Sveikutes, noreciau naudoti sita kosmetika, gal kuri patarsite koks kremas, prausiklis man labiausiai tiktu Man 30m, mano oda misri-riebi, daug inkstyru ir spuogu nemazai
Gal žinot, ar įmanoma pagal MK makiažo pagrindų atspalvių paletę (toks kortelių rinkinukas) išrinkti tinkančią spalvą? Ar plius minus atitaikyti atspalviai?
QUOTE(Gretucka @ 2013 09 16, 22:22)
Sveikutes, noreciau naudoti sita kosmetika, gal kuri patarsite koks kremas, prausiklis man labiausiai tiktu Man 30m, mano oda misri-riebi, daug inkstyru ir spuogu nemazai
del amziaus jus galetumete naudoti timewise sistema, bet jei turit daug spuogu, tai butiniausiai siulyciau botanical misriaodems ir butinai su kauke. po 2 men tikrai pajausit rezultata jei tikslingai ir pastoviai naudosite.
QUOTE(Arita:) @ 2013 09 28, 18:14)
Gal žinot, ar įmanoma pagal MK makiažo pagrindų atspalvių paletę (toks kortelių rinkinukas) išrinkti tinkančią spalvą? Ar plius minus atitaikyti atspalviai?
Sunkoka
Sveikos, MK mylinčios mergaitės
Toks klausimas- mergina 20metų, oda mišri, būna smulkių spuogelių. Ar tinka jai naudoti mikrodermą? Ji "pasiskolina" iš mamos, bet dabar kiek išsigando,nes jos draugė,irgi naudojanti MK, išaiškino,kad prie mišrios odos naudoti mikrodermą negerai,nes spuogeliais "užterš" visą odytę- na išnešios infekciją ar tai tiesa?
Toks klausimas- mergina 20metų, oda mišri, būna smulkių spuogelių. Ar tinka jai naudoti mikrodermą? Ji "pasiskolina" iš mamos, bet dabar kiek išsigando,nes jos draugė,irgi naudojanti MK, išaiškino,kad prie mišrios odos naudoti mikrodermą negerai,nes spuogeliais "užterš" visą odytę- na išnešios infekciją ar tai tiesa?
QUOTE(Ajuni @ 2013 10 01, 09:51)
sveika, tikrai niekas neuzsitersia, bet tu esi per jauna naudoti timewise produktus dar bent 3 metus. nebent butu spec poreikis kaip randuota odele, o nemanau kad taip yra. Visi timewise uzrasa turintys produktai naudojami nuo 25 metu (isskirtinai nuo 23metu), nes jos sukurtos veikti rauksleles. Tau siulyciau naudoti visa botanical sistema misriai odai ir butinai 2-3k per savaite darantis kauke. Ji sutraukia poras ir spuoguotumas mazeja. Neissigask jei siek tiek ju padauges, nes oda turi issivalyti. Ir siaip, del informacijos, mikrodermobrazinis yra ypac megiamas ir reikalingas produktas misriaodems/riebiaodems, tik siek tiek luktelk :
QUOTE(Vitalija J. @ 2013 10 01, 09:58)
, tik siek tiek luktelk :
Vitalija, dėkui už atsakymą aš pati jau tokio amžiaus,kai drąsiai naudoju mikrodermą ir ją labai mėgstu čia klausiau dėl draugės dukros,nes norėjosi ir pačiai sužinoti, ir jai dar patarti visus patarimus jai perduosiu
QUOTE(Ajuni @ 2013 10 01, 10:18)
Vitalija, dėkui už atsakymą aš pati jau tokio amžiaus,kai drąsiai naudoju mikrodermą ir ją labai mėgstu čia klausiau dėl draugės dukros,nes norėjosi ir pačiai sužinoti, ir jai dar patarti visus patarimus jai perduosiu
ar cia tas rinkinys uz 180lt
QUOTE(Ajuni @ 2013 10 01, 09:51)
Sveiki, geriausia, kaip ir minėjo Vitlija J., tokio amžiaus merginai naudoti Botanical Effects sistemą (prausiklis, tonikas, kaukė ir kremas) mišriai riebiai odai kol susitvarkys oda (nebebers), o Mikrodermobrazijos rinkinys (185 Lt) tinka tvarkyti odai po suogelių, jei atsiranda randelių, nelygumų ar dėmelių, bet esant spuogams kategoriškai negalima, kad jie nepasisėtų po visą veiduką ir jų pačių nepažeistumėm, nes šveičiant atsiranda mikro įtrūkimai. Amžiaus nuo kada naudoti Mikrodermobraziją kaip ir nėra stipriai nuobrėžto, jei yra poreikis galima ir nuo 23 m.
QUOTE(pavargusi123 @ 2013 10 20, 08:32)
Gal padetumet kaip pasirinkti skystos pudros atspalvi. Esu balta. Kuom skirias Ivory 2 ir Ivory 3?
Sveiki, Ivory 2 Lietuvoje nera, tai nera kaip palyginti, o Ivory 3 truputi gelsvas