QUOTE(AstaOna @ 2013 12 07, 03:03)
Nesimiega, tai parašysiu savo patirtį. Šią kosmetiką naudoju ir su ja dirbu jau šeštus metus. Buvau spuoguota kol išdrįsau pabandyti mikrodermą. Neturėjau jau ką prarasti
Molinė kaukė man tik pridarydavo dar daugiau spuogų, nes vykdavo valymasis, o nagučiai lįsti prie spuogų nuo to tik dar labiau niežtiedavo. Atsitiktinai viena konsultantė pasidalino savo patirtimi ir aš pabandžiau su spuogais kovoti mikrodermos pagalba. Ir pavyko!
Per šešerius metus teko dirbti gan nemažai su spuoguotais veidukais ir mano patirtis pasiteisino 100%. Patarimas. Mišriai riebiai odai naudoti kas trečią dieną vien mikrodermą be jokių kaukių du mėnesius. Paskui įvesti molinę kaukę ir kaitalioti kas antrą kartą su mikroderma. Ir mes juk protingos būtybės, jei matome, kad po kelių kartų neveikia, tai nustojame naudoti. O spuogai dažniausiai juk ne infekcija, o pasišalinę riebalai, kurių tikrai niekur neišnešiosime
Žinoma, nereikia naudoti ant kraujuojančių žaizdų ir trinti spuoguotų vietų kaip už tėvynę. Ypač nusodina pms skaudulinius spuogus. Jaučiame, kad kyla baubas, tai net vietiškai galima pasidaryti. Nerekomenduojama šveisti apgamų, juos geriau tiesiog apeiti. Tad nuoširdžiai linkiu pabandyti ir manau, jog rezultatas nudžiugins
Asta, labai ačiū kad dalinatės patirtimi. Bet man keistai nuskambėjo, kad spuogai tai besišalinantys riebalai...
Besišalinantys riebalai ir yra tiesiog riebi ir blizganti oda.
Jei pora užsikemša ir joje isimeta infekcija, iškelia baltą viršūnę, o dažnai ir raudoną infekcijos aureole, tai jau - pūliai. Norite pasakyti, kad ir tokiu atveju tinka Mikroderma?
Taip, yra miliumai, kurie yra sušokęs riebaliuko guziukas, mikroderma - liuks.
Yra tokia kaip žasies oda, braukent kauburėliai, kaip ir spuogeliai, bet vizualiai jų kaip ir nesimato - mikroderma - liuks.
Bet prie vočių ir pūlingų inkštirų, prie tikrosios aknes??? Įsivaizduokite, realiai situacija, tai tikrai infekcija, šveičiant pažeidžiame viršūnę, ir ji pasklinda. Norite pasakyti, kad net tokiais atvejais tinka?