Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(mazenis @ 2015 06 16, 11:43)
Visoms skirtingai matosi,jei uzdejus jas ant skirtingu pusiu.Ko siuo metu daugiau jusu odai reikia.Suvytusiai odai uzdejus geline kauke,po jos,veidas tiek sudrekinamas,kad atrodo kaip patines,ypac kur rauksles matosi.O sudetis superine,i ja ieina ir hialuronas.kas reikalingas vyresnems.Nemaciusi ir nezinant koks veidas-sunku ka patarti. :bigsmile:BE daugiau skirta jaunesnem,o TimeWise -vyresnem,nuo 25 metu jau galima naudoti.
Papildyta:

naudoju,ypac jei zinau kad reikes ilgiau graziai islikti,po mekiazo pirmiausiai ka pastebiu,veidas toks sviezias pasidaro.Neapsunkina,ilgiau islieka makiazas.Pastoviai-ne.Neapkraunu.Tik man atrodo jo nebera pardavime,nebent atsirado.

kad buvo, nors šį mėnesį netirkinau reiks pasižiūrėt
Atsakyti
QUOTE(mazenis @ 2015 06 16, 12:43)
Visoms skirtingai matosi,jei uzdejus jas ant skirtingu pusiu.Ko siuo metu daugiau jusu odai reikia.Suvytusiai odai uzdejus geline kauke,po jos,veidas tiek sudrekinamas,kad atrodo kaip patines,ypac kur rauksles matosi.O sudetis superine,i ja ieina ir hialuronas.kas reikalingas vyresnems.Nemaciusi ir nezinant koks veidas-sunku ka patarti. :bigsmile:BE daugiau skirta jaunesnem,o TimeWise -vyresnem,nuo 25 metu jau galima naudoti.

Na, aš mačiau kaip atrodė tų kaukių poveikis ir ant draugių odos. Skaistinančios poveikis iškart matomas. Tą patį apie šią kaukę sakė ir konsultantė - dėl to ją ir tepa prieš darydama profesionalų makiažą.

Man nepatinka blogasis alkoholis produktų sudėty, tai negalėčiau įvardyti kaukės sudėties kaip superinės. Manau, pabaigsiu ir nebekartosiu. Skaistinančioje ir botaninėje bent jau sudėties pradžioje nėra alkoholio, nors irgi nėra superinė sudėtis kitais aspektais smile.gif. Nors konsultančių turbūt kita nuomonė. Pasidalinau saviške. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 16 birželio 2015 - 12:15
QUOTE(Victorious @ 2015 06 16, 13:13)
Na, aš mačiau kaip atrodė tų kaukių poveikis  ir ant draugių odos. Skaistinančios poveikis iškart matomas. Tą patį apie šią kaukę sakė ir konsultantė - dėl to ją ir tepa prieš darydama profesionalų makiažą.

Man nepatinka blogasis alkoholis produktų sudėty, tai negalėčiau įvardyti kaukės sudėties kaip superinės. Manau, pabaigsiu ir nebekartosiu. Skaistinančioje ir botaninėje bent jau sudėties pradžioje nėra alkoholio, nors irgi nėra superinė sudėtis kitais aspektais smile.gif. Nors konsultančių turbūt kita nuomonė. Pasidalinau saviške. 4u.gif

Kazka ne taip issivertete bigsmile.gif nei gero,nei blogo alkoholio nera produktuose.Tik Acne sistemoje yra 2% silicilo spirito.
Atsakyti
QUOTE(mazenis @ 2015 06 16, 18:52)
Kazka ne taip issivertete bigsmile.gif nei gero,nei blogo alkoholio nera produktuose.Tik Acne sistemoje yra 2% silicilo spirito.

