QUOTE(Victorious @ 2015 04 07, 12:17)
Porąkart bandžiau mamos gelinę maitinančią-drėkinančią kaukę - iškart pamačiau puikų rezultatą
. Tik šiek tiek nepatinka produkto sudėtis. Ar jums ilgainiui oda nesausėjo, naudojant šią kaukę?
Labai smagus pasirodė mikrodermabrazijos rinkinys
. Ar naudojate ir pavasarį, vasarą? Ar geriau būtų rudenį įsigyti?
Apie kuria butent kauke kalbate?
As irgi girdejau neblogu atsiliepimu apie dermabrazijos rinkini. Direktore mano naudoja, tai pasimate efektas po menesio su virsum, ir ji naudoja tiek ziema tiek vasara. Pas ja kaip zinia visa kosmetika Mary Kay, bet pas ja ir veidukas superinis. As kai su ja susitinku, jei dar dvejoju del kokio produkto (didziausias dvejone kelia produktu sudetys), tai pamacius kaip ji atrodo, dvejones dingsta
As isbandziau CC krema, tai man sviesiaodei pats sviesiausias nr. pats tas. Antras pagal sviesuma, jau stirpiai per tamsus, gal vasarai nebent. Bet kadangi siuo metu stirpiai kariauju su veido kapiliarais ir raudoniu, tai CC kremukas visai nemaskavo ju, per lengvas mano sitom bjaurastim. Bet siaip pasirode fainas, toks su svytejimu.
Dar pabandziau biria, persvieciama pudra fiksavimui makiazo. Tai sis produktas labai patiko, veidukas kartu ir matinis, bet ir ne toks kaip lavono, su lengvu svytejimu. Patiko labai, galvoju apie isigyjima sio.
Dabar naudoju Botanika prausikli ir kauke sausai veido odai, o kremuka paemiau misriai, nes sausai biski riebokas pasirode, galvoju gal uzteks misriai drekinimo. Bet kadangi dar pradejau naudoti vitamina c ( ne Mary Kay), kuris jauciu biski sausina oda, tai jauciu kad drekinimo mazokai, randasi sausi lopineliai prie zandu, panosyje. Kauke patiko, atvesina veiduka, pridrekina, po jos net kremo nesinori iskart pult det, o pienelis kaip pienelis, man jie visi vienodi, kadangi makiaza dar valau pries tai miceliniu vandenuku.
Tai va, kolkas tokie mano atsiliepimai