Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(Gafsa @ 2013 12 16, 19:47)
Įdomus požiūris, vienok g.gif  bet neįtikina...  biggrin.gif

Cia ir nenoriu nieko itikineti bigsmile.gif Pasisakiau savo pastebejimus,pasidalinau savo patirtimi.O jus naudokite kas jums patinka,svarbu kad butumete patenkinta norimu rezultatu. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas diena mergaitės smile.gif reikėtų jūsų patarimų šiek tiek. viena vyresnė moteris, jai 49m, norėtų priemonių sau iš MK. naudoja tik NIVEA krema daugiau nieko. Pas ja sausa oda, veido raudonis. Ką minimaliai pradžiai geriau būtų naudoti, kad neapkrauti odytės ir ką pilnu komplektu. Taip pat aktualus paakių kremukas ir tonu tamsesnė pudrytė už beige3

Dėkui už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kariatide @ 2014 01 11, 13:34)
Labas diena mergaitės smile.gif reikėtų jūsų patarimų šiek tiek. viena vyresnė moteris, jai 49m, norėtų priemonių sau iš MK. naudoja tik NIVEA krema daugiau nieko. Pas ja sausa oda, veido raudonis. Ką minimaliai pradžiai geriau būtų naudoti, kad neapkrauti odytės ir ką pilnu komplektu. Taip pat aktualus paakių kremukas ir tonu tamsesnė pudrytė už beige3

Dėkui už patarimus 4u.gif

Naudojo-nieko as skaitau.Paklausciau pirmiausiai apie jautruma,duociau pabandyti TW s/n pagrinda be serumu(serumus veliau),plius geline kauke.Jei pabandzius jaucia diskomforta ir jautresnis veidas-BE s/n.Paakiu krema pasiulyciau is Repair linijos,tokiu metu -superinis.
Atsakyti
QUOTE(mazenis @ 2014 01 11, 17:00)
Naudojo-nieko as skaitau.Paklausciau pirmiausiai apie jautruma,duociau pabandyti TW s/n pagrinda be serumu(serumus veliau),plius geline kauke.Jei pabandzius jaucia diskomforta ir jautresnis veidas-BE s/n.Paakiu krema pasiulyciau is Repair linijos,tokiu metu -superinis.

Superiniai patarimai, aš irgi pritariu mazeniui, tik jei yra veiduko raudonis ir jis dėl kapiliarų tada geriau yra TW skaistinanti, lyginati kaukė, aišku geriau pradžioje kol oda sausa naudoti gelinę kol susinormalizuos drėgmė, o paskui pereiti prie šitos, nes ji mažina raudonį, stiprina kapiliarus ir taip pat drėkina.
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2013 12 11, 16:38)
Asta, labai ačiū kad dalinatės patirtimi. Bet man keistai nuskambėjo, kad spuogai tai besišalinantys riebalai...
Besišalinantys riebalai ir yra tiesiog riebi ir blizganti oda.
Jei pora užsikemša ir joje isimeta infekcija, iškelia baltą viršūnę, o dažnai ir raudoną infekcijos aureole, tai jau - pūliai. Norite pasakyti, kad ir tokiu atveju tinka  Mikroderma?
Taip, yra miliumai, kurie yra sušokęs riebaliuko guziukas, mikroderma - liuks.
Yra tokia kaip žasies oda, braukent kauburėliai, kaip ir spuogeliai, bet vizualiai jų kaip ir nesimato  - mikroderma - liuks.
Bet prie vočių ir pūlingų inkštirų, prie tikrosios aknes??? Įsivaizduokite, realiai situacija, tai tikrai infekcija, šveičiant pažeidžiame viršūnę, ir ji pasklinda. Norite pasakyti, kad net tokiais atvejais tinka?

Papildyta:
QUOTE(Glidė @ 2013 12 11, 16:38)
Asta, labai ačiū kad dalinatės patirtimi. Bet man keistai nuskambėjo, kad spuogai tai besišalinantys riebalai...
Besišalinantys riebalai ir yra tiesiog riebi ir blizganti oda.
Jei pora užsikemša ir joje isimeta infekcija, iškelia baltą viršūnę, o dažnai ir raudoną infekcijos aureole, tai jau - pūliai. Norite pasakyti, kad ir tokiu atveju tinka  Mikroderma?
Taip, yra miliumai, kurie yra sušokęs riebaliuko guziukas, mikroderma - liuks.
Yra tokia kaip žasies oda, braukent kauburėliai, kaip ir spuogeliai, bet vizualiai jų kaip ir nesimato  - mikroderma - liuks.
Bet prie vočių ir pūlingų inkštirų, prie tikrosios aknes??? Įsivaizduokite, realiai situacija, tai tikrai infekcija, šveičiant pažeidžiame viršūnę, ir ji pasklinda. Norite pasakyti, kad net tokiais atvejais tinka?

