Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 01 03, 12:38)
Sveikos, noriu paklaust apie šį kremą Ilgalaikio drėkinamojo poveikio kremas , žiūriu rašo, kad jis dramblio kaulo spalvos, kaži kaip atrodo pasitepus, matosi ar ne?  g.gif  Gal geriau šitas kremas Intensyviai drėkinamasis kremas ?

Ilgalaikio drekinimo kremas ypac gerai kai tokie salciai,jis riebesnis.Jei is dvieju,patarimas-sis.Ypac ziemai.
Atsakyti
kokia priemone pasiulytumet del blizgancios kaktos? naudoju timewise s/n, bandziau m/r bet netiko, lb tempe ir perstejo skruostus.
diena naudoju - TimeWise® Šviesinamasis makiažo pagrindas, bandziau TimeWise™ matinį atspalvį suteikiantis skystas makiažo pagrindas, taciau sis taip pat tempe likusia veido oda ir nemaloniai jautesi..
problema tik del kaktos, gal yra kokia spec priemone?
Atsakyti
QUOTE(Florexile @ 2016 01 03, 15:02)
kokia priemone pasiulytumet del blizgancios kaktos? naudoju timewise s/n, bandziau m/r bet netiko, lb tempe ir perstejo skruostus.
diena naudoju - TimeWise® Šviesinamasis makiažo pagrindas, bandziau TimeWise™ matinį atspalvį suteikiantis skystas makiažo pagrindas, taciau sis taip pat tempe likusia veido oda ir nemaloniai jautesi..
problema tik del kaktos, gal yra kokia spec priemone?

Jei nenorite nieko, kas mažiau drėkina, geriausia blizgesį šalinti paprasčiausiai odos riebalų perteklių sugeriančiom servetėlėm. Jos yra iš 100 proc. gryno lino, veidą padaro matinį. smile.gif Taip pat rekomenduočiau makiažo pagrindą visada užfiksuoti biria pudra. Be to, dienos eigoje blizgesį puikiai nuima permatoma biri pudra smile.gif

P.S. aš turiu mišrią odą, todėl ir priemones miksuoju. Žiemą odą visada prausiu Timewise s/n odai skirtu prausikliu, vakare tepu Timewise s/n kremu. Tačiau ryte veidą tepu Timewise m/r kremu, kad mažinčiau veido blizgėjimą. Vasarą ir ryte, ir vakare naudoju m/r kremą, kartais naudoju m/r prausiklį smile.gif Birią pudrą, tiek su spalva, tiek permatomą, odos riebalų perteklių sugeriančias servetėles naudoju visais metų laikais - tai tie dalykai, kuriuos visada turiu rankinėje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SkirmanteLT @ 2016 01 03, 21:37)
Jei nenorite nieko, kas mažiau drėkina, geriausia blizgesį šalinti paprasčiausiai odos riebalų perteklių sugeriančiom servetėlėm. Jos yra iš 100 proc. gryno lino, veidą padaro matinį. smile.gif Taip pat rekomenduočiau makiažo pagrindą visada užfiksuoti biria pudra. Be to, dienos eigoje blizgesį puikiai nuima permatoma biri pudra smile.gif

P.S. aš turiu mišrią odą, todėl ir priemones miksuoju. Žiemą odą visada prausiu Timewise s/n odai skirtu prausikliu, vakare tepu Timewise s/n kremu. Tačiau ryte veidą tepu Timewise m/r kremu, kad mažinčiau veido blizgėjimą. Vasarą ir ryte, ir vakare naudoju m/r kremą, kartais naudoju m/r prausiklį smile.gif Birią pudrą, tiek su spalva, tiek permatomą, odos riebalų perteklių sugeriančias servetėles naudoju visais metų laikais - tai tie dalykai, kuriuos visada turiu rankinėje smile.gif

