Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

O konsultante nieko nepasake verysad.gif apie grazinima suzinojau tik is forumo g.gif matyt dar naujoke doh.gif na suma nemaza gavosi,maniau gal ko reiktu tiketis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazenis @ 2014 10 28, 22:03)
Kiek supratau turite "Mascara" tusa ir nemokate naudotis.Jis tankina,storina(iki 5 kartu) ir ilgina,sepetelis su sereliais.,pradeti reikia tepti nuo saknu,o ne nuo galiuku.Rietimas kad butu irgi reikia moketi padengti tusu,sulaikyti ties galiukais.Jei buna nepaslankios blakstienos,niekas nepades,reikalingas specialus rietiklis.Reikia ziureti dar galiojimo laika,kad nebutu isdziuves.Ilginantis "Lash Love" su silikoniniu sepeteliu.Labai graziai padengia blakstienas.Tusai vasko pagrindu,gali buti neatsparus vandeniui(turime ir atspariu),taciau netepa,netrupa,galite maudytis,nenubega.Is ryto pasitepusi,iki vakaro vaiksciosite grazi.Tinka jautrioms akims,neapsunkina blakstienu,saugo blakstienas nuo luzinejimo.Ilgai uztenka.
Susidvigubinau,labai graziai apibudino sauleszuikis. bigsmile.gif

Nu taip, visais tušais moku, o šituo vat jau nebemoku naudotis biggrin.gif biggrin.gif Prajuokinot. Košės krauna daug, o tepu, beje nuo šaknų, ne nuo galiukų wink.gif Maybelline tušas kažkodėl pariečia, tai vadinas blakstienos kaip ir paslankios mirksiukas.gif
Atsakyti
O mane dar kas domina,kada konsultantas turi uz prekes pareikalauti apmokejimo g.gif nes man kazkaip keista kad negavus prekiu jau praso apsimoketi g.gif
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2014 10 31, 22:30)
O mane dar kas domina,kada konsultantas turi uz prekes pareikalauti apmokejimo g.gif  nes man kazkaip keista kad negavus prekiu jau praso apsimoketi g.gif

Gaunate prekes ir susimokate,jei siuo metu kazko neturi,gali klientas palaukti,kol konsultantas tures preke.
Atsakyti
QUOTE(mazenis @ 2014 11 01, 09:14)
Gaunate prekes ir susimokate,jei siuo metu kazko neturi,gali klientas palaukti,kol konsultantas tures preke.

bet nebūtinai, čia susitarimo reikalas, kartais konsultantas ir iškart gali paimti dalį pinigų sumos ar visą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauleszuikis: 01 lapkričio 2014 - 10:17
O kas naudojate
Крем-филлер TimeWise Repair® Volu-Fill™? Ar pokyčius matote?
Kada jį naudoti , patikslinkite: po serumo ar prieš jį, jeigu su TW serija? O jeigu su repairo serija ? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frezija13 @ 2014 11 01, 18:38)
O kas naudojate
Крем-филлер TimeWise Repair® Volu-Fill™? Ar pokyčius matote?
Kada jį naudoti , patikslinkite: po serumo ar prieš jį, jeigu su TW serija? O jeigu su repairo serija ?  mirksiukas.gif

Serumo naudojimas su sistema „TimeWise Repair™“:
1. „TimeWise Repair™“ valomosios putos
2. „TimeWise Repair™“ atnaujinamasis serumas
3. „TimeWise Repair™ Volu-Fill™“ gilias raukšles pripildanti priemonė
4. „TimeWise Repair™“ dieninis stangrinamasis kremas su SPF 30 filtru arba naktinis kremas su retinoliu
5. „TimeWise Repair™“ atstatomasis paakių kremas

Serumo naudojimas su sistema „TimeWise®“:
1. „TimeWise®“ pienelis trys viename
2. „TimeWise®“ dieninis serumas su SPF 30 filtru arba „TimeWise®“ naktinis serumas
3. „TimeWise®“ drėkinamoji jaunystę pratęsianti emulsija

