Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(sauleszuikis @ 2015 03 06, 16:13)
Dar ko nepasakiau, kad CC kremas turi SPF filtrą

Si taibutinai imsiu, daug geru atsiliepimu apie ji yra. Mansvarbu, kad mazintu raudoni, nes turiu ir sia problema smile.gif
Dar radau patinkanti produkta doh.gif gresia bankrotas biggrin.gif
http://www.marykay.l...Id?eCatId=10021
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2015 03 06, 21:33)
Si taibutinai imsiu, daug geru atsiliepimu apie ji yra. Mansvarbu, kad mazintu raudoni, nes turiu ir sia problema smile.gif
Dar radau patinkanti produkta doh.gif  gresia bankrotas biggrin.gif

O ar pasibandyti turite kur? Nes jei didelis raudonis įdomu ar užteks CC kremo? O šešėliai šie mano vieni mėgstamiausių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleszuikis @ 2015 03 06, 21:37)
O ar pasibandyti turite kur? Nes jei didelis raudonis įdomu ar užteks CC kremo? O šešėliai šie mano vieni mėgstamiausių smile.gif

Neturiu, bet ne,cnera jis didelis, ant skruostu ciut toks wink.gif bet su rugstiniais valymais pazaidziant, isvis sumazeja smile.gif
Nesuprantu kas mano klaviaturai, tai tarpu nededa,ctai vel kokia raide pasimaiso doh.gif
Atsakyti
Dėl CC kremo- aš pati turiu išsiplėtusius kapiliarus, tačiau labai myliu CC kremą. Kasdienai man jo pilnai pakanka ( kalbu apie maskavimą). Labai lengvai skirstosi, gražiai dengia. O jau kokiam vakarėliui imu makiažo pagrindą, nes sušilus po šokių ar taurės šampano skruostukai ryškėja unsure.gif ir CC nebepakanka išlaikyti vienodai spalvai...
Gal kuri žinote- kuri lūpdažių spalva artimiausia buvusiai Garnetfrost?
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2015 03 06, 21:33)
Dar radau patinkanti produkta doh.gif  gresia bankrotas biggrin.gif

Jis tikrai labai mazina raudoni. Pabandėm kolegei ant puses veido, tai kaip diena su naktim thumbup.gif Atrode naturali, lygi, skaisti, oda ir visiskai jokio raudonio smile.gif
Bet jei yra tokie ryskus sutrukusiu kapiliaru raizginiai, gali siek tiek matytis. Pas mane ju yra, bet nuo tada, kai pradėjau naudoti vitamino C seruma, nauju neatsirado. Labai patenkinta siuo produktu esu smile.gif Mano taip pat jautri oda buvo, bet tiko jis rolleyes.gif
o kaip botanical linija? ar bandet?

Papildyta:
QUOTE(VakareRyte @ 2015 03 06, 13:33)
O kaokiai odai CC labiau tinkamas?  4u.gif kazi, nekisa porų?

Tikrai nekemsa poru, galit drasiai naudot wink.gif
Labiausiai tinka odai, kuriai reikia dregmes, nes jis dar ir drekina papildomai. Bet tinka ir misriaodems ir riebiaodems wink.gif
Jei kemsasi poros, molio kauke superine thumbup.gif Ir mikrodermabrazija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleszuikutis @ 2015 03 29, 23:53)
Jis tikrai labai mazina raudoni. Pabandėm kolegei ant puses veido, tai kaip diena su naktim  thumbup.gif  Atrode naturali, lygi, skaisti, oda ir visiskai jokio raudonio smile.gif
Bet jei yra tokie ryskus sutrukusiu kapiliaru raizginiai, gali siek tiek matytis. Pas mane ju yra, bet nuo tada, kai pradėjau naudoti vitamino C seruma, nauju neatsirado. Labai patenkinta siuo produktu esu  smile.gif Mano taip pat jautri oda buvo, bet tiko jis rolleyes.gif
o kaip botanical linija? ar bandet?

