Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 17 tema

QUOTE(Laaila @ 2013 03 21, 14:44)
Matomai reikia imti ir prioriteta ir vietas  lotuliukas.gif

jei turite vietas, tai ilipkite, kad ir paskutinis, sedesite savo nusipirktose vietose drinks_cheers.gif
tuo tarpu priory suteikia galimybe tik pirmam praeiti pro patikrinima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magute: 21 kovo 2013 - 14:53
Niekur nerandu, ar yra kokie REGISTRUOTO Ryanair'o bagažo gabaritų apribojimai? Visur rašoma, kad 15 kg ir 20 kg, o koks leidžiamas dydis?
Atsakyti
QUOTE(nuotakyte @ 2013 03 21, 14:52)
Nu pati planuoju jau greitai skristi viena su dviem vaikais,bet jokiu priority nesipirkau.Kazkaip neimu i galva,laiksime eileje su visais,pakvies tai pakvies,koks  skirtumas ar sedesi lektuvo sedyneje ar lauksi eileje lektuvas vistiek nepakils tol kol nesuses visi keleiviai,nebent jus zinote kazkokias super duper vietas,as kazkaip nekeliu sau del to streso,mum reikia dvieju vietu nes infant negavo,sedes man ant keliu-0nu tikrai manau kad gausim kur atsisesti,neliksim staciom skristi.Jei ka kreipsiuos i stiuardeses,manau 7 m dukra tikrai atskirai nuo manes sedeti negales schmoll.gif

manau, kad sedesite kartu, lektuvas diidelis smile.gif

QUOTE(magute @ 2013 03 21, 14:53)
jei turite vietas, tai ilipkite, kad ir paskutinis, sedesite savo nusipirktose vietose  drinks_cheers.gif
tuo tarpu priory suteikia galimybe tik pirmam praeiti pro patikrinima.

priority suteikia galimybe nerymoti daug laiko bendroj eilej, o pradejus patikra ramiai atsistoti i pririoty eilute.
Atsakyti
Daug priraset, tad trumpai. Su vaikais galima rezervuot 2abc vietas ir 5abcdef, kitur ne. Del 2def kartais leidzia sest su vaikais rezervavus ten vieta,kartais ne. Tad iki galo ir neisku.
Vezimuka turi sulankstyt pats keleivis del suprantamu priezasciu. Esu mates,kai sustumia, ilipa, o po to pakvietus nepatenkinti eina susitvarkyt, ka palike. Bendro suvokimo trukumas.
Turint rezervuotas vietas busi garantuotas del sedimos vietos,bet ne del vietos savam rankiniam bagazui, tad lipant paskutiniam,yra rizikos turet sava tase kitam lektuvo gale ar bagazo skyriuj.
Yra teorine tikimybe,jog skrendant su vaikais ir stovint bendroj eilej teks sedet atskirai.ta tikimybe labai isauga atostogu marsrutuose, nes kompanijos megsta skrist kartu ir nelinke su kazkuom keistis vietomis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 21 kovo 2013 - 15:47
QUOTE(whitey @ 2013 03 21, 15:41)
Daug priraset, tad trumpai. Su vaikais galima rezervuot 2abc vietas ir 5abcdef, kitur ne. Del 2def kartais leidzia sest su vaikais rezervavus ten vieta,kartais ne. Tad iki galo ir neisku.
Vezimuka turi sulankstyt pats keleivis del suprantamu priezasciu. Esu mates,kai sustumia, ilipa, o po to pakvietus nepatenkinti eina susitvarkyt, ka palike. Bendro suvokimo trukumas.
Turint rezervuotas vietas busi garantuotas del sedimos vietos,bet ne del vietos savam rankiniam bagazui, tad lipant paskutiniam,yra rizikos turet sava tase kitam lektuvo gale ar bagazo skyriuj.
Yra teorine tikimybe,jog skrendant su vaikais ir stovint bendroj eilej teks sedet atskirai.ta tikimybe labai isauga atostogu marsrutuose, nes kompanijos megsta skrist kartu ir nelinke su kazkuom keistis vietomis

