Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

Sveiki,pamirsau kokius seselius galima naudoti antakius kokreaguoti?
aciu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cius @ 2013 04 30, 07:51)
Sveiki,pamirsau kokius seselius galima naudoti antakius kokreaguoti?
aciu. smile.gif

coal arba espresso
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2013 04 30, 09:34)
coal arba espresso

Sveiki, ir tuos ir tuos, tai priklauso nuo gymio, antakiu spalvos ir pan. Šiaip universaliausi espresso, bet aš maišau espresso su coal, geresnė spalva gaunasi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Arita:) @ 2013 04 06, 23:38)
Aš net susinervinau, kai jos neradau  doh.gif Visom draugėm išreklamavau būtent Pearls ir Lace ir štai tau verysad.gif

O kuo šie atspalviai geresni nei kiti likę du? O ypač giriamas pearls - kuo jis ypatingas?
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2013 04 30, 14:55)
O kuo šie atspalviai geresni nei kiti likę du? O ypač giriamas pearls - kuo jis ypatingas?

Pearls - tinka visam veidui pagyvinti, duoda skaistumo ir šviežumo veidui. Kiti naudojami kaip skaistalai daugiau. Likę atspalviai - vienas labai tamsus tika ypač įdegusioms arba modeliuojant veidą, o kitas - rožinės spalvos. Tas Lace buvo gražiai persikinis, nerealus atspalvis.
Atsakyti
QUOTE(sauleszuikis @ 2013 04 30, 15:07)
Pearls - tinka visam veidui pagyvinti, duoda skaistumo ir šviežumo veidui. Kiti naudojami kaip skaistalai daugiau. Likę atspalviai - vienas labai tamsus tika ypač įdegusioms arba modeliuojant veidą, o kitas - rožinės spalvos. Tas Lace buvo gražiai persikinis, nerealus atspalvis.

Tai būsiu ne tą spalvą nusipirkus... verysad.gif , pagal Jūsų aprašymą man labiausiai pearls reikėjo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2013 04 30, 15:09)
Tai būsiu ne tą spalvą nusipirkus... verysad.gif , pagal Jūsų aprašymą man labiausiai pearls reikėjo verysad.gif

O kokia nusipirkote?
Atsakyti
QUOTE(sauleszuikis @ 2013 04 30, 15:38)
O kokia nusipirkote?

Ribbon
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2013 04 30, 19:47)

jei pirkote iš konsultantės ji be problemų jums pakeis
Papildyta:
QUOTE(sauleszuikis @ 2013 04 30, 14:02)
Sveiki, ir tuos ir tuos, tai priklauso nuo gymio, antakiu spalvos ir pan. Šiaip universaliausi espresso, bet aš maišau espresso su coal, geresnė spalva gaunasi wink.gif

man pilnai espresso uztenka , esu tamsi, bet ne juoda biggrin.gif cia jau individualiai. Bet piestukas man labiau patinka, patogiau, laiko super ir galima nusipiest taisyklinga antaki biggrin.gif
Atsakyti
o koks tadapestukas,as svieseode smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cius @ 2013 04 30, 20:27)
o koks tadapestukas,as svieseode smile.gif

aš asmeniškai siūlyčiau antakių pieštuką brunetėms, jis nėra labai ryškus, bet galima gauti ir juodą spalvą, bet naudojat normaliai-nestipriai jis puikiai tinka ir šviesiaplaukėm. Tą intenyvumą susikursite pačios.
Atsakyti
as noriu kad butu juodi antakei
Atsakyti