Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(juratyte26 @ 2014 01 29, 20:44)
Laba, reikia patarimo seniau dirbanciu su sia kosmetika.

Bandau nupasakot situacija.. Mergaite (32m), misrios odos naudojo rinkini TW misriai riebiai+apsaugele. Ant skruostu atsirado issausejes, serpetojantis plotelis.
Ka patart ? serumai jau ivesti .
kauke hialuronine  g.gif ? Ar +koki krema ?

Ar toks plotas atsirado išskirtinai ant skruostų?
Aš turiu tokią pat problemą, man kiekvieną žiemą siaubingai išsausėja oda-ant veido atsiranda ploteliai, bet tuo pačiu labai aiškiai matosi , kad sausėja ir oda kitose kūno vietose. Čia dėl sauso oro, padeda patalpų drėkinimas, daugiau skysčių bei riebus kremas... Dabar naudoju Intensyvų drėkinamąjį kremą vieną kartą per dieną, kol oda atsigaus
user posted image

Mikrodermobrazija šioje situacijoje nepadeda schmoll.gif

O jei tik veidas ir tik vienoje vietoje, tai tikrai gali būti ir alergija, ir papildomo drėkinimo poreikis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš gal ir su kvailu klausimu, bet noriu pasiteirauti blush2.gif Ar visada panaudojus skinvigorate šepetėlį parausta veido oda? t.y. ar normalu panaudojus šepetėlį veido oda pasidaro raudona ? 4u.gif
Ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2014 01 29, 21:44)
Laba, reikia patarimo seniau dirbanciu su sia kosmetika.

Bandau nupasakot situacija.. Mergaite (32m), misrios odos naudojo rinkini TW misriai riebiai+apsaugele. Ant skruostu atsirado issausejes, serpetojantis plotelis.
Ka patart ? serumai jau ivesti .
kauke hialuronine  g.gif ? Ar +koki krema ?

kaukes tiesiog butinos tokiu oru, bet rekomenduoju isivesti papildoma krema sausai/normaliai odai. prausikli siulau misriaodes, o po serumu deti arba emulsija sausai odai arba drekinamaji kremas po 120.
Papildyta:
QUOTE(Žemuogytė @ 2014 01 30, 10:57)
Sveikos  4u.gif
Aš gal ir su kvailu klausimu, bet noriu pasiteirauti  blush2.gif Ar visada panaudojus skinvigorate šepetėlį parausta veido oda?  t.y. ar normalu panaudojus šepetėlį veido oda pasidaro raudona ?  4u.gif
Ačiū už atsakymus  4u.gif

jei turite issipletusius kapiliarus, tai sio sepetelio vartoti nerekomenduojama nebent karta dienoje. o gal per grubiai ir ilgai valote? pasirinkite leciau besisukanti rezima.
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2014 01 30, 11:13)
Papildyta:
jei turite issipletusius kapiliarus, tai sio sepetelio vartoti nerekomenduojama nebent karta dienoje. o gal per grubiai ir ilgai valote? pasirinkite leciau besisukanti rezima.

Kapiliarų išsiplėtusių neturiu. Šepetėlį pademonstravo konsultantė. Visgi paraudęs veidas neturėtų būt po naudojimo, teisingai suprantu ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemuogytė @ 2014 01 30, 12:57)
Kapiliarų išsiplėtusių neturiu. Šepetėlį pademonstravo konsultantė. Visgi paraudęs veidas neturėtų būt po naudojimo, teisingai suprantu ?  blush2.gif

siek tiek gali buti, bet tai momentinis raudomunas jei buvo per intensyvus valymas, bet is esmes raudonumo neturetu buti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitalija J.: 30 sausio 2014 - 12:12
Aciu visoms uz patarimus. Bandysim keist TW emulsija i sausai/normaliai odai +kauke zeline ivest. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemuogytė @ 2014 01 30, 10:57)
Sveikos  4u.gif
Aš gal ir su kvailu klausimu, bet noriu pasiteirauti  blush2.gif Ar visada panaudojus skinvigorate šepetėlį parausta veido oda?  t.y. ar normalu panaudojus šepetėlį veido oda pasidaro raudona ?  4u.gif
Ačiū už atsakymus  4u.gif

Sveika, mano situacija tokia pati, oda parausta po šepetelio ir taip tikrai būna ir gali būti, ne aš viena tokia. Mano oda labai jautri ji visada taip reaguoja po stipraus valymo, o kastais ir po toniko, bet paskui praeina. Tokiu atveju naudoti rekomenduoju vieną kartą per dieną, vakare ir po mažiau laiko. Kol oda apsipras mirksiukas.gif Kantrybės ir sėkmės, odai nuo to tikrai nieko blogo.
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2014 01 30, 21:12)
Aciu visoms uz patarimus. Bandysim keist TW emulsija i sausai/normaliai odai +kauke zeline ivest.  4u.gif

ne keisti, o isivesti TW emulsija s/n. Vasara gali buti, kad padidejus moro temp eraturui jums vel reikes emulsijos rieviai odai, todel rekomenduoju ja isigyti papildomai. O geline kauke auksine 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif
Noreciau pradeti naudoti MK kosmetika. Tik nzn ka tikslaii rinktis is kremu ir makiazo pagrindu. Mano veido oda labai labai sausa,ypac ziema,vasara taip pat sausa. smile.gif patarkit ka reikia tureti su tokia oda is MK priemoniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ziliuke @ 2014 01 31, 10:01)
Sveikos merginos smile.gif
Noreciau pradeti naudoti MK kosmetika. Tik nzn ka tikslaii rinktis is kremu ir makiazo pagrindu. Mano veido oda labai labai sausa,ypac ziema,vasara taip pat sausa. smile.gif patarkit ka reikia tureti su tokia oda is MK priemoniu smile.gif

Geriausia būtų nueiti į grožio pamokėlę ir konsultantė duos išbandyti ir parinks Jums tinkamas priemones 4u.gif Grožio pamokėlės yra nemokamos mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites smile.gif
reikia patarimo- ka naudoti merginai 20m., kai veido odyte nelygi- yra ir paraudimu, ir issipletusiu kapiliaru. Ar galima naudoti odos spalva lyginancias priemones ( complexion kauke, krema)- kaip zinau, jie lygina oda,kai yra pigmentines demes, bet ar siuo paraudimu atveju irgi padeda?
dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajuni @ 2014 02 01, 14:00)
Sveikos, mergaites smile.gif
reikia patarimo- ka naudoti merginai 20m., kai veido odyte nelygi- yra ir paraudimu, ir issipletusiu kapiliaru. Ar galima naudoti odos spalva lyginancias priemones ( complexion kauke, krema)- kaip zinau, jie lygina oda,kai yra pigmentines demes, bet ar siuo paraudimu atveju irgi padeda?
dekui smile.gif

Manau turetu buti sausiaode,plonesne odele,iztai kapiliarai tokiu metu.Tdada BE s/n .Kauke sudrekins ir sustiprins kapiliaru sienelis.Maziau matysis.Turetu visa sistema padeti.
Atsakyti