aciu. tai uztektu tik kakta pasipudruoti ta permatoma pudra?
jei rinktis tik viena produkta: serveteles ar permatoma?
Atsakyti
Florexile, servetėlės tik sugers riebalų perteklių nuims blizgėjimą, jas patogu naudoti prireikus papildomai nuimti blizgėjimą dienos metus, vakarėlio emtu, prieš fotografuojantis, o permatoma pudra fiksuoja makiažo pagrindą, nuima blizgėjimą, tai kurią priemonę rinktis jau nuo Jūsų poreikių priklauso. Rinkčiausi abi, jei neišeina imčiau pudrąsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2016 01 04, 11:41)
Florexile, servetėlės tik sugers riebalų perteklių nuims blizgėjimą, jas patogu naudoti prireikus papildomai nuimti blizgėjimą dienos metus, vakarėlio emtu, prieš fotografuojantis, o permatoma pudra fiksuoja makiažo pagrindą, nuima blizgėjimą, tai kurią priemonę rinktis jau nuo Jūsų poreikių priklauso. Rinkčiausi abi, jei neišeina imčiau pudrąsmile.gif

Jei visai neturite birios pudros, imkite permatomą pudrą. O šiaip tai rekomenduočiau turėti ir tą, ir tą. Ne kosmosą kainuoja - permatoma pudra 16 eur, servetėlės 7 eur smile.gif
Atsakyti
Esu MK naudotoja. naudoju jau kelis metus.. Yra produktu kuriu nesiulyciau kitom pirkti, tame tarpe ta biri pudra permatoma, nes toks realiai nenaudingas produktas..serveteles irgi - lygiai ta pati padaro paprastos serveteles, pabandykit, puikiai sugeria riebalus..

Nesu eko produkcijos fane, todel merginos kurios ateinat cia pagrumoti kumsciai kad daug konservantu, galit eiti i eko temas, ir ten rekautis..

Mano oda misri, naudoju drekinimo priemones, prausimosi, CC kremuka, ir sitos kelios priemones man yra nepamainomos..kaina man neaktualu, nes jeigu netinka niekas, dziaugiuosi radus tinkama daikta. taupiai naudojant, uztenka ilgam, taip kad kaina nera kosmine....ranku kremas superinis..daug yra geru dalyku, yra tokiu kuriu nenaudociau.. Taip pat konsultantes kurios isitraukusios i sia veikla man irgi nepatinka, nes jos fanatikes smile.gif dermabrazijos rinkinys gera, bet kaina irgi.....dekoratyvine kosmetika man irgi nieko - lupu dazai fainia, seseliu spalva kai kuriu , ypac TENDER TAUPE, man nerealus smile.gif
Atsakyti
Kažkaip parūpo - ar MK produktus padirbinėja ? kažkaip mažai tikėtina g.gif ar matė kas nors padirbtus MK produktus ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukė @ 2016 02 26, 19:33)
Kažkaip parūpo - ar MK produktus padirbinėja ? kažkaip mažai tikėtina  g.gif ar matė kas nors padirbtus MK produktus ? ax.gif

Po Gariūnus nevaikštau ir per forumus neapsipirkinėju, tad negaliu atsakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukė @ 2016 02 26, 20:33)
Kažkaip parūpo - ar MK produktus padirbinėja ? kažkaip mažai tikėtina  g.gif ar matė kas nors padirbtus MK produktus ? ax.gif

manau kinieciu portaluose,is visokiu ebauju nedrisciau pirkti...

kaip naudoti poras mazinancia priemone? prie emulsija? jei tepi kokia kauke,tai geriau jau tos nenaudoti ar netrukdo viens kitam? kaip daznai ja naudoti?
Atsakyti
QUOTE(rircik @ 2016 02 28, 16:11)
manau kinieciu portaluose,is visokiu ebauju nedrisciau pirkti...
kaip naudoti poras mazinancia priemone? prie emulsija? jei tepi kokia kauke,tai geriau jau tos nenaudoti ar netrukdo viens kitam? kaip daznai ja naudoti?

Naudoti po kaukės, prieš serumus ir drėkinamąją emulsiją/kremą. Galima naudoti ir kasdien ryte/vakare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukė @ 2016 02 26, 19:33)

Na, nemanau, ne kažkokia ypatinga kosmetika smile.gif
Atsakyti