Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(mazenis @ 2014 03 25, 16:30)
Gal jau trys metai,jei ne daugiau nera.Pas rusus yra.

Ech, bet kaip gauti is tu rusu? verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, sakykit ar skystas makiažo pagrindas beige4 labai skiriasi nuo beige3? g.gif Man šiek tiek beige4 tamsokas.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 03 26, 11:17)
Sveikos, sakykit ar skystas makiažo pagrindas beige4 labai skiriasi nuo beige3?  g.gif Man šiek tiek beige4 tamsokas.

Nelabai skiriasi, aš beige 3 naudoju žiemą, o beige 4 vasarą, kai oda tamsesnė biggrin.gif
Turit bandyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JurgitaGerda: 26 kovo 2014 - 11:31
QUOTE(JurgitaGerda @ 2014 03 26, 11:29)
Nelabai skiriasi, aš beige 3 naudoju žiemą, o beige 4 vasarą, kai oda tamsesnė biggrin.gif
Turit bandyti.

Tai aš taip irgi galvoju daryti drinks_cheers.gif , nes žiemą oda šviesi, tai beige4 truputį per tamsi, vasarai gerai, reikės paimti gal beige3 pasibandyt.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 03 26, 12:17)
Sveikos, sakykit ar skystas makiažo pagrindas beige4 labai skiriasi nuo beige3?  g.gif Man šiek tiek beige4 tamsokas.

Makiazo pagrindo atspalviai(beige1-5)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rircik @ 2014 03 26, 12:26)
Makiazo pagrindo atspalviai(beige1-5)
user posted image

Labai ačiū, dabar aiškesnis vaizdas, gal turite ir ivory spalvų tokį pavyzdį? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 03 26, 21:36)
Labai  ačiū, dabar aiškesnis vaizdas, gal turite ir ivory spalvų tokį pavyzdį?  ax.gif

ivory neturiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rircik @ 2014 03 26, 20:47)
ivory neturiu  ax.gif

Gaila, bet dėkui už beige pavyzdžius. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2014 03 25, 14:25)
O sakykit, ar Tribute moteriski kvepalai neisimti is gamybos?  g.gif

va va, perverčiau paskutini MK kataloga - ir ką? nėra taip pat ir Affection kvapo doh.gif verysad.gif man jie vieniteliai patikdavo iš MK unsure.gif niu kam reikia naikinti tai, kas žmonėms tinka ir patinka..... g.gif va šito aš nekaip negaliu suprasti MK schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukė @ 2014 03 27, 16:46)
va va, perverčiau paskutini MK kataloga - ir ką? nėra taip pat ir Affection kvapo  doh.gif  verysad.gif man jie vieniteliai patikdavo iš MK  unsure.gif niu kam reikia naikinti tai, kas žmonėms tinka ir patinka..... g.gif va šito aš nekaip negaliu suprasti MK  schmoll.gif

man bendradarbe dave pauostyti tribute meginuka ir man jie labai patiko 4u.gif Nu ir ka nebera ju doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vivita @ 2014 03 25, 16:41)
sveikos:) gal kuri zinote kokia bus dovanele balandzio menesi 3 vienetu klube? ?

laba, bus zinoma tik balandzio menesio pirmaja diena smile.gif
Atsakyti
Kur galėčiau internete pavartyt paskutinį katalogą ? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti