QUOTE(Glidė @ 2013 12 11, 16:38)
Asta, labai ačiū kad dalinatės patirtimi. Bet man keistai nuskambėjo, kad spuogai tai besišalinantys riebalai...
Besišalinantys riebalai ir yra tiesiog riebi ir blizganti oda.
Jei pora užsikemša ir joje isimeta infekcija, iškelia baltą viršūnę, o dažnai ir raudoną infekcijos aureole, tai jau - pūliai. Norite pasakyti, kad ir tokiu atveju tinka Mikroderma?
Taip, yra miliumai, kurie yra sušokęs riebaliuko guziukas, mikroderma - liuks.
Yra tokia kaip žasies oda, braukent kauburėliai, kaip ir spuogeliai, bet vizualiai jų kaip ir nesimato - mikroderma - liuks.
Bet prie vočių ir pūlingų inkštirų, prie tikrosios aknes??? Įsivaizduokite, realiai situacija, tai tikrai infekcija, šveičiant pažeidžiame viršūnę, ir ji pasklinda. Norite pasakyti, kad net tokiais atvejais tinka?
Papildyta:
QUOTE(Glidė @ 2013 12 11, 16:38)
Asta, labai ačiū kad dalinatės patirtimi. Bet man keistai nuskambėjo, kad spuogai tai besišalinantys riebalai...
Besišalinantys riebalai ir yra tiesiog riebi ir blizganti oda.
Jei pora užsikemša ir joje isimeta infekcija, iškelia baltą viršūnę, o dažnai ir raudoną infekcijos aureole, tai jau - pūliai. Norite pasakyti, kad ir tokiu atveju tinka Mikroderma?
Taip, yra miliumai, kurie yra sušokęs riebaliuko guziukas, mikroderma - liuks.
Yra tokia kaip žasies oda, braukent kauburėliai, kaip ir spuogeliai, bet vizualiai jų kaip ir nesimato - mikroderma - liuks.
Bet prie vočių ir pūlingų inkštirų, prie tikrosios aknes??? Įsivaizduokite, realiai situacija, tai tikrai infekcija, šveičiant pažeidžiame viršūnę, ir ji pasklinda. Norite pasakyti, kad net tokiais atvejais tinka?
Buvau dingusi, bet grįžau
Visų pirma su Naujais! Taigi... Rašiau, jog dažniausiai tai būna susiję su riebalinių liaukų sutrikusia veikla, o ne infekcija. Ir rašiau, jog nereikia brūžinti kaip už tėvynę, jei yra padėtis prasta, pvz., pūlingi spuogai. Bet mano atveju buvo ir pūlingi spuogai, ir bėrimai ir t.t. Mikroderma yra dviejų žingsnių, tai būtent tas antrasis žingsnis dezinfekuoja kažkiek ir ramina. Mano ir kolegių praktikoje mikroderma dar niekam nepakenkė. Merginos rizikavo ir visoms padėjo
O kas belieka kai penkiolika metų vaikštai per gyd. ir kosmetologes bei grožio centrus, o rezultato ilgalaikio kaip nėra taip nėra. Juk galima pabandyti ant mažo plotelio ir nemokamai. Nenoriu čia per daug išsiplėsti, daugiau galima per až, tik norėjau, jog lietuvaitės žinotų apie Mary Kay nuostabų produktą. Būtų mano valia, visos jį namuose turėtų