net nepagalvojau
nu manau tai pirma ir paskutine mano kelione vienai su vaikais.Daba dar labiau nervuotis pradejau.Tai manau bandysiu lysti i prieki kaip ale vaiku turetoja.nes uzleidimo nesitikiu.Nu matysim
Atsakyti
QUOTE(nuotakyte @ 2013 03 21, 16:22)
net nepagalvojau
nu manau tai pirma ir paskutine mano kelione vienai su vaikais.Daba dar labiau nervuotis pradejau.Tai manau bandysiu lysti i prieki kaip  ale vaiku turetoja.nes uzleidimo nesitikiu.Nu matysim

nelįskite, jei turite savigarbos ax.gif . Ne vieną vaikų turėtoją mačiau įsisvaizduojančią į teisę be eilės, kuri būdavo palydima i galą eilės. Geriau, kai prieis patikrinti jūsų dokumentų, paklauskite, ar nebūtų jums suteikta tokia galimybė VIEN TIK IŠ GERANORIŠKUMO, nes vaikas tai ne pirmenybinis bilietas gi. Po teisybei, nemačiau nei karto, kad drąsiai ėjusieji su vaikais be eilės, būtų buvę praleisti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2013 03 21, 16:37)
nelįskite, jei turite savigarbos  ax.gif . Ne vieną vaikų turėtoją mačiau įsisvaizduojančią į teisę be eilės, kuri būdavo palydima i galą eilės. Geriau, kai prieis patikrinti jūsų dokumentų, paklauskite, ar nebūtų jums suteikta tokia galimybė VIEN TIK IŠ GERANORIŠKUMO, nes vaikas tai ne pirmenybinis bilietas gi. Po teisybei, nemačiau nei karto, kad drąsiai ėjusieji su vaikais be eilės, būtų buvę praleisti  rolleyes.gif

aciu kad ikvepete drasos
is pradziu kazkaip buvau nutarusi kad stovesime su vaikais bendroje eileje.Tik daba susinervinau kad nebus kur normaliai padeti bagazo,nu mano tase paslanki,dukra tures tik kuprine,o salone jau issiimsiu greitai tasyte su uzkandziais,gerimias,zaislais.Manu viskas bus gerai,niekur nelysiu.Aisku kol sulankstysiu vezima uztruks,nu kaip nors.Gal nebus taip baisu kaip isivaizduoju,visi nuskrenda,parskrenda,telpa tie daigtai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2013 03 21, 15:41)

Skrendu visad rezervavus vietas,ir visad einu i lektuva beveik paskutine,o rankini bagaza dedu po sedyne,nes ismatavimai atitinka,ir stiuartai taip siulo.Man daug patogiau,nes jei ko prireikia,tai be vargo galiu pasiekti savo bagaza.
Atsakyti
jeigu perkate vietas, tai pirmumą gaunate kartu, atskirai jo pirkti nebereikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2013 03 21, 18:04)
jeigu perkate vietas, tai pirmumą gaunate kartu, atskirai jo pirkti nebereikia  4u.gif

Taip,(jei kreipiates i mane)as zinau,taciau visai nera butinybes.
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2013 03 21, 17:13)
Skrendu visad rezervavus vietas,ir visad einu i lektuva beveik paskutine,o rankini bagaza dedu po sedyne,nes ismatavimai atitinka,ir stiuartai taip siulo.Man daug patogiau,nes jei ko prireikia,tai be vargo galiu pasiekti savo bagaza.

nu ir liux jei taip galima,vadinasi nervintis nera ko
Atsakyti
QUOTE(bakatita @ 2013 03 21, 14:43)
tai niekas nieko ir nesako, jei nusiperki pigiau bilieta be prioritetu, tai ir zinai, kad ju nera. tačiau jei yra galimybė pasinaudoti, tai ir naudojiesi. Pažymą apie  nestuke.gif išsiėmiau, nepadės, tai tiek to ax.gif

Skridau kazkada būdama akivaizdziai nėščia cool.gif jokių prioritetų nieks nesiūlė, o aš ir neprašiau. papildomo dėmesio sulaukiau tik tada kai vėmiau lėktuve lotuliukas.gif net vandens nemokamo siūlė cool.gif

Atsakyti