Dėl rezultatų pasakyti nieko negaliu, nes nenaudoju šio serumo, tik bandžiau, tai patikėkite po vieno naudojimo rezultatas neįtikėtinas, pirmą kartą tokį mačiau, aišku paskui viskas praeina, nes tai tik kartas. Tikiu, kad naudojant ilgą laiką bus stulbinantis rezultatas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauleszuikis: 02 lapkričio 2014 - 03:14
Dėkoju smile.gif .
Su repairu parašėte l. tiksliai , o kur filleris su TW?kažkaip nematau, praleidote ax.gif

2. „TimeWise®“ dieninis serumas su SPF 30 filtru arba „TimeWise®“ naktinis serumas

O jeigu dar naudosiu vit. C? Tada koks eiliškumas?Man mano konsultantė negalėjo iššaiškinti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Frezija13 @ 2014 11 02, 12:03)
Dėkoju smile.gif .
Su repairu parašėte l. tiksliai , o kur filleris su TW?kažkaip nematau, praleidote ax.gif

O jeigu dar naudosiu vit. C? Tada koks eiliškumas?Man mano konsultantė negalėjo iššaiškinti verysad.gif

Vit.C po „TimeWise®“ pienelis trys viename,o fileri manau po „TimeWise®“ drėkinamoji jaunystę pratęsiancios emulsijos.Anksciau taip ejo,kai naudojau piestuka nuo rauksliu.
Atsakyti
QUOTE(Frezija13 @ 2014 11 02, 12:03)
Dėkoju smile.gif .

Nelabai supratau ką turėjote omeny "...o kur filleris su TW...", jei rašote rašykite tiksliau, nes kiekvienas suprantame skirtingai. Patikslinti gal galite?

Jei dar dadėtumėte vitaminą C, tada eiliškumas toks su „TimeWise®“ sistema:
2. „TimeWise®“ maitinamasis serumas +C
3. „TimeWise®“ dieninis serumas su SPF 30 filtru arba „TimeWise®“ naktinis serumas
4. „TimeWise®“ drėkinamoji jaunystę pratęsianti emulsija (galite rinktis ir su SPF 30 filtru, bus žymei geresnis rezultatas)

O su „TimeWis eRepair™“ sistema:
1. „TimeWise Repair™“ valomosios putos
3. „TimeWise Repair™“ atnaujinamasis serumas
4. „TimeWise Repair™ Volu-Fill™“ gilias raukšles pripildanti priemonė
5. „TimeWise Repair™“ dieninis stangrinamasis kremas su SPF 30 filtru arba naktinis kremas su retinoliu
6. „TimeWise Repair™“ atstatomasis paakių kremas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauleszuikis: 02 lapkričio 2014 - 13:40
[quote=sauleszuikis,2014 11 02, 13:33]
Nelabai supratau ką turėjote omeny "...o kur filleris su TW...", jei rašote rašykite tiksliau, nes kiekvienas suprantame skirtingai. Patikslinti gal galite?

Buvo neaišku po kurio produkto naudot filerį su TW sistema: po serumo ar prieš jį , kai tuo metu naudoji ir vit.C?

Dėkoju.
Atsakyti
Ai, šiaip ne taip supratau, tas "fillteris" pagal Jus - „TimeWise Repair™ Volu-Fill™“ smile.gif

Tai gi su „TimeWise®“ sistema naudojimas bus toks:
3. „TimeWise®“ dieninis serumas su SPF 30 filtru arba „TimeWise®“ naktinis serumas
4. „TimeWise Repair™ Volu-Fill™“ gilias raukšles pripildanti priemonė
5. „TimeWise®“ drėkinamoji jaunystę pratęsianti emulsija (galite rinktis ir su SPF 30 filtru, bus žymei geresnis rezultatas)

P. S. Kompanija rekomenduoja patobulintą naująją priemonę („TimeWise Repair™ Volu-Fill™“ gilias raukšles pripildančią priemonę) naudoti prieš emulsiją ar kremą, anksčiau buvo naudojama, kaip mazenis sakė, po visko, t. y. ant kremo ar emulsijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauleszuikis: 03 lapkričio 2014 - 12:30