Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 17 tema

QUOTE(MAMICY @ 2013 03 21, 20:33)
Skridau kazkada būdama akivaizdziai nėščia  cool.gif  jokių prioritetų nieks nesiūlė, o aš ir neprašiau. papildomo dėmesio sulaukiau tik tada kai vėmiau lėktuve  lotuliukas.gif net vandens nemokamo siūlė  cool.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Skridau kazkada būdama akivaizdziai nėščia  cool.gif  jokių prioritetų nieks nesiūlė, o aš ir neprašiau. papildomo dėmesio sulaukiau tik tada kai vėmiau lėktuve  lotuliukas.gif net vandens nemokamo siūlė  cool.gif

su visa šeima prisijuokiau thumbup.gif .
Atsakyti

thumbup.gif biggrin.gif visada praleisiu akivaizdziai nescia ar su mazu vaiku mama i prieki. Nesvarbu ar tai ryanair, ar maximos kasa. Bet mamos su atkistom pazymom... Ka as zinau, gal ir mano zmona po vakar jau nescia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 03 21, 22:31)
thumbup.gif  biggrin.gif visada praleisiu akivaizdziai nescia ar su mazu vaiku mama i prieki. Nesvarbu ar tai ryanair, ar maximos kasa. Bet mamos su atkistom pazymom... Ka as zinau, gal ir mano zmona po vakar jau nescia  unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif taip taip, mes visos potencialios nėštutės lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba,

gal kas galit patart, darau Check In, ir pastebejau kad keleivio ID galiojimas baigias 09.11 ( skrendam i Kos 04.15-22), ar kils problemu, nes info randu ivairia,vienur raso, kad galiot turi 3 men kitur kad 6 men po grizimo...

Ir dar gal galit paaiskint, dabar kai darau Chek In cia i viena puse skrydzio, o atgal grizimui reikia daryt antra Check In?
Atsakyti
QUOTE(Linciaika @ 2013 03 22, 01:04)
Laba,

gal kas galit patart, darau Check In, ir pastebejau kad keleivio ID galiojimas baigias 09.11 ( skrendam i Kos 04.15-22), ar kils problemu, nes info randu ivairia,vienur raso, kad galiot turi 3 men kitur kad 6 men po grizimo...

Ir dar gal galit paaiskint, dabar kai darau Chek In cia i viena puse skrydzio, o atgal grizimui reikia daryt antra Check In?

Dėl dokumento galiojimo viskas gerai, Kos yra ES... 4u.gif
Skrendat balandžio 15, o check - in darot dabar g.gif g.gif g.gif
Dėl atgalinio žiūrint kaip bilietas pirktas, jei vienu kartu, tai jau automatiškai bus varnelė uždėta ant grįžimo ir išsispausdinsite bilietus pirmyn ir atgal.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2013 03 22, 00:11)
Dėl dokumento galiojimo viskas gerai, Kos yra ES... 4u.gif
Skrendat balandžio 15, o check - in darot dabar :hg.gif  g.gif 
Dėl atgalinio žiūrint kaip bilietas pirktas, jei vienu kartu, tai jau automatiškai bus varnelė uždėta ant grįžimo ir išsispausdinsite bilietus pirmyn ir atgal.... 4u.gif

o aciu 4u.gif

o kas keisto del chek in?

Atsakyti
QUOTE(Linciaika @ 2013 03 21, 23:26)
o aciu 4u.gif

tipl chekin galite daryti ne anksciau 14d iki skrydzio, bet as esu anksciau darius ir viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(Linciaika @ 2013 03 22, 01:26)
o aciu 4u.gif

ar leido jį Jums daryti ankščiau nei 15 dienų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2013 03 22, 00:38)
ar leido jį Jums daryti ankščiau nei 15 dienų? g.gif

as pirkau per rezervacijos.lt, tai man atsiunte nuoroda ir ten parasyta skrydzio registracija ( Chek In), ir parasyta uzpildyti iki 04.09.

Tai gal cia kas ne to, nes uzpildziau viska, ir parase, kad atlikta sekmingai, laukti Boarding pass.
Atsakyti
tora5, taip, gali rankini bagaza po sedyne kisti, tik as tuom nesivadovauju- ir taip kojoms vietos nera wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Linciaika @ 2013 03 22, 01:54)
as pirkau per rezervacijos.lt, tai man atsiunte nuoroda ir ten parasyta skrydzio registracija ( Chek In), ir parasyta uzpildyti iki 04.09.

Tai gal cia kas ne to, nes uzpildziau viska, ir parase, kad atlikta sekmingai, laukti Boarding pass.

Dabar jau viską supratau biggrin.gif ... Nes galvojau kas čia per naujiena, o dabar suprantama, Jūs pateikėte tik duomenis ir kai ateis laikas bus padarytas check - in... Viskas gerai smile.gif
Atsakyti