Sveiki,pamirsau kokius seselius galima naudoti antakius kokreaguoti?
aciu.
QUOTE(cius @ 2013 04 30, 07:51)
coal arba espresso
QUOTE(Vitalija J. @ 2013 04 30, 09:34)
coal arba espresso
Sveiki, ir tuos ir tuos, tai priklauso nuo gymio, antakiu spalvos ir pan. Šiaip universaliausi espresso, bet aš maišau espresso su coal, geresnė spalva gaunasi
QUOTE(Arita:) @ 2013 04 06, 23:38)
Aš net susinervinau, kai jos neradau Visom draugėm išreklamavau būtent Pearls ir Lace ir štai tau
O kuo šie atspalviai geresni nei kiti likę du? O ypač giriamas pearls - kuo jis ypatingas?
QUOTE(Azazella @ 2013 04 30, 14:55)
O kuo šie atspalviai geresni nei kiti likę du? O ypač giriamas pearls - kuo jis ypatingas?
Pearls - tinka visam veidui pagyvinti, duoda skaistumo ir šviežumo veidui. Kiti naudojami kaip skaistalai daugiau. Likę atspalviai - vienas labai tamsus tika ypač įdegusioms arba modeliuojant veidą, o kitas - rožinės spalvos. Tas Lace buvo gražiai persikinis, nerealus atspalvis.
QUOTE(sauleszuikis @ 2013 04 30, 15:07)
Pearls - tinka visam veidui pagyvinti, duoda skaistumo ir šviežumo veidui. Kiti naudojami kaip skaistalai daugiau. Likę atspalviai - vienas labai tamsus tika ypač įdegusioms arba modeliuojant veidą, o kitas - rožinės spalvos. Tas Lace buvo gražiai persikinis, nerealus atspalvis.
Tai būsiu ne tą spalvą nusipirkus... , pagal Jūsų aprašymą man labiausiai pearls reikėjo
QUOTE(Azazella @ 2013 04 30, 15:09)
Tai būsiu ne tą spalvą nusipirkus... , pagal Jūsų aprašymą man labiausiai pearls reikėjo
O kokia nusipirkote?
QUOTE(Azazella @ 2013 04 30, 19:47)
Ribbon
jei pirkote iš konsultantės ji be problemų jums pakeis
Papildyta:
QUOTE(sauleszuikis @ 2013 04 30, 14:02)
Sveiki, ir tuos ir tuos, tai priklauso nuo gymio, antakiu spalvos ir pan. Šiaip universaliausi espresso, bet aš maišau espresso su coal, geresnė spalva gaunasi
man pilnai espresso uztenka , esu tamsi, bet ne juoda cia jau individualiai. Bet piestukas man labiau patinka, patogiau, laiko super ir galima nusipiest taisyklinga antaki
QUOTE(cius @ 2013 04 30, 20:27)
o koks tadapestukas,as svieseode
aš asmeniškai siūlyčiau antakių pieštuką brunetėms, jis nėra labai ryškus, bet galima gauti ir juodą spalvą, bet naudojat normaliai-nestipriai jis puikiai tinka ir šviesiaplaukėm. Tą intenyvumą susikursite pačios.