Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(Jolanteleee @ 2015 03 06, 10:25)
Taip ir gAlvoju daryt, dabar panaudot ir tada rudeni wink.gif zinau apie serumus, kad reikoa kremo, labai domejausi, nes kapiliarai neduoda ramybes doh.gif

Vitaminas c+ puikiai stiprina kapiliarų sieneles, kad jie ateityje ne taip matytųsi ir trūkinėtų, bet atminkite kad jų nenaikina jei jau yra. Dar labai nebloga priemonė tai TimeWise skaistinanti lyginanti kaukė, ji pašviesina odą, jei dėl kapiliarų yra paraudusi oda, vėl gi nenaikina, o lengvai nuima. Na yra ir kitų priemonių, bet neišsikplėsiu, nes ne to klausėte wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleszuikis @ 2015 03 06, 10:31)
Vitaminas c+ puikiai stiprina kapiliarų sieneles, kad jie ateityje ne taip matytųsi ir trūkinėtų, bet atminkite kad jų nenaikina jei jau yra. Dar labai nebloga priemonė tai TimeWise skaistinanti lyginanti kaukė, ji pašviesina odą, jei dėl kapiliarų yra paraudusi oda, vėl gi nenaikina, o lengvai nuima. Na yra ir kitų priemonių, bet neišsikplėsiu, nes ne to klausėte wink.gif

Dekui, pirma bandysiu vitamina c, nes turejau time wise rinkini, man netiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2015 03 06, 11:43)
Dekui, pirma bandysiu vitamina c, nes turejau time wise rinkini, man netiko unsure.gif

Aš tik apie kaukę kalbėjau, tai tik serija TimeWise, bet tai ne tas kas rinkinys, kuris naudojamas pastoviai (kasdien), o kaukė 2-3 k. per savaitę, jei ta pati serija nereiškia, kad netiks, reikia pasibandyti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleszuiXkis @ 2015 03 06, 12:29)
Aš tik apie kaukę kalbėjau, tai tik serija TimeWise, bet tai ne tas kas rinkinys, kuris naudojamas pastoviai (kasdien), o kaukė 2-3 k. per savaitę, jei ta pati serija nereiškia, kad netiks, reikia pasibandyti wink.gif

O as galvojau apie Botanikos kauke, sausai jauteiai odai g.gif

Beje, dar cc krema galvoju paimt, jo pats sviesiausias atspalvis labai sviesus? As sviesiaode, bet plaukai tamsus, nesu labai balta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2015 03 06, 12:56)
O as galvojau apie Botanikos kauke, sausai jauteiai odai g.gif

Beje, dar cc krema galvoju paimt, jo pats sviesiausias atspalvis labai sviesus? As sviesiaode, bet plaukai tamsus, nesu labai balta biggrin.gif

Jei ieškote drėkinimo efektyvesnė būtų TimeWise maitinamoji drėkinamoji kaukė želė. O CC kremas pats šviesiausia tikrai tiks, jis nėra labai šviesus, man pačiai idealiai tinka, nors nesu labai šviesios odos savininkė
Atsakyti
O kaokiai odai CC labiau tinkamas? 4u.gif kazi, nekisa porų?
Atsakyti
QUOTE(VakareRyte @ 2015 03 06, 13:33)
O kaokiai odai CC labiau tinkamas?  4u.gif kazi, nekisa porų?

Kosmetikosdnr.lt raso apie ji, neblogai atsiliepia, kiek suprantu, meturetu kimsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2015 03 06, 14:37)
Kosmetikosdnr.lt raso apie ji, neblogai atsiliepia, kiek suprantu, meturetu kimsti smile.gif

jei tepsite ant neparuoštos odos, tada visko pasitaiko, o jei tvarkingai prižiūrite odą tai tikrai nekemša porų
Atsakyti
Aš noriu paklausti kuo ir ar labai skiriasi CC kremas nuo TimeWise® Šviesinamasis makiažo pagrindas ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2015 03 06, 15:48)
Aš noriu paklausti kuo ir ar labai skiriasi CC kremas nuo TimeWise® Šviesinamasis makiažo pagrindas ?  smile.gif

Skiriasi ir net labai. Makiažo pagrindas yra daug tirštesnis, stipriau padengia (maskuoja) odos netobulumus (raudonį, spuogus, pigmentaciją ir pan.), o CC kremas yra daug lengvesnės konsistencijos, jis sakyčiau toks daugiau lyg peršviečiamas (aišku uždėjus didesnį sluoksnį galima stipriau pamaskuoti), labiau prisitaiko prie odos atspalvio, todėl yra sukurti tik trys atspalviai, tinka visų tipų odai, mažiau pastebimas jei yra odos sausumas, nes drėkina odą.

Esminis skirtumas, kuo makiažo pagrindai skiriasi nuo CC kremų tuo, kad jų sudėtyje yra daugiau pigmento (12-20 %), todėl jie užtikrina geresnį padengimą ir lygesnę odos spavą.
Atsakyti
QUOTE(sauleszuikis @ 2015 03 06, 15:02)
Skiriasi ir net labai. Makiažo pagrindas yra daug tirštesnis, stipriau padengia (maskuoja) odos netobulumus (raudonį, spuogus, pigmentaciją ir pan.), o CC kremas yra daug lengvesnės konsistencijos, jis sakyčiau toks daugiau lyg peršviečiamas (aišku uždėjus didesnį sluoksnį galima stipriau pamaskuoti), labiau prisitaiko prie odos atspalvio, todėl yra sukurti tik trys atspalviai, tinka visų tipų odai, mažiau pastebimas jei yra odos sausumas, nes drėkina odą.

Esminis skirtumas, kuo makiažo pagrindai skiriasi nuo CC kremų tuo, kad jų sudėtyje yra daugiau pigmento (12-20 %), todėl jie užtikrina geresnį padengimą ir lygesnę odos spavą.

Aišku, ačiū, labai išsamiai papasakojot. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2015 03 06, 16:11)
Aišku, ačiū, labai išsamiai papasakojot.  4u.gif

Dar ko nepasakiau, kad CC kremas turi SPF filtrą
Atsakyti