Nebandziau dar, ir esu giliuose apmastymuose biggrin.gif jau buvau susikrovusi krepseli daryt uzsakyma, bet isgirdau visokiu minusu ir susibalamutinau doh.gif
Turiu kelias dienas apsigalvot tai va ir ieskau pliusu ir minusu, kad nusprest ka daryt. Viskas butu gerai, bet paskutiniu metu pradejau labai ziureti i sudetis, tikrai nesu ta, kuri naudoja viska naturalu, ne, bet noretusi daugiau tu geruju ingredientu, nei bloguju.
Atsakyti
Sveiki, gyvenu Nyderlanduose, bet dar nelabai moku sia kalba,tad konsultantes reiketu is Lietuvos, internetu,imanoma tokia rasti kazin?
Man 28m. oda rieboka, linkusi i berimus,nezinau ar uzsisakyti rinkini suo spuogu ar Time Wise riebiai odai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2015 03 30, 09:44)
Nebandziau dar, ir esu giliuose apmastymuose  biggrin.gif jau buvau susikrovusi krepseli daryt uzsakyma, bet isgirdau visokiu minusu ir susibalamutinau  doh.gif
Turiu kelias dienas apsigalvot tai va ir ieskau pliusu ir minusu, kad nusprest ka daryt. Viskas butu gerai, bet paskutiniu metu pradejau labai ziureti i sudetis, tikrai nesu ta, kuri naudoja viska naturalu, ne, bet noretusi daugiau tu geruju ingredientu, nei bloguju.

Sveiki,
i6sakysiu savo poziciją, Bet mes kiekviena turime apsispresti individualiai.
1. ekologiška natūrali kosmetika palieka odos viduje, ji neturi jokių šansų pasiekti kito odos sluoksnio kur ir vyskta visi procesai: drėkinimas, senėjimo stabdymas, pigmentacijos mažinimas ir tt.
2. labai dažnai natūrali kosmetika sukelia alergijaa.
3.MK kosmetikoje ingridientai yra patikrinti ne tik atskirai, bet ir jų sąveika vienas su kitu, kad būtų kuo mažiau alerginės reakcijos.
aš pati asmeniškai esu praėjusį šį etapą smile.gif tai normalu. Bet kai teko tvarkytis odą po natūralių priemonių man dar užtruko labai neilgai, užteko 6 mėnesių, kitoms prireikia ir kelių metų.
Tad nuspręskite pati ko jūs norite. Bet jei jau mastote naudoti priemones nuo raukšlelių tai patikėkite, nėi viena natūrali priemonė nepadarys jokio ilgalaikio rezultato. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dilgelyt @ 2015 03 31, 02:00)
Sveiki, gyvenu Nyderlanduose, bet dar nelabai moku sia kalba,tad konsultantes reiketu is Lietuvos, internetu,imanoma tokia rasti kazin?
Man 28m. oda rieboka, linkusi i berimus,nezinau ar uzsisakyti rinkini suo spuogu ar Time Wise riebiai odai?  g.gif

jums reikalinga tvarkinga veido priežiūra tiek ryte, tiek vakare. Rekomenduočiau TW sistemą, o jau nuo spuogų pagal poreikį ir gal tik tikslinę priemonę. Kai bendrausite su konsultante viską papasakokite, ji galės tiksliau pasakyti pagal esamą situaciją jūsų odos.
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2015 03 31, 09:17)
Sveiki,
i6sakysiu savo poziciją, Bet mes kiekviena turime apsispresti individualiai.
1. ekologiška natūrali kosmetika palieka odos viduje, ji neturi jokių šansų pasiekti kito odos sluoksnio kur ir vyskta visi procesai: drėkinimas, senėjimo stabdymas, pigmentacijos mažinimas ir tt.
2. labai dažnai natūrali kosmetika sukelia alergijaa.
3.MK kosmetikoje ingridientai yra patikrinti ne tik atskirai, bet ir jų sąveika vienas su kitu, kad būtų kuo mažiau alerginės reakcijos.
aš pati asmeniškai esu praėjusį šį etapą smile.gif tai normalu. Bet kai teko tvarkytis odą po natūralių priemonių man dar užtruko labai neilgai, užteko 6 mėnesių, kitoms prireikia ir kelių metų.
Tad nuspręskite pati ko jūs norite. Bet jei jau mastote naudoti priemones nuo raukšlelių tai patikėkite, nėi viena natūrali priemonė nepadarys jokio ilgalaikio rezultato.  4u.gif
Papildyta:

