Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(Žemuogytė @ 2014 02 12, 08:39)
4u.gif  4u.gif
Dar labai sunku atsiliepimus parašyt, po aparačiuko panaudojimo pas konsultantę, veidas buvo labai raudonas visą vakarą. Tada nusprendžiau, kad galbūt kažkas iš MK netiko. O vakar paraudimas per valandą praėjo  g.gif

Tai vat, gal kažkokia priemonė bus tikrai netikusi, nes vat ką parašėte, kad po valandos praeina tai ir man taip, valandos bėgyje pareina, tad čia normalu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauleszuikis: 12 vasario 2014 - 12:48
o jūs nepagalvojat, jog jeigu veidas dilgčioja, raudonuoja ar dar kitaip reaguoja, kad priemonė jūsų odai tiesiog netinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylum @ 2014 02 12, 12:55)
o jūs nepagalvojat, jog jeigu veidas dilgčioja, raudonuoja ar dar kitaip reaguoja, kad priemonė jūsų odai tiesiog netinka?  g.gif

Todėl ir aiškinuosi ar yra MK temoje galimybė grąžinti pardavusiai konsultantei, nes tik po įsigijimo man tokia mintis atėjo unsure.gif Iškart paprasčiausiai nesusivokiau paklaust konsultantės, iš kurios pirkau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemuogytė @ 2014 02 12, 15:55)
Todėl ir aiškinuosi ar yra MK temoje galimybė grąžinti pardavusiai konsultantei, nes tik po įsigijimo man tokia mintis atėjo  unsure.gif Iškart paprasčiausiai nesusivokiau paklaust konsultantės, iš kurios pirkau  blush2.gif

greičiausiai reakcija kažkokiam produktui, šepetėliui, labai mažai tikėtina. Šepetėlio jokiu būdu negalima spausti - lengvais judesiais nuo veido sentro link išorės, lengvai prilietus ir kaip minejo - ne daugiau 1 minutės, ypač jei oda jautresnė. Yra moterų kurių oda aplamai nuo prisilėtimo raudonuoja. Tokiu atveju nerekomenduojama naudoti pries išeinant į vakarėlį wink.gif Jei oda jautresnė, galite naudoti rečiau.
Atsakyti
Labas M K gerbėjos, Domiuosi šia kosmetika. gal pagelbėtų kas turi arba pasakykit kur ieškoti būtent šito rinkinio „TimeWise"( stebuklingas rinkinys) sausai odai gaminių sudėtį. Dėl kažkokių priežasčių internete negalima rasti g.gif išskyrus kremo nuo raukšlių sudėtį ir birią pudrą.(sudėtis žiauri)Manau kad sausai odai sudėtis turi būti daug geresnė. kas turit šį rinkinį parašykit, noriu pasistudijuoti. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VyEnRa: 19 vasario 2014 - 16:50
sakykite kam sitas daiktas naudojamas, gturiu as ji bet nelabai suprantu paskirties ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2014 03 10, 17:17)
sakykite kam sitas daiktas naudojamas,  gturiu as ji bet nelabai suprantu paskirties  ax.gif

user posted image

Tai yra vizitinių kortelių dėklas
Atsakyti
QUOTE(sauleszuikis @ 2014 03 24, 16:11)
Tai yra vizitinių kortelių dėklas

tiek tai ir as zinau biggrin.gif
tik nelabai suprantama man jo paskirtis ir kaip jis naudojamas ax.gif
Atsakyti
O sakykit, ar Tribute moteriski kvepalai neisimti is gamybos? g.gif
Atsakyti
Na bent aš tai jau Tribute senai prekyboje mačiau... rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos:) gal kuri zinote kokia bus dovanele balandzio menesi 3 vienetu klube? ?
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2014 03 25, 15:25)
O sakykit, ar Tribute moteriski kvepalai neisimti is gamybos?  g.gif

Gal jau trys metai,jei ne daugiau nera.Pas rusus yra.
Atsakyti