Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(maskatukas @ 2015 11 26, 21:43)
Pirma karta girdziu. Bet jau vistiek nepirksiu. Kainos ir kokybes santykis neadekvatus.

Jūsų teisė rinktis smile.gif sėkmės randant tai, kas tinka Jums smile.gif
Atsakyti
Man Mary Kay kosmetika patinka. Gal ne viskas, bet. Bandziau ir botanikal linina ir time wise'a, tikrai man tiko ir patiko. Nesakau, kad daugiau nieko apart jos nenaudoju, bet tikrai nesigailiu pabandzius. Ir kaukes ir dermabrazijos rinkinys man patinka. Kas liecia dekoratyvine labai patinka tusas, lupu dazai, skaistalai pearls wub.gif dabar buvo nuolaidos, tai pasiemiau visus keturis smile.gif
Pvz man su alergiska, kapialiarine, linkusia i raudoni oda, naturali-eko kosmetika netinka. Tie visi aliejai ir t.t. dar labiau ijautrina mano oda. O MK kremukai, tikrai apmazino raudoni, oda tapo zymiai grazesne, vitaminas C sumazino pigmentines demes. Dabar pakeiciau kremukus i kito brendo, bet tikrai dar grysiu prie MK. Paprasciausiai megstu pakaitaliot produktus smile.gif
Ir tikrai nereikia atejus rekti kokia tai bloga kosmetika. Kiekvienam savo, as naudodama Mary Kay, tikrai pamaciah skirtuma, ir tuo labai dziaugiuos ir rekomenduoju pabandyt visoms savo draugems, pazystamiems. O poto jau ju reikalas, ka toliau naudot 4u.gif
Atsakyti
Aš Mary Kay pradėjau naudoti, nes negalėjau susitvarkyti su savo oda. Vonios spintelėj turėjau kokius 4 skirtingų firmų kremus ir nė vienas iš jų mano odai nepadėjo arba net padarė dar blogiau (ir jie tikrai nekainavo labai pigiau). Pas mane ant kaktos buvo spuogai, o žandai luposi nuo sausumo thumbup.gif Negalėjau jokio makiažo pagrindo normaliai užsitepti, nes atrodydavau konkrečiai prastai. Gavau pakvietimą į Mary Kay grožio pamokėlę, išbandžiau TimeWise veido priežiūros sistemą, tą pačią dieną ją nusipirkau ir daugiau niekada nebekeičiau (tiesa, kažkada atostogų metu pamiršusi kremą panaudojau kremą iš mamos. Po šio eksperimento tik įsitikinau Mary Kay priemonių veiksmingumu). Seniai nebėra nei spuogų (nebent ten koks vienas išlenda per mėnesines ar po rimtesnio streso) ir žandai seniausiai nepleiskanoja. smile.gif pagaliau galiu normaliai atrodyt smile.gif

Po 1,5 metų nuo tapimo kliente tapau konsultante grynai tam, kad galėčiau pirkti sau Mary Kay produkciją su konsultantės nuolaida. Iš pradžių niekam nieko nepardavinėjau, tik naudojausi nuolaidom, gaudavau dovanas ir tuo džiaugiausi. Po to turėjau galimybę sudalyvauti 8 paskaitų grožio kursuose "Grožio akademija", kuriuos vedė geriausios Mary Kay direktorės. Ten mokėmis viską apie veido odos priežiūrą, makiažą, aromatus, darėmės sau visokias procedūras. Šie kursai ir kiti mokymai užkabino ir jau vėliau nusprendžiau tapti aktyvia konsultante smile.gif

Šiuo metu su Mary Kay dirbu kiekvieną dieną. Kas man labiausiai patinka tame? Mane džiugina merginų ir moterų šypsenos išeinant iš veido priežiūros ar makiažo pamokėlės, veido spa procedūrų. Man smagu, kad galiu kažkam praskaidrinti dieną, išmokyti labiau pasitikėti savimi, pamilti save ir suprasti, kad visos mes galime būti gražios smile.gif Manau, kad mano sėkmės paslaptis ta, kad man tai tikrai svarbiausia. Tada ir pardavimai ateina savaime, be kažkokių atskirų didelių pastangų smile.gif

Taip kad, merginos, kurios esat piktos ant Mary Kay, žinokit, kad jūs turit teisę pykti ar būti nepatenkintos. Niekas neverčia jūsų pirkti būtent Mary Kay ir naudoti šias priemones. Bet kartu žinokit, kad Mary Kay produkcija tikrai daugybei merginų padėjo ne tik atrodyti gražiau, bet ir save vėl pamilti ir šypsotis žiūrint į veidrodį. smile.gif Taip kad visos atsipalaiduojam ir einam puošti eglutės wink.gif
Atsakyti
Atsakau dėl produktų "jungimo" smile.gif
Daugiausiai jungimo variantų yra su kaukėmis. Ar teko girdėti apie Kleopatros, Afroditės, Antistresinę ir Porcelianinio veido procedūras?
Atsakyti
QUOTE(SkirmanteLT @ 2015 11 28, 11:24)
Daugiausiai jungimo variantų yra su kaukėmis. Ar teko girdėti apie Kleopatros, Afroditės, Antistresinę ir Porcelianinio veido procedūras?

