QUOTE(Azazella @ 2013 05 10, 19:24)
Man visai netinka, as nesviesiaplauke. Bandysiu dar Lace isigyte, jei ir ta netiks, nebetikesiu, kad tos pudros pelnytai giriamos...
Aš irgi tamsiaplaukė, naudoju visas pudras, bet tikrai ne visam veidui.
Pearl'a naudoju didžiąja dalimi kaip šešėlius arba kaip paakių zonos skaistinimą. Galima ir Tzoną paskaistinti. Kazdienai visam veidui ji tikrai netinka. Jei dengti visą veidą vakarėlio metu - rekomenduoju sumaišyti šepetėlio pagalbą su biria pudra.
Lace - mano mylimiausi kaip skaistalai. Visą veidą vėlgi galima dengti lengvai sumaišius su mineraline pudra. Kaip šešėliai taipogi.
SHifon'as kaip jau minėjo, veido formavimui (skruostikauliams paryškinti, netobulumams pamaskuoti) krūtinės "iškėlimui". Taip pat puikiai tinka įdegio efektui sukurti. Bet vėlgi, norint kad atrodytų kuo natūraliau - maišau su mineraline pudra.
Ribbon - man kaip tamsiaplaukei jis mažiausiai priimtinas ir mėgiamas. Bet šviesiaplaukės, lygiai taip pat gali kuo puikiausiai suteikti veidui rožinio skaistumo be blizgesio maišant su mineraline pudra. Bei kaip skaistalai ir šešėliai tarnauja.
Jei norite išbandyti ir pažaisti skirtingus efektus - turiu visas.