Neverčiau - lotyniškai parašyta ant dėžutės : alcohol denat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 16 birželio 2015 - 17:28
Atsirado bent mano labai mylimų lūpdažių naujos spalvytės, jei kuri pasibandysit rašykit kaip jos jums, aš ketinu bandytis, bet gal atsiras anksčiau pabandžiusių, mhmm noriu daugelio, kaip išsirinkt?
user posted image
Atsakyti
Panos, jus cia viska zinot smile.gif radau pas save MK mineraline pudryte simtas metu atgal pirkta thumbup.gif galvoju ryt pradet naudot, tai kilo klausimas, ja galima viena tept, neuzkims veido? Ar ji skirta tik uzbaigimui ant slapios pudros, sutvirtint? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2015 06 16, 21:08)
Atsirado bent mano labai mylimų lūpdažių naujos spalvytės, jei kuri pasibandysit rašykit kaip jos jums, aš ketinu bandytis, bet gal atsiras anksčiau pabandžiusių, mhmm noriu daugelio, kaip išsirinkt?

Šios naujienos bus pardavime tik nuo liepos 16 d. (realiai už mėnesio), tai nemanau, kad kas jau bandė, nebent direktorės turėjo jau kokią išskirtinę privilegiją smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolanteleee @ 2015 06 16, 22:41)
Panos, jus cia viska zinot smile.gif radau pas save MK mineraline pudryte simtas metu atgal pirkta thumbup.gif galvoju ryt pradet naudot, tai kilo klausimas, ja galima viena tept, neuzkims veido? Ar ji skirta tik uzbaigimui ant slapios pudros, sutvirtint?  g.gif

Mineralinę pudrą drąsiai galima naudoti tiek vieną (netepant ant kreminės pudros), tiek ir kaip makiažo užbaigimą ant kreminė pudros. Tikrai nekemša porų net ir jei galiojimas kurį laiką pasibaigęs. Aišku dar priklauso kada ją pirkote, jei tikrai prieš "šimtą metų", tada visko gali būti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauleszuikis: 17 birželio 2015 - 02:22
QUOTE(sauleszuikis @ 2015 06 17, 03:26)
Šios naujienos bus pardavime tik nuo liepos 16 d. (realiai už mėnesio), tai nemanau, kad kas jau bandė, nebent direktorės turėjo jau kokią išskirtinę privilegiją smile.gif
Papildyta:
Mineralinę pudrą drąsiai galima naudoti tiek vieną (netepant ant kreminės pudros), tiek ir kaip makiažo užbaigimą ant kreminė pudros. Tikrai nekemša porų net ir jei galiojimas kurį laiką pasibaigęs. Aišku dar priklauso kada ją pirkote, jei tikrai prieš "šimtą metų", tada visko gali būti biggrin.gif

biggrin.gif galioja dar iki kitu metu wink.gif aha paskaiciau, kad galima. Bandysiu siandien, dekui wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2015 06 17, 10:03)
biggrin.gif galioja dar iki kitu metu wink.gif aha paskaiciau, kad galima. Bandysiu siandien, dekui wink.gif

Na ateinu su pirmaisiais atsiliepimais apie mineraline pudryte. Tai galiu pasakyti, kad pirmas ispudis gan geras smile.gif turiu Bare Minerals ir Everydai Minerals, tai man ji panasesne i BM. EM tai man labai miltuota pasirode, o BM labai patiko, bet kemsa poras, negaliu ilgiau jos naudot. O MK mineraline dengimu labai panasi BM, nemiltuota, turi tokio svytejimo, kas man labiausiai patinka smile.gif aisku, neaisku kaip bus toliau, bet kolkas patinka. Tik atspalvis man gal kiek per tamsus, bet manau dar idegsiu ir bus liux smile.gif
Atsakyti
Gal galit paaiškint kokia eilės seka naudoti time wiser stebuklingą rinkinį?
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2015 07 01, 18:41)
Gal galit paaiškint kokia eilės seka naudoti time wiser stebuklingą rinkinį?

Prausiklis,dieninis ar naktinis serumas(uztenka laso),emulsija. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazenis @ 2015 07 01, 18:50)
Prausiklis,dieninis ar naktinis serumas(uztenka laso),emulsija. bigsmile.gif

Ačiū
Atsakyti