Aš Mary Kay pradėjau naudoti, nes negalėjau susitvarkyti su savo oda. Vonios spintelėj turėjau kokius 4 skirtingų firmų kremus ir nė vienas iš jų mano odai nepadėjo arba net padarė dar blogiau (ir jie tikrai nekainavo labai pigiau). Pas mane ant kaktos buvo spuogai, o žandai luposi nuo sausumo
Negalėjau jokio makiažo pagrindo normaliai užsitepti, nes atrodydavau konkrečiai prastai. Gavau pakvietimą į Mary Kay grožio pamokėlę, išbandžiau TimeWise veido priežiūros sistemą, tą pačią dieną ją nusipirkau ir daugiau niekada nebekeičiau (tiesa, kažkada atostogų metu pamiršusi kremą panaudojau kremą iš mamos. Po šio eksperimento tik įsitikinau Mary Kay priemonių veiksmingumu). Seniai nebėra nei spuogų (nebent ten koks vienas išlenda per mėnesines ar po rimtesnio streso) ir žandai seniausiai nepleiskanoja.
pagaliau galiu normaliai atrodyt
Po 1,5 metų nuo tapimo kliente tapau konsultante grynai tam, kad galėčiau pirkti sau Mary Kay produkciją su konsultantės nuolaida. Iš pradžių niekam nieko nepardavinėjau, tik naudojausi nuolaidom, gaudavau dovanas ir tuo džiaugiausi. Po to turėjau galimybę sudalyvauti 8 paskaitų grožio kursuose "Grožio akademija", kuriuos vedė geriausios Mary Kay direktorės. Ten mokėmis viską apie veido odos priežiūrą, makiažą, aromatus, darėmės sau visokias procedūras. Šie kursai ir kiti mokymai užkabino ir jau vėliau nusprendžiau tapti aktyvia konsultante
Šiuo metu su Mary Kay dirbu kiekvieną dieną. Kas man labiausiai patinka tame? Mane džiugina merginų ir moterų šypsenos išeinant iš veido priežiūros ar makiažo pamokėlės, veido spa procedūrų. Man smagu, kad galiu kažkam praskaidrinti dieną, išmokyti labiau pasitikėti savimi, pamilti save ir suprasti, kad visos mes galime būti gražios
Manau, kad mano sėkmės paslaptis ta, kad man tai tikrai svarbiausia. Tada ir pardavimai ateina savaime, be kažkokių atskirų didelių pastangų
Taip kad, merginos, kurios esat piktos ant Mary Kay, žinokit, kad jūs turit teisę pykti ar būti nepatenkintos. Niekas neverčia jūsų pirkti būtent Mary Kay ir naudoti šias priemones. Bet kartu žinokit, kad Mary Kay produkcija tikrai daugybei merginų padėjo ne tik atrodyti gražiau, bet ir save vėl pamilti ir šypsotis žiūrint į veidrodį.
Taip kad visos atsipalaiduojam ir einam puošti eglutės