Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(sauleszuikis @ 2014 08 12, 18:11)
Sveiki, šilčiausias būtų Beige 1 - jis rusvas ir vis gi tamsiausias, o Beige 1,5 su rožiniu atspalviu ir šviesesnis už Beige 1. Beige 0,5 - taip pat turi rožinio atspalvio, bet jis beveik nepastebimas, tai labai šviesus mineralinis makiažo pagrindas.

Labai dėkoju, daug aiškiau dabar viskas 4u.gif
O jeigu lyginti Beige 1 ir Beige 2 - kuris iš jų turi šiltesnį toną ir ar labai smarkiai Beige 2 tamsesnis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arkana @ 2014 08 12, 22:16)
Labai dėkoju, daug aiškiau dabar viskas  4u.gif 
O jeigu lyginti Beige 1 ir Beige 2 - kuris  iš jų turi šiltesnį toną ir ar labai smarkiai Beige 2 tamsesnis?  ax.gif

jei idegate labai stipriai tada tiks Beige 2, nes jis toks tikrai labai tamsus, net truputėli oranžinio atspalvio turi, na tokioms mergaitėms, kurios mėgsta pabūti saulėje, gerai oda idega arba lankosi soliariume. Pati idegu, bet iki šios pudros man dar toli, net ir Beige 1 nenaudoju, nors tiktų, man tinkamiausias Ivory 2, nes truputėlį pašviesiną odą ir man gražiau atrodo, nei per daug tamsus veidas. Jeigu idegate vidutiniškai, pasiimkite Ivory 2, bei truputėlų tamsiau Beige 1, realiai vasaros nebedaug liko, žiemą mes vis tiek, jei į soliariumą nevaikštome, pašviesėjame, tada idealiai tiks Ivory 2.
Atsakyti
QUOTE(sauleszuikis @ 2014 08 13, 12:12)
jei idegate labai stipriai tada tiks Beige 2, nes jis toks tikrai labai tamsus, net truputėli oranžinio atspalvio turi, na tokioms mergaitėms, kurios mėgsta pabūti saulėje, gerai oda idega arba lankosi soliariume. Pati idegu, bet iki šios pudros man dar toli, net ir Beige 1 nenaudoju, nors tiktų, man tinkamiausias Ivory 2, nes truputėlį pašviesiną odą ir man gražiau atrodo, nei per daug tamsus veidas. Jeigu idegate vidutiniškai, pasiimkite Ivory 2, bei truputėlų tamsiau Beige 1, realiai vasaros nebedaug liko, žiemą mes vis tiek, jei į soliariumą nevaikštome, pašviesėjame, tada idealiai tiks Ivory 2.

Supratau smile.gif Dar vienas klausimas: o Ivory 2 turi šiltą ar šaltą toną, į gelsvumą ar į rausvumą?
Atsakyti
QUOTE(Arkana @ 2014 08 14, 10:35)
Supratau  smile.gif  Dar vienas klausimas: o Ivory 2 turi šiltą ar šaltą toną, į gelsvumą ar į rausvumą?

Į rusvumą, tikrai geltonumo jokio nėra
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Norėjau detaliau paklausti kokia yra akcija susijusi su rudeninio makiažo nauja kolekcija ? blush2.gif 4u.gif Ačiū atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lumi @ 2014 10 21, 15:31)
Sveikos  4u.gif Norėjau detaliau paklausti kokia yra akcija susijusi su rudeninio makiažo nauja kolekcija ?  blush2.gif  4u.gif Ačiū atsakiusioms  4u.gif

Tipo nuolaidos?Dovanos?Nera.Seseliai-83,blizgis-55,pravedimo flomasteris-50.Komplektais nera.Bet galiu pasakyti suzavejo viskas.Buvau pasiilgusi gero pravedimo.Sis labai patiko,graziai prasiveda,netepa,greitai dziusta..
Atsakyti
O kaip tusai?kokie atsiliepimai butu?
Atsakyti
Turiu populiariausią MK tušą ir guli nenaudojamas.. Tepa šiek tiek koše ir tik, kad pajuodina blakstienas. Jokio rietimo ar tankinimo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2014 10 28, 21:30)
O kaip tusai?kokie atsiliepimai butu?

Mary Kay kompanija turi tris tušus, kiekvienas labai skirtingas ir individualiai pagal bliakstienas ir skonį tinkantis.

Man asmeniškai patinka visi, labiausiai dievinu riečiantį tušą (su lenktu guminiu šepetėliu): http://www.marykay.l...Id?eCatId=10544
Jis labai lengvai padažo blakstienas ir jas pariečia, dedant kelis sluoksnius galima išgauti ir ryškumo, bet kaip vakarinis jis nelabai tiks arba toms kas mėgsta ryškias blakstienas.

Tankinantis tušas antrasis pagal patikimą (su guminiu šepetėliu): http://www.marykay.l...Id?eCatId=10544
Jis labai gražiai atskiria ir iššukuoja blakstienas, padaro jas ryškias. Tinka tiek vakarui tiek dienai.

Trečiasis tušas, Mary Kay top, t.y. perkamiausias (su paprastais šereliais), nors man mažiausiai patinkantis: http://www.marykay.l...Id?eCatId=10544
Jis savyje turi daug "košės", todėl blakstienas pastorina ir labai stipriai paryškina. Tačiau pradžioje gali klijuoti (aišku, ne visoms, nuo blakstienų priklauso), kiek panaudojus jis apdžiūra ir tampa puikus. Kaip vakarinis idealus arba kas dievina ryškias blakstienas tiks ir dienai.

Visi tušai gerai laikosi, nebyra, puikiai nusivalo. Net ir neatsparūs vandeniui puikiai atlaiko drėgmę, aišku jei netrinsime akių ar prie jų nesiliesime. Ne kartą išbandyta pirtyse (nors kompanija turi vieną tušą ir atsparų vndeniui: http://www.marykay.l...Id?eCatId=10544
Pati jo nenaudoju, nes pilnai užtenka neatsparių vandeniui, urie puikiai laikosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauleszuikis: 28 spalio 2014 - 21:54
QUOTE(cindy @ 2014 10 28, 22:02)
Turiu populiariausią MK tušą ir guli nenaudojamas.. Tepa šiek tiek koše ir tik, kad pajuodina blakstienas. Jokio rietimo ar tankinimo schmoll.gif

Kiek supratau turite "Mascara" tusa ir nemokate naudotis.Jis tankina,storina(iki 5 kartu) ir ilgina,sepetelis su sereliais.,pradeti reikia tepti nuo saknu,o ne nuo galiuku.Rietimas kad butu irgi reikia moketi padengti tusu,sulaikyti ties galiukais.Jei buna nepaslankios blakstienos,niekas nepades,reikalingas specialus rietiklis.Reikia ziureti dar galiojimo laika,kad nebutu isdziuves.Ilginantis "Lash Love" su silikoniniu sepeteliu.Labai graziai padengia blakstienas.Tusai vasko pagrindu,gali buti neatsparus vandeniui(turime ir atspariu),taciau netepa,netrupa,galite maudytis,nenubega.Is ryto pasitepusi,iki vakaro vaiksciosite grazi.Tinka jautrioms akims,neapsunkina blakstienu,saugo blakstienas nuo luzinejimo.Ilgai uztenka.
Susidvigubinau,labai graziai apibudino sauleszuikis. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazenis: 28 spalio 2014 - 22:07
O sakykit jei uzsakymo suma virsija 400lt gal konsultantas turi kokia dovanele ar nuolaidele padaryti privalo g.gif ? Ir kiek skaiciau jei kas nepatiko galima tartis del grazinimo ar blogai supratau g.gif nes sia kosmetika bandysiu pirma karta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2014 10 29, 10:05)
O sakykit jei uzsakymo suma virsija 400lt gal konsultantas turi kokia dovanele ar nuolaidele padaryti privalo g.gif ? Ir kiek skaiciau jei kas nepatiko galima tartis del grazinimo ar blogai supratau g.gif nes sia kosmetika bandysiu pirma karta ax.gif

Nuolaidu-ne,dovana nuo perkamos sumos dydzio-prasom.Priklauso nuo konsultantes,bet neprivalo.Nes dovanas dovanoja konsultante savo saskaita..
Kompanija duoda 100% pasitenkinimo garantija.Jei kas netiko-keicia,ar grazina pinigus.Tai jums paaiskins konsultante,pas kuria dalyvausite konsultacijoje. bigsmile.gif
Atsakyti