QUOTE(Mpaulita @ 2014 07 25, 19:40)
Viliuosi kas nors man atsakys
per kiek laiko susinaudoja nauja biri pudra, toms kurios ją naudoja?
Sveiki, jei naudosite tik ją vieną tada greičiau, jei kartu su skystu makiažo pagrindu ilgiau. Naudojimas dar priklauso nuo dedamo sluoksnio, šiaip iki metu tikrai, žinau merginų, kurios sugeba ir ilgesnį laiką naudoti.
Papildyta:
QUOTE(Saulėgrąža_ @ 2014 04 26, 10:47)
Sveiki
turiu klausimėlį, ar labai skiriasi skystų makiažo pagrindų spalva Ivory 3 ir Ivory 5? Nežinau kurį rinktis
Jeigu esate ypatingai šviesi ir oda vasarą praktiškai neįdega, na esate iš tų moterų, kurių oda dega raudonai ir negali būti ilgai saulėje (arba visai negali) Ivory 3 tiks idealiai. Bet jei lengvai įdegate tada ji tiks žiemai, nes natūraliai mes žiemą esame šviesesnės. Na, o vasarai tada Ivory 5.
O jei šiek tiek įdegate, oda yra šviesi, bet neypatingai balta tai tada Ivory 5 bus idealu.
Arba variantas tas, Ivory 5 vasarai, o Ivory 3 žiemai
. Pati nesu ypatingai šviesi, tai man Ivory 5 žiemai idealus atspavis, o vasarai idegu tai kartais būna net iki beige 2
.
Jei oda tikrai ne prorcelianinė imkite Ivory 5, neprašausite.
Papildyta:
QUOTE(Truputį šalta @ 2014 04 06, 13:09)
Sveikos, mergaitės
Gal kuri nors man padėtumėt tokiu klausimu?
Mano oda tokia nei visai balta, bet ir ne tamsi, tokia sakyčiau standartinė lietuviška. Žiemą naudojau maskuoklį (tą juodoj tūbelėj) Ivory 2. Artėjant vasarai, planuoju pasiteplioti savaiminio įdegio kremuku, kad neatrodyčiau visai išbalusi, tokia sveikai įdegusi, tdėl reikia tamsesnio maskuoklio ir niekaip neišsirenku tarp Beige 1 ir Beige 2. Logiškai mąstant, Beige 1 turėtų būti šviesesnis už Beige 2, tačiau kai kuriose MK nuotraukytėse atrodo atvirkščiai, kad Beige 1 toooks tamsus...pasimečiau
O gal 1 - šalto atspalvio, o 2 - šilto?
Gal kuri nors naudojote, patartumėte? Būčiau dėkinga
PS.: žinau, kad geriausia ir protingiausia tiesiog nueiti ir pamatyti, tačiau šiuo metu niekaip to negaliu padaryti. Todėl prašau patarimų.
Šiaip jei tik po savaiminio idegio kremuko (nežinau kokų naudosite, jei Mary Kay), tai nebūsite labai tamsi, todėl tikrai neverta keisti maskuoklio spalvos, jei dar oda "matys" saulutės ir Jūsų oda idegs tada galite pasiimti Beige1, nors jis tikrai tamsesnis. Tie maskuokliai geriausiai naudojami su kreminėmis pudromis, todėl jie ir yra šviesesni, kad pamaskuotų, o paskui makiažo pagrindas suteiktų atspalvį atitinkantį Jūsų odos spalvą, bet kaip suprantu naudojate jį vieną. Beige 2 tikrai tamsus, jis toks geltono atspalvio, neverta, jei sakote norisi tik natūralaus odos įdegio, jis labiau tiks kurios stipriai įdega arba vaikšto į soliariumus. Tinka tamsiau įdegančioms merginoms.
Papildyta:
QUOTE(sauleszuikutis @ 2014 06 06, 22:54)
Man si atspalvių lentelė atrodo kiek neatitinkanti tikroves
pavyzdziui, bage 4 su bage 2 ne taip stipriai skiriasi, esu puse veido tepusi viena, puse kita, net nesiskyre. bage 3 nuo siu dvieju dar skiriasi tuo, kad truputi i raudonuma, o bage 2 ir 4 i gelsvuma. Na, o bage 5 uz bage 4, man net keista, bet labai stipriai tamsesne
Beige 4 jis kai ant veido su Beige 2 iš tiesų nežymiai skiriasi, bet iš tiesų, jo atspavis ne į geltonumą, o daugiau į pilkumą, tai vienintelis toks atspavis Mary Kay paletėje, kuris turi mažiausiai geltonumo, nors yra iš gelsvų. O dėl kitų atspavių sutinku