Dekui, vakar pakalbejau su savo direktore, tai perkalbejo ji mane, visdelto bandysim biggrin.gif as sakau, reklamos auka save vadinu, tai man ant bangos naturalumas, tai vel kokia nesamone, cia is to sedejimo namuose jau ketvirti metai matyt doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2015 03 31, 09:44)
Dekui, vakar pakalbejau su savo direktore, tai perkalbejo ji mane, visdelto bandysim  biggrin.gif  as sakau, reklamos auka save vadinu, tai man ant bangos naturalumas, tai vel kokia nesamone, cia is to sedejimo namuose jau ketvirti metai matyt doh.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif man tokios mintys irgi buvo po sėdėjimo namie wink.gif parašykite kaip seksis wink.gif
Atsakyti
Porąkart bandžiau mamos gelinę maitinančią-drėkinančią kaukę - iškart pamačiau puikų rezultatą thumbup.gif. Tik šiek tiek nepatinka produkto sudėtis. Ar jums ilgainiui oda nesausėjo, naudojant šią kaukę? 4u.gif

Labai smagus pasirodė mikrodermabrazijos rinkinys thumbup.gif. Ar naudojate ir pavasarį, vasarą? Ar geriau būtų rudenį įsigyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2015 04 07, 12:17)
Porąkart bandžiau mamos gelinę maitinančią-drėkinančią kaukę - iškart pamačiau puikų rezultatą thumbup.gif. Tik šiek tiek nepatinka produkto sudėtis. Ar jums ilgainiui oda nesausėjo, naudojant šią kaukę? 4u.gif

Labai smagus pasirodė mikrodermabrazijos rinkinys thumbup.gif. Ar naudojate ir pavasarį, vasarą? Ar geriau būtų rudenį įsigyti? g.gif

Apie kuria butent kauke kalbate?
As irgi girdejau neblogu atsiliepimu apie dermabrazijos rinkini. Direktore mano naudoja, tai pasimate efektas po menesio su virsum, ir ji naudoja tiek ziema tiek vasara. Pas ja kaip zinia visa kosmetika Mary Kay, bet pas ja ir veidukas superinis. As kai su ja susitinku, jei dar dvejoju del kokio produkto (didziausias dvejone kelia produktu sudetys), tai pamacius kaip ji atrodo, dvejones dingsta biggrin.gif

As isbandziau CC krema, tai man sviesiaodei pats sviesiausias nr. pats tas. Antras pagal sviesuma, jau stirpiai per tamsus, gal vasarai nebent. Bet kadangi siuo metu stirpiai kariauju su veido kapiliarais ir raudoniu, tai CC kremukas visai nemaskavo ju, per lengvas mano sitom bjaurastim. Bet siaip pasirode fainas, toks su svytejimu.
Dar pabandziau biria, persvieciama pudra fiksavimui makiazo. Tai sis produktas labai patiko, veidukas kartu ir matinis, bet ir ne toks kaip lavono, su lengvu svytejimu. Patiko labai, galvoju apie isigyjima sio.
Dabar naudoju Botanika prausikli ir kauke sausai veido odai, o kremuka paemiau misriai, nes sausai biski riebokas pasirode, galvoju gal uzteks misriai drekinimo. Bet kadangi dar pradejau naudoti vitamina c ( ne Mary Kay), kuris jauciu biski sausina oda, tai jauciu kad drekinimo mazokai, randasi sausi lopineliai prie zandu, panosyje. Kauke patiko, atvesina veiduka, pridrekina, po jos net kremo nesinori iskart pult det, o pienelis kaip pienelis, man jie visi vienodi, kadangi makiaza dar valau pries tai miceliniu vandenuku.

Tai va, kolkas tokie mano atsiliepimai smile.gif
Atsakyti