Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(Victorious @ 2015 04 08, 12:41)
O kaip dėl mikrodermabrazijos naudojimo vasarą?

Rašiau, kad metų laikas nesvarbus, tik svarbus naudojimo laikas ir papildomos priemonės jei tai vasara, paskaitykite aukščiau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauleszuikis: 08 balandžio 2015 - 12:23
Sveikos.
Reikia patarimo ax.gif

Norėčiau užsisakyti ir išbandyti CC kremą. Kokie atsiliepimai?
Naudoju makiažo pagrindą beige 3. Norėtusi kažko lengvesnio.
Gal galite patarti, kurį atspalvį rinktis? blink.gif
Atsakyti
O aš norėčiau apie makiažo pagrindo bazę atsiliepimų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgitaGerda @ 2015 04 09, 22:27)
Sveikos.
Reikia patarimo ax.gif

sakyčiau light to medium
Papildyta:
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2015 04 09, 22:41)
O aš norėčiau apie makiažo pagrindo bazę atsiliepimų.  g.gif

aš ja labai patenkinta, daugiausiai naudoju kokioms nors progoms ar pasirodymams, tuomet žymiai geriau išsilaiko pudra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 13 balandžio 2015 - 22:25
QUOTE(sokejuke86 @ 2015 04 10, 10:15)

aš ja labai patenkinta, daugiausiai naudoju kokioms nors progoms ar pasirodymams, tuomet žymiai geriau išsilaiko pudra

o ji irgi su atspalviu kokiu yra ar ne? Nesu naudojus tokių dalykų, tai nė supratimo neturiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2015 04 10, 10:50)
o ji irgi su atspalviu kokiu yra ar ne? Nesu naudojus tokių dalykų, tai nė supratimo neturiu.  biggrin.gif

neturi atspalvio jokio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2015 04 10, 10:50)
o ji irgi su atspalviu kokiu yra ar ne? Nesu naudojus tokių dalykų, tai nė supratimo neturiu.  biggrin.gif

Sakyciau nelabai atspalvis,labiau matinis efektas ir issilaikymas
Atsakyti
Sveikos, norėčiau pasiteirauti ar kuri nors bandėte TimeWise Body Targeted-Action kūną modeliuojančią emulsiją? Kokie būtų atsiliepimai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgute2000: 11 balandžio 2015 - 14:54
QUOTE(jurgute2000 @ 2015 04 11, 15:53)
Sveikos, norėčiau pasiteirauti ar kuri nors bandėte TimeWise Body Targeted-Action kūną modeliuojančią emulsiją? Kokie būtų atsiliepimai?

Man kaip is tokio pobudzio priemonoi labai patiko,stebuklu nedaro bet ypac su masazuojanciu sepeciu neblogai veikia,matosi rezultatai
Atsakyti

Papildyta:
QUOTE(JurgitaGerda @ 2015 04 09, 22:27)
Sveikos.
Reikia patarimo ax.gif

Jei naudojote pries tai Beige3,tada CC pats sviesiausias kaip tik jums.Jis kartu ir papildomai drekina,taip pat su SPF filtru.Riebiaodes gali nauditi ir kaip krema ir kai maskuojancia priemone,nenaudaujant pries tai krema.As vadinu-trys viename =D

Papildyta:
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2015 04 09, 22:41)
O aš norėčiau apie makiažo pagrindo bazę atsiliepimų.  g.gif

Baze naudojama pries tepant pudra.Lengvos,bespalves,silkines teksturos,su SPF filtru.Kuo ji ypatinga?Kaip glaistas uzglaisto nelygumus,geriau laikosi pudra.Kitos merginos vasarai naudoja kaip filtra nuo saules,nenoredamos teptis pudros.Cia kaip pamusalas svarkui. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 13 balandžio 2015 - 22:23
QUOTE(sokejuke86 @ 2015 04 11, 09:57)
Sakyciau nelabai atspalvis,labiau matinis efektas ir issilaikymas

QUOTE(mazenis @ 2015 04 13, 15:00)

Baze naudojama pries tepant pudra.Lengvos,bespalves,silkines teksturos,su SPF filtru.Kuo ji ypatinga?Kaip glaistas uzglaisto nelygumus,geriau laikosi pudra.Kitos merginos vasarai naudoja kaip filtra nuo saules,nenoredamos teptis pudros.Cia kaip pamusalas svarkui.  bigsmile.gif

Ačiū už info. 4u.gif
Atsakyti
smile.gif Gal pagelbės kas? Naudojau makiažo pagrindą Ivory 5. Koks CC kremo atspalvis būtų arčiau šios spalvos? ax.gif
Atsakyti