Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 17 tema

ax.gif
QUOTE(baileys @ 2013 03 17, 00:00)
geriau butu 8-is.

bis.gif .
bet nepainiokite žmonių, aš pati kažkada su panašiais klausimais ateidavau (jaučiu, kad ir ateisiu dar). 4u.gif
Bet asmeniškai aš, visada turiu atsiprintinusi po 2 bilietus, ne karvę kainuoja, 1 eina į kišenę su ID, o kitas į kuprinę ax.gif
Atsakyti
as viena bilieto kopija spausdinu, kita- i usb wink.gif o n kopiju turet tikrai nereikia
Atsakyti
sveiki,

senai labai pirkausi bilietus rainyar'e todel visai nieko nepamenu. Seniau buvo galima su kortele (tam tikra) maziau mokesciu moketi, bet paskui lyg ir girdejau, kad to nebera.
Tai dabar perkant bilietus pataupyti nebeiseina?
aciu
Atsakyti
QUOTE(bakatita @ 2013 03 16, 23:38)
Gal galit kas padėti, kažkur skaičiau, kad reikia lyg po 4 variantus bilietų atsiprintinti, nežinau kam, iš kur pas mane tokie atsiminimai? g.gif

Dėkoju už supratimą 4u.gif Pirmą kartą su raynierais skrendam, su vaikais, klausimai patys kvailiausi, bet ramiau, kai kas nors išaiškina, kas jau tai praėjęs smile.gif
Atsakyti
Ne nu viespateliau atrodo kad visai buka esu
perziurejau savo duomenis kur suvedziau i chek-in ir pasirodo suklydau rasydama sunaus gimimo data verysad.gif verysad.gif verysad.gif
vietoj 2011 12 11 parasiau 2012 12 11
skambinau i skrendu lt-sake reikia susisiekti su skrydzio uzsakovais ir t.t. ir jie ale paziures ka galima daryti.
bliamba kaip cia bus daba verysad.gif verysad.gif
isskrendu kovo 25
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuotakyte: 17 kovo 2013 - 11:34
nieko nedaryk, viskas bus ok. data esmes nesudarys, jei asmuo bus tas, kuris nurodytas. niekam net neskambinciau.
o vaiku gimtadienius reiketu zinot wink.gif
Atsakyti
Gal kas žinot ir buvot Duseldorfe Wezze oro uoste: mes atskrendam apie 12 val vakare, o kitas skrydis 6 ryto. Nusprendem ten palaukti, bet dabar radau, kad ten nakti būti neleidžia, o atsiliepimuose yra įrašas, kad lyg sėdi žmonės. Gal kas susidūrėt?
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2013 03 17, 19:23)
nieko nedaryk, viskas bus ok. data esmes nesudarys, jei asmuo bus tas, kuris nurodytas. niekam net neskambinciau.
o vaiku gimtadienius reiketu zinot wink.gif

aciu jau viska issiaiskinau
dziaugiausi kad sunus gime tokia grazia data,bet poloklinikose dazniausiai perkartoti ja reikia nes vienetuku pripaiso per daug doh.gif ,o ir dukros data panasi doh.gif doh.gif va ir pati susiveliau
Atsakyti
Gal kas surades persedimus i Sardinija, Sicilija arba Kreta - pigiau ir patogiai? Domina geguze - birzelis.Ar oer skyscaner ziuret? Nu man taip nieko palankaus nerodo.. kazkaip nepasitikiu verysad.gif
Aciu!! 4u.gif
Atsakyti
laba diena, mano brolis nori vasarai is Airijos i Lietuva ir atgal atskristi , skristu vienas, jam 14 metu. Kokiu dokumentu reikia isleidziant skirsti viena nepilnameti vaika tiek is Airijos tiek is Lietuvos?
Atsakyti
QUOTE(sokoladinuke @ 2013 03 19, 10:55)
laba diena, mano brolis nori vasarai is Airijos i Lietuva ir atgal atskristi , skristu vienas,  jam 14 metu. Kokiu dokumentu reikia isleidziant skirsti viena nepilnameti vaika tiek is Airijos tiek is Lietuvos?

Tai kad Ryanair leidzia tik nuo 16 vienam...
Atsakyti
QUOTE(Gurmano @ 2013 03 19, 07:35)
Gal kas surades persedimus i Sardinija, Sicilija arba Kreta - pigiau ir patogiai? Domina geguze - birzelis.Ar oer skyscaner ziuret? Nu man taip nieko palankaus nerodo.. kazkaip nepasitikiu  verysad.gif
Aciu!!  4u.gif

Tai kad tiesioginis iš Kauno pakankamai pigus, ar Jūs už 1 eur. ieškot? Savaitgali už 3 bilietus į Sardiniją ir atgal balandžiui nusipirkau už nepilnus 900 lt, (300 lt žmogui) smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mazojiR @ 2013 03 16, 08:00)
Kaip suprantu tik viena keliavo su vaiku ir pasidalino savo patirtim smile.gif
o klausiau todel, kad teoriskai suprantu vezine neturi but kaip ir nieko, bet pazystami (kurie su vaiku keliavo bent 4kartus) butent taip ir elgesi, sake nieks nesikabino. Todel ir pasidare idomu kaip elgiasi platesne auditorija  4u.gif

Bet juk vežimuką atiduodate prie trapo ir jį personalas prieš įkeldamas į lėktuvo saloną sulanksto. Ar tas pirkinių krepšys netrukdo tinkamai, pagal vežimėlio instrukciją, jo sulankstyti? Nebijote kelionėje likti be vaiko rūbelių (jei tyčia ar netyčia belankstant personalas juos pames...).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 20 kovo 2013 - 15:10