Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 17 tema

QUOTE(mazojiR @ 2013 03 16, 08:00)
Kaip suprantu tik viena keliavo su vaiku ir pasidalino savo patirtim smile.gif
o klausiau todel, kad teoriskai suprantu vezine neturi but kaip ir nieko, bet pazystami (kurie su vaiku keliavo bent 4kartus) butent taip ir elgesi, sake nieks nesikabino. Todel ir pasidare idomu kaip elgiasi platesne auditorija  4u.gif

kiek teko matyt vezimu, visuose buvo prikrauta ir ne karto. iekas nesikabino. Nors as asmeniskai uz taisykliu laikymasi.
Atsakyti
mazojir, jau kazkam toki patarima esu daves- jei netycia prisikabins, nevertetu piktintis darbuotoju elgesiu bei nervuotis ir kaltint visus nebutais dalykais. taisykles zinojai, bandei sugudraut, tad ner ko pykt. atsibodes tas apsimestinis 'auku' sindromas. o tai, kad tau 100zm parasys, jog nieks nesikabina, neduos pagrindo manyt, kad nebusi 101, kuriai galios taisykles
Atsakyti
Pati zadu skristi su dviem vaikasi viena.Infant kaina sumokejom didele,bet jam priklauso tik vezimas.Ir tikrai nesinervuosiu bandydama kazka prastumti,prasivezti ir pan.Viska susitalpinsiu i du rankinius bagazus,ka reiks issiimsiu laukimui oro uoste,nes vezima zadu atiduoti tik pries ilipant,per silpni mano nervai kad bandyciau kitaip.
Sekmes
(tiesa kai klausiau del chek-in,pasirodo viska as uzpildzius jau seniausiai daba laukiu kazkokiu patvirtinimu kurie ateina likus 2-6 dienoms iki skrydzio blush2.gif ,aciu kas atsakete)
Atsakyti
QUOTE(nuotakyte @ 2013 03 16, 12:03)
Pati zadu skristi su dviem vaikasi viena.Infant kaina sumokejom didele,bet jam priklauso tik vezimas.Ir tikrai nesinervuosiu bandydama kazka prastumti,prasivezti ir pan.Viska susitalpinsiu i du rankinius bagazus,ka reiks issiimsiu laukimui oro uoste,nes vezima zadu atiduoti tik pries ilipant,per silpni mano nervai kad bandyciau kitaip.
Sekmes
(tiesa kai klausiau del chek-in,pasirodo viska as uzpildzius jau seniausiai daba laukiu kazkokiu patvirtinimu kurie ateina likus 2-6 dienoms iki skrydzio blush2.gif ,aciu kas atsakete)

jei tarpininkas netingėtų, tai atsiųstų ir prieš 14-15 dienų iki skrydžio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2013 03 16, 12:11)
jei tarpininkas netingėtų, tai atsiųstų ir prieš 14-15 dienų iki skrydžio  ax.gif

g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(nuotakyte @ 2013 03 16, 12:53)

todėl kad arba darai arba nedarai chekin'o... nėra kažkokių papildomų "patvirtinimų". vienintelis patvirtinimas yra boarding pass, kuris atsiranda paskutiniam chekin'o žingsny.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 16 kovo 2013 - 13:00
QUOTE(Kerina @ 2013 03 15, 11:20)
Sveiki,
sakykite gal kas susidūrėte su tokia problema.Rezervavome vakar bilietus skrydžiui,ir jau užrezervavus pastebėjau,kad pavardėje įsivėlė klaida.Vietoje----aitė,parašė ---ytė.Pasiskambinus į Litcargus atstovybę Vilniuje pasakė,kad labai blogai reikia skambinti į Londoną ir atšaukti rezervacija.Kadangi pasiskambinus į Litcargus Vilniuje beveik visais klausimais toks pats atsakymas:skambinkite į angliją,tai dar paskambinau į Kauno Litcargus.Ten atsakymas:nieko tokio,pačiam oro uoste pataisys,o gal ir net neprisikabins.Nežinau ,ką daryti,o laiko jau nedaug liko doh.gif
Atsiprašau,jei jau buvo toks klausimas,bet tiesiog neturiu laiko skaityti visas temas apie Ryanair.
Iš anksto dėkoju,jei atsakys kas  4u.gif

Pana6iai buvo ir man -rezervuojant bilietus į rašiau tik vieną vardą,nors pase du,tai skambinausi į atstovybę,pasakė,kad svarbiausia asmens kodas ir paso nr.,jeigu jis teisingas,viskas tvarkoj
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2013 03 16, 12:59)
todėl kad arba darai arba nedarai chekin'o... nėra kažkokių papildomų "patvirtinimų". vienintelis patvirtinimas yra boarding pass, kuris atsiranda paskutiniam chekin'o žingsny.

padariau chek-in seniai jau.Jie tada parase
Įsodinimo talonus "Boarding Pass" atsiųsime el. paštu 2-6 d. iki skrydžio.
g.gif ar sunerimti cia jau man
Atsakyti
ar tikrai mes apie ta pati check-in kalbam? g.gif ir 'seniai' galejo buti daugiausiai 15d likus iki skrydzio, plius/minus. juolab, checkino pabaiga yra bilietai, kuriuos atsispausdini. negi nematei? kokius duomenis vedei? manau, gali per reprint eit. aisku, jei ten buvo checkinas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 16 kovo 2013 - 22:15
Gal galit kas padėti, kažkur skaičiau, kad reikia lyg po 4 variantus bilietų atsiprintinti, nežinau kam, iš kur pas mane tokie atsiminimai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nuotakyte @ 2013 03 16, 13:18)
padariau chek-in seniai jau.Jie tada parase
Įsodinimo talonus "Boarding Pass" atsiųsime el. paštu 2-6 d. iki skrydžio.
g.gif ar sunerimti cia jau man

tai galima padaryti ir 15 dienų iki skrydžio, tik nereiktų patingėti jiems, kad jums būtų ramu ant širdies. Jiems tai gal ir ramu, o jums? Todėl reikalaukite ne 2 dienos iki skrydžio kad siųstų, o 14-15 dienų, TODĖL KAD JUMS BŪTŲ RAMU. jIE UŽ TAI GI PINIGUS JAU PASIĖMĖ.
Atsakyti
QUOTE(bakatita @ 2013 03 16, 22:38)
Gal galit kas padėti, kažkur skaičiau, kad reikia lyg po 4 variantus bilietų atsiprintinti, nežinau kam, iš kur pas mane tokie atsiminimai? g.gif

geriau butu 8-is.
Atsakyti