Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(Žemuogytė @ 2014 01 22, 08:21)

vakar gavau ir zinoma, isbandziau 4u.gif man labai labai patiko. Pliusai: oda tikrai jauciasi nuprausta svariau, malonu laikyt rankoje,lengvai valomas. As ji naudosiu kasdien. Minusai: tingesnems moterims tai papildoma priemone, ir po prausimo reikia nuplaut veida svariu vandeniu. Realiai visas procesas pailgejo 1 min. Bet rezultatas tikrai puikus, moterys kurios save myli ir vertina kokybe tikrai ji isigys. O geriausia isbandyt pas konsultante, tada abejones issklaidysit.
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2014 01 22, 10:51)
vakar gavau ir zinoma, isbandziau  4u.gif man labai labai patiko. Pliusai: oda tikrai jauciasi nuprausta svariau, malonu laikyt rankoje,lengvai valomas. As ji naudosiu kasdien. Minusai: tingesnems moterims tai papildoma priemone, ir po prausimo reikia nuplaut veida svariu vandeniu. Realiai visas procesas pailgejo 1 min. Bet rezultatas tikrai puikus, moterys kurios save myli ir vertina kokybe tikrai ji isigys. O geriausia isbandyt pas konsultante, tada abejones issklaidysit.

as vakar pabandziau thumbup.gif buvo naujienu pristatymas pas mus ,atvaziavo Jurgita ir gavom pabandyt ta geri biggrin.gif galvoju isigyt ,bet tai nera dar butinybe smile.gif
Atsakyti
galvoju apie priemone nuo pigmentiniu demiu g.gif galvoju kuria rinktis ar ta nauja su rutukiuku ,sviesinamaji seruma ar odos spalva lyginancia priemone g.gif pagal kaina butu antras variantas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2014 01 22, 13:50)
galvoju apie priemone nuo pigmentiniu demiu  g.gif  galvoju  kuria rinktis ar ta nauja su rutukiuku  ,sviesinamaji seruma ar odos spalva lyginancia priemone  g.gif pagal kaina butu antras variantas  unsure.gif

Žinoma, geriausias rezultatas pasiektas būtų jei bandytum jas abi naudoti, kompleksiškai visada efektyvesnis rezultatas, bet šiaip ir ta kompanijoje senai esanti priemonė yra unikali. Pradėk nuo jos paskui galėsi bandyti naują su ratuku. Kadangi priemonė nauja nežinia kokie bus atsiliepimai apie ją.
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2014 01 22, 12:50)
galvoju apie priemone nuo pigmentiniu demiu  g.gif  galvoju  kuria rinktis ar ta nauja su rutukiuku  ,sviesinamaji seruma ar odos spalva lyginancia priemone  g.gif pagal kaina butu antras variantas  unsure.gif

tas antras variantas man neturejo jokio poveikio.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2014 01 22, 14:05)
tas antras variantas man neturejo jokio poveikio.

na tai vat ir sakau, kad kompleksiškai geriau, nes vieniems turėjo rezultatą esama priemonė kitiems ne. Aišku, dar nuo pigmentinių dėmių "sudėtingumo" priklauso.
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2014 01 22, 13:50)

senoji priemone, as ja naudoju kasdien jau 7men ir baigiu pirmaji buteliuka, pagal pigmento stipruma gali reiketi ir 2. Turiu pupos dydzio pigmentine deme ant smakro. po 4 men naudojimo jis issiskaide, pakeite forma, atsirado ,,itrukimu'' t.y.normali spalva demes viduje biggrin.gif Tad rezultatas matosi, siap ir profesionali visaziste, kuri giria sia priemone akcentuoja, kad jos naudojimas turi buti kasdienis, o pats procesas ilgas. Butinai pries tai naudoju tonika, kuris pagerinta priemones efektyvuma. Dabar jau savaite naudoju kartu ir naujaja priemone su rutuliuku, pagal aprasyma rezultatas zadamas greitesnis, paziuresiu. O siaip cia sudetingas reikalas su pigmento isskaidymu, todel kantrybe butina.
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2014 01 22, 14:44)
. O siaip cia sudetingas reikalas su pigmento isskaidymu, todel kantrybe butina.

turiu is po gimdymo pasilikusias pigmentines demes aplink lupas ,daug kas galvoja kad tai lupu apvedimai lotuliukas.gif bet siaip noreciau kad pasviesetu blush2.gif
Atsakyti
na dar su jumis noriu pasitart biggrin.gif

mano 13-mete naudoja botanikal prausikli ir krema riebiai odai , nes labai jau daug buvo spuogu ant smakro ,katos ir siaip visur ,tokie pulingi dideli . Dabar jau kokie 3 men naudoja siais priemones ir tikrai apmazejo kilimai spuogu ,bet lyg ir sauseja aplink spuogus odele g.gif ka patartumet ? keist priemones ,ivest kazka dar . Ar galetu mergina naudotat nauja sepeteli prausimui ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2014 01 22, 16:35)
na dar  su jumis noriu pasitart  biggrin.gif

mano  13-mete  naudoja  botanikal  prausikli  ir krema riebiai  odai ,  nes labai  jau daug buvo  spuogu ant smakro  ,katos  ir siaip  visur  ,tokie pulingi  dideli .  Dabar jau kokie 3 men  naudoja siais priemones  ir tikrai apmazejo  kilimai spuogu  ,bet  lyg ir sauseja  aplink  spuogus  odele  g.gif  ka  patartumet ?  keist priemones  ,ivest kazka dar .  Ar galetu  mergina  naudotat  nauja sepeteli  prausimui ?  g.gif

Šepetėlį naudoti tikrai galima, o šiaip žiūrint kokie sausėjimai, jei minimalūs tada galima vaškinį kremuką nakčiai papildomai panaudoti arba pasibandyti Botanical pruasiklį arba kremuką žiemos periodu pakeisti į sausai/normaliai. Paisbandyti kurį nors vieną ir pasižiūrėti koks rezultatas, kad tik daugiau paskui spuogų nekiltų. Šiaip labiau siūlyčiau vašką.
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2014 01 22, 14:44)
senoji priemone, as ja naudoju kasdien jau 7men ir baigiu pirmaji buteliuka, pagal pigmento stipruma gali reiketi ir 2. Turiu pupos dydzio pigmentine deme ant smakro. po 4 men naudojimo jis issiskaide, pakeite forma, atsirado ,,itrukimu'' t.y.normali spalva demes viduje biggrin.gif Tad rezultatas matosi, siap ir profesionali visaziste, kuri giria sia priemone akcentuoja, kad jos naudojimas turi buti kasdienis, o pats procesas ilgas. Butinai pries tai naudoju tonika, kuris pagerinta priemones efektyvuma. Dabar jau savaite naudoju kartu ir naujaja priemone su rutuliuku, pagal aprasyma rezultatas zadamas greitesnis, paziuresiu. O siaip cia sudetingas reikalas su pigmento isskaidymu, todel kantrybe butina.

Ziema pigmentines demes apmazeja ir be jokiu kremu...
Atsakyti
Aš tai naudoju nuo pavasario kartu su dieniniu serumu, nes žiemą pas mane nėra jų, o šiltuoju laiku nuo saulės tai būtų doh.gif , jei netepčiau, aš patenkinta ta emulsija, jau 3 sezoną naudosiu, draugė taip pat be jo negali, jai strazdanas pašviesina, netokos ryškios būna, bet irgi kažkur nuo pavasario pradžios pradeda tepti kartu su serumu.
Atsakyti