Sveikos. O aš t.p. nusivyliau MK sad.gif Viskas vyko palaipsniui,ne iš karto.Pradžiai veidą pradėjo niežtėti.Tai konsultantės patarimu dar nusipirkau toniką ir gėlinę kaukę.Tada veidą išmėtė raudonomis dėmėmis ir pradėjo berti.Vis dar klausiau konsultantės,kad čia viskas valosi,bet kai tepant pradėjo perštėti,išbėrė didžiuliais spuogais ir oda pasidarė,kaip nuplikyta,tada viskam padėjau tašką.
Atrodžiau tikrai baisiai ,jau neskaitant kaip jaučiausi. Dabar jau praėjo daugiau kaip savaitė,oda šiek tiek atsigavo,tepu drėkinančiu losionu kurį naudoju savo kūdikio sausai odelei drėkinti.Prausiu savo įprastu prausikliu.Drėgnumas atsistato,bet raudonos dėmes vis dar nepraeina.
Iš konsultantės sulaukiau tik vieno pasiūlymo-pakeisti prausiklį į muilą.Tai dabar lauksiu.
Turiu nusipirkus TW liniją.Kaip jau minėjau: toniką,kaukė,paakių kremą.Taip pat dar lupų kaukę ir balzamą,skystą pudrą ir dulksną.Plius dar kelios mėginukų dovanėlės.
Labai noriu susigrąžinti savo buvusią odą. Nesakau-nebuvo ji kaip kūdikio odelė. Turiu mišrią odą. Prieš menstruacijas paberdavo pasmakrę ir praeidavo. Ir visos mano bėdos buvo,dar neskaitant blizgančios kaktos. Norėjau,kad butu dar geriau...
Ar galit ką nors pakomentuoti?
Ir dar vienas dalykas,kad bėdos prasidėjo,nuo naudojimo pradžios, praėjus daugiau negu trim savaitėm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyteJ: 01 gruodžio 2015 - 02:27
QUOTE(SkirmanteLT @ 2015 11 28, 11:24)

teko isbandyti ledo tobulybes procedura, apie kitas nesu girdejusi. butu smagu,kad parasytumete cia apie jas
Atsakyti
sveikos MK zinoves!
ar vertas demesio „Skinvigorate™“ šepetėlis veidui? ar yra efektas? kaip daznai jis naudojamas?
kitas klausimukas ar savaiminio idegio kremas turi specifini kvapa tokio tipo kremu?
4u.gif
Atsakyti
kodel nebeliko „TimeWise®“ naktinio atnaujinancio ir atstatancio komplekso mišriai ir riebiai odai? ir kaip seniai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rircik @ 2015 12 27, 11:26)
kodel nebeliko „TimeWise®“ naktinio atnaujinancio ir atstatancio komplekso mišriai ir riebiai odai? ir kaip seniai? 4u.gif

Gal kokius metus nėra smile.gif tiesiog buvo ribotos kolekcijos produktas wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Florexile @ 2015 12 08, 09:48)
sveikos MK zinoves!
ar vertas demesio „Skinvigorate™“ šepetėlis veidui? ar yra efektas? kaip daznai jis naudojamas?
kitas klausimukas ar savaiminio idegio kremas turi specifini kvapa tokio tipo kremu?
4u.gif

Sveika wink.gif dėmesio tikrai vertas dalykas smile.gif labai gerai nuvalo odą - 85 proc geriau išvalo poras negu prausiantis tiesiog rankomis. Jis superinis dalykas ne tik toms, kurių oda mišri/riebi, bet ir toms, kurių normali/sausa, nes jis švelniai masažuoja veido odą, nuvalo negyvas odos ląsteles, todėl oda pastebimai paskaistėja, sumažėja smulkių raukšlelių. Jį galima naudoti kiekvieną dieną ryte ir vakare. Jei veido oda plona, kapiliarai arti odos paviršiaus, tiesiog reikia plauti itin švelniai, pasirinkus lėtesnį šepetėlio sukimosi greitį ir trumpiau. smile.gif p.s. dabar kompanija siūlo pirkti rinkinį, kuriame perkant šepetėlį prausiklis kainuoja tik 4 eur.

Savaiminio įdegio kremo kvapas yra kaip normalaus kremo smile.gif reiks šįvakar pasitept biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu paklaust apie šį kremą Ilgalaikio drėkinamojo poveikio kremas , žiūriu rašo, kad jis dramblio kaulo spalvos, kaži kaip atrodo pasitepus, matosi ar ne? g.gif Gal geriau šitas kremas Intensyviai drėkinamasis kremas ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė orchidėja: 03 sausio 2016 - 11:40
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 01 03, 11:38)
Sveikos, noriu paklaust apie šį kremą Ilgalaikio drėkinamojo poveikio kremas , žiūriu rašo, kad jis dramblio kaulo spalvos, kaži kaip atrodo pasitepus, matosi ar ne?  g.gif  Gal geriau šitas kremas Intensyviai drėkinamasis kremas ?

Nė vienas iš jų neduoda spalvos veidui smile.gif intensyviai drėkinantis kremas labiau drėkina, maitina, yra riebesnės konsistencijos smile.gif jei esat vilnietė, galiu pasiūlyti atlėkti išbandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SkirmanteLT @ 2016 01 03, 12:05)
Nė vienas iš jų neduoda spalvos veidui smile.gif intensyviai drėkinantis kremas labiau drėkina, maitina, yra riebesnės konsistencijos smile.gif jei esat vilnietė, galiu pasiūlyti atlėkti išbandyti smile.gif

Dėkui, gerai, kad neduoda. Ne, ne vilnietė. smile.gif
Atsakyti