Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(cius @ 2013 04 30, 22:43)
as noriu kad butu juodi antakei

puikiai tiks spalva brunete, (Antakių pieštukas 35 lt). Atsparus vandeniui, lengva naudoti ir puikiai atrodo pasibrezus, Siuo metu as keiciu antakiu forma, o juos atsiaugint imanoma tik per 6 men, tai vietas kurias reikia paryskinti ant odos ar suformuoti pati antaki as naudoju si piestuka, tai net nesimato, kad vietomis nera plaukeliu.
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2013 04 30, 20:01)
jei pirkote iš konsultantės ji be problemų jums pakeis
Papildyta:

Bėda, kad nėra į ką keisti. Visos senai išgraibstytos iš pardavimo..
Atsakyti
QUOTE(Arita:) @ 2013 04 07, 18:45)
Labai gražiai parodyta, kaip naudoti makiažui skirtingų spalvų Mary Kay pudras Sheer Dimension mirksiukas.gif
Čia Pudra Sheer Dimensions

Man keistai ta pudra ant veido atrodo, dabar turiu perlrls atspalvi, arba as kazka ne taip darau, bet man labai ji plizga ant veido verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2013 05 10, 15:06)
Man keistai ta pudra ant veido atrodo, dabar turiu perlrls atspalvi, arba as kazka ne taip darau, bet man labai ji plizga ant veido verysad.gif

Sveiki, taip ji blizga, reikia ją naudoti tik vakarui arba prieš fotosesiją, arba tiesiog paryškiti tik tam tikras vietas ant veido, kaip tik tame video ir parodyta kur ją naudoti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleszuikis @ 2013 05 10, 15:11)
Sveiki, taip ji blizga, reikia ją naudoti tik vakarui arba prieš fotosesiją, arba tiesiog paryškiti tik tam tikras vietas ant veido, kaip tik tame video ir parodyta kur ją naudoti wink.gif

O Lace atspalvis irgi toks blizgus?
Nesiseka man su siom pudrom smile.gif , jau antra spalva nusiperku ir nepataikau...
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2013 05 10, 19:09)
O Lace atspalvis irgi toks blizgus?
Nesiseka man su siom pudrom smile.gif , jau antra spalva nusiperku ir nepataikau...

oj ne, ji nera tokia blizgi, o kur jus turite ji tam ir skirta, kad pasviesintu, labai grazu sviesiaplaukems biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2013 05 10, 19:12)
oj ne, ji nera tokia blizgi, o kur jus turite ji tam ir skirta, kad pasviesintu, labai grazu sviesiaplaukems biggrin.gif

Man visai netinka, as nesviesiaplauke. Bandysiu dar Lace isigyte, jei ir ta netiks, nebetikesiu, kad tos pudros pelnytai giriamos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azazella: 10 gegužės 2013 - 18:25
Esu tamsiaplaukė rolleyes.gif Man tas dvi pudras pearls ir lace patinka naudoti būtent kartu - vienas veido vietas šviesinant, kitas tamsinant. Draugė turi tik lace - naudoja kaip ružą. Pearls iš tiesų, kai žiūri į veidrodį iš arti labai blizga, bet iš toliau tų blizgučių taip nesimato, o veidas tiesiog skaistus, gyvas, švytintis atrodo. Bet juk kiekviena atranda savo - jei labai tinka ir patinka vienai, tai juk nereiškia, kad tiks kitai mirksiukas.gif
Gal būt lace Jums ir patiks, bet man būtų gaila leisti pinigus, nepabandžius ax.gif
Atsakyti
schifon“as spalva labai gerai atrodo,kai dedama ant viso veido.Atrodo kaip naturalus idegis.Arba modeliuojant veida lace kaip ruza,ir juosta apacioje schifon“o.O ribonn“as ir perl“as priklausomai nuo odos sviesumo labai atgyvina veida.Siaip geras efektas gaunasi ribbon“a maisant su biria pudra,atgyvina pablyskusi po ziemos veida.Lac“e atspalvis beje pastebejau labai gerai ziurisi ir sviesiaplaukems ir tamsiaplaukems,bet cia aisku dar ir skonio reikalas
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2013 05 10, 19:24)
Man visai netinka, as nesviesiaplauke. Bandysiu dar Lace isigyte, jei ir ta netiks, nebetikesiu, kad tos pudros pelnytai giriamos...

Aš irgi tamsiaplaukė, naudoju visas pudras, bet tikrai ne visam veidui.
Pearl'a naudoju didžiąja dalimi kaip šešėlius arba kaip paakių zonos skaistinimą. Galima ir Tzoną paskaistinti. Kazdienai visam veidui ji tikrai netinka. Jei dengti visą veidą vakarėlio metu - rekomenduoju sumaišyti šepetėlio pagalbą su biria pudra.

Lace - mano mylimiausi kaip skaistalai. Visą veidą vėlgi galima dengti lengvai sumaišius su mineraline pudra. Kaip šešėliai taipogi.

SHifon'as kaip jau minėjo, veido formavimui (skruostikauliams paryškinti, netobulumams pamaskuoti) krūtinės "iškėlimui". Taip pat puikiai tinka įdegio efektui sukurti. Bet vėlgi, norint kad atrodytų kuo natūraliau - maišau su mineraline pudra.

Ribbon - man kaip tamsiaplaukei jis mažiausiai priimtinas ir mėgiamas. Bet šviesiaplaukės, lygiai taip pat gali kuo puikiausiai suteikti veidui rožinio skaistumo be blizgesio maišant su mineraline pudra. Bei kaip skaistalai ir šešėliai tarnauja.

Jei norite išbandyti ir pažaisti skirtingus efektus - turiu visas.
Atsakyti
Sveikutes wink.gif ar jau isbandete linija nuo saulytes wink.gif kemus ir zelyte? smile.gif man tai laaabai patinka, o Jums kaip? smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Reikia Jusu pagalbos ax.gif Nusipirkau TW mikrosveitimo rinkini ir man toks neaiskumas atsirado doh.gif
Panaudojusi si rinkini po jo galiu naudoti "TimeWise®" dieninį serumą su SPF 25 filtru* arba "TimeWise®" naktinį serumą ir tada "TimeWise®" jaunystę pratęsiančią emulsiją. Taip raso instrukcijoje. Tai kokia eiga turiu naudoti visus produktus:
1 žingsnis: Valymas.
2 žingsnis: Lyginimas serumu
3 žingsnis: TimeWise®" dieninis serumas su SPF 25 filtru arba "TimeWise®" naktinis serumas
4 žingsnis: TimeWise®" jaunystę pratęsiančią emulsiją
Ar teisingai parasiau zingsniu eiga?
Kas kiek laiko galiu naudoti si mikrosveitimo rinkini?

Aciu atsakiusioms 4u.gif

Atsakyti