Buvau dingusi, bet grįžau smile.gif Visų pirma su Naujais! Taigi... Rašiau, jog dažniausiai tai būna susiję su riebalinių liaukų sutrikusia veikla, o ne infekcija. Ir rašiau, jog nereikia brūžinti kaip už tėvynę, jei yra padėtis prasta, pvz., pūlingi spuogai. Bet mano atveju buvo ir pūlingi spuogai, ir bėrimai ir t.t. Mikroderma yra dviejų žingsnių, tai būtent tas antrasis žingsnis dezinfekuoja kažkiek ir ramina. Mano ir kolegių praktikoje mikroderma dar niekam nepakenkė. Merginos rizikavo ir visoms padėjo smile.gif O kas belieka kai penkiolika metų vaikštai per gyd. ir kosmetologes bei grožio centrus, o rezultato ilgalaikio kaip nėra taip nėra. Juk galima pabandyti ant mažo plotelio ir nemokamai. Nenoriu čia per daug išsiplėsti, daugiau galima per až, tik norėjau, jog lietuvaitės žinotų apie Mary Kay nuostabų produktą. Būtų mano valia, visos jį namuose turėtų smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Norėčiau detaliau sužinot apie „Skinvigorate™“ šepetėlį veidui 4u.gif
Ar tinkamas jis naudot jautriai odai ? 4u.gif Ar jis įkraunamas ar su elementais ? 4u.gif Ar valydamas vibruoja, ar sukasi ? 4u.gif Žodžiu, kuo detaliau tuo smagiau bigsmile.gif Sunku ryžtis tokiam pirkiniui, o labai norisi.. bigsmile.gif O gal yra bandžiusių galinčių pasidalint atsiliepimais ? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemuogytė @ 2014 01 17, 14:03)
Sveikos  4u.gif
Norėčiau detaliau sužinot apie „Skinvigorate™“ šepetėlį veidui  4u.gif
Ar tinkamas jis naudot jautriai odai ?  4u.gif Ar jis įkraunamas ar su elementais ?  4u.gif Ar  valydamas vibruoja, ar sukasi ?  4u.gif Žodžiu, kuo detaliau tuo smagiau  bigsmile.gif Sunku ryžtis tokiam pirkiniui, o labai norisi..  bigsmile.gif O gal yra bandžiusių galinčių pasidalint atsiliepimais ?  bigsmile.gif  4u.gif

Taip, tinkamas ir jautriai odai. Naudojamas su baterijomis, tinkamas ir duše (pagal poreikį galima naudoti ne tik veidukui mirksiukas.gif aišku, reikėtų pakeisti galvutę 4u.gif ), atsparus vandeniui, bet mirkyti jo nereikėtų smile.gif Valydamas sukasi ir kartu masažuoja, ne pasiekia 400 kartų / per minutę sukimosi greitį. Greitį galima pasirinkti (yra 2 greičiai) Šereliai begalo minkšti ir švelnūs. Po naudojimo reikia nuplauti. Užtenka 1 minutės visam veidui nuprausti (kiekvienai zonai po 15 sekundžių) 4u.gif Rinkinyje yra 2 galvutės, naudojant kasdien, 2 kartus per dieną, 1 galvutė tinkama 3 mėnesiams 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tasty: 17 sausio 2014 - 14:30
QUOTE(Žemuogytė @ 2014 01 17, 14:03)
Sveikos  4u.gif
Norėčiau detaliau sužinot apie „Skinvigorate™“ šepetėlį veidui  4u.gif
Ar tinkamas jis naudot jautriai odai ?  4u.gif Ar jis įkraunamas ar su elementais ?  4u.gif Ar  valydamas vibruoja, ar sukasi ?  4u.gif Žodžiu, kuo detaliau tuo smagiau  bigsmile.gif Sunku ryžtis tokiam pirkiniui, o labai norisi..  bigsmile.gif O gal yra bandžiusių galinčių pasidalint atsiliepimais ?  bigsmile.gif  4u.gif

Bandžiau! Dabar makiažo nuvalymas man vienas malonumas! smile.gif Labiausiai patinka, kad oda po nusiprausimo su juo priemones tiesiog įsiurbia. Ir masažiukas...
Jautriai odai rekomenduojama naudoti pradžioje kas antrą dieną, kol oda apsipras su nauja priemone. Įsigykite, tikrai nesigailėsite, iš mano bandžiusių kolegių ir klienčių visoms patiko smile.gif
Atsakyti
[quote=AstaOna,2014 01 17, 16:08]
Bandžiau! Dabar makiažo nuvalymas man vienas malonumas! smile.gif Labiausiai patinka, kad oda po nusiprausimo su juo priemones tiesiog įsiurbia. Ir masažiukas...
Jautriai odai rekomenduojama naudoti pradžioje kas antrą dieną, kol oda apsipras su nauja priemone. Įsigykite, tikrai nesigailėsite, iš mano bandžiusių kolegių ir klienčių visoms

Aš irgi už šepetėlį thumbup.gif - puikus dalykas, malonus jausmas.
Atsakyti
laba, reikia patarimo kaip tinkamai naudoti timewise serijos gel mask? Tas angliskas aprasymas man ne iki galo aiskus. ax.gif dekoju
Atsakyti
QUOTE(Monalli @ 2014 01 19, 12:37)
laba, reikia patarimo kaip tinkamai naudoti timewise serijos gel mask? Tas angliskas aprasymas man ne iki galo aiskus. ax.gif  dekoju

Galite nusipraususi uzdeti ir palaikyti,o paskui nusiprausti kaip iprastas kaukes,bet as ja megstu uzsideti vakare,kai nusiprausi,viska uzsitepi ka siuo metu naudoji,o tada jau deti geline kauke.Nuplauti nereikia. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2014 01 18, 11:51)
As antradieni ji gausiu tai pasidalinsiu savo patyrimais.

Laukiu 4u.gif
Atsakyti