandis, kortos ir tt, ir pan. Visą kitą keliauja registruotame. Bet mes ir nedarom iš to bėdos, mūsų rankinis bagažas labai ramiai telpa po kėde ir kojoms vietos lieka.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 03 22, 10:51)
mūsų rankinis bagažas labai ramiai telpa po kėde ir kojoms vietos lieka.

Tą ir bandau pasakyti, jog tai ko reikia "super" ilgam (3 - 4 val.) skrydžiui galima susipakuoti kompaktiškai ir turėti greta savęs, be jokio diskomforto. Nieks to lagamino nesuvalgys. Kaip ir nieks nenorės sėdėti prie trimečio be mamos, mygam vietomis pasikeis. Lėktuve vietų užteks visiems, ir nei vienas paskui lėktuvą bėgti priverstas nebus. O pasėdėti pora valandų atokiau nuo sugėrovų, su kurias ir taip planuoji 7 dienas be išsiskyrimų gerti, net naudinga kolektyvo dvasiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 22 kovo 2013 - 11:19
QUOTE(whitey @ 2013 03 22, 09:32)
aisku, kad 'ne taip', nes permokejai uz bilietus wink.gif biggrin.gif

nepatinka man tokie jusu pasisakymai, as neklausiau ar kaina gera sumokejau, manau jai man kaina tinkama tai viskas taip.
Atsakyti
Sveikos,

Užsisakiau biletus į Leeds'ą. Pasirodė keista, kad nuo tos pradinės kainos 3 asmenims tik apie 16Lt. daugiau uždėjo. Pernai virš 100Lt. dadėjo. Ar kas paikeitė? Sakiau bilietus su aukšta temperatūrą, gal ką netaip padariau.

Atsakyti