Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(Žemuogytė @ 2013 12 05, 08:48)
Naudojant MK blakstienų serumą  labai sudirgo akys, man įdomu pasidarė, ar gali būti priežastis šiame produkte ar tik sutapimas? (blakstienų tušas ir blakstienų tušo pagrindas, bei paakių kremas nekeistas). Man apskritai įdomūs komentarai ar buvo kam nors taip ar ne smile.gif O gal pačios konsultantės ką nors girdėjo ? smile.gif  4u.gif Dėkinga už atsakymus  4u.gif

Sveiki, jei tepsite ant pačių blakstienų ar šaknų tai tada tikrai bus jaučiamas graužimas. Idealu, jei tepsite truputėlį toliau, kelis minimetrus ar net 5 mm nuo blakstienų augimo vietos. Priemonės esmė yra, kad ji kai įsigeria į odą pasiskirsto į visas puses, tad tikrai pasieks blakstiuenų šaknis. Čia kaip su tuo vandeniu, užlašinus ant staltiesės lašą, po akimirkos pastebėsite, kad tas lašas išsiplėtė į didesnį mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauleszuikis: 05 gruodžio 2013 - 10:31
QUOTE(Ajuni @ 2013 10 01, 08:51)
Sveikos, MK mylinčios mergaitės  4u.gif
Toks klausimas- mergina 20metų, oda mišri, būna smulkių spuogelių. Ar tinka jai naudoti mikrodermą? Ji "pasiskolina" iš mamos, bet dabar kiek išsigando,nes jos draugė,irgi naudojanti MK, išaiškino,kad prie mišrios odos naudoti mikrodermą negerai,nes spuogeliais "užterš" visą odytę- na išnešios infekciją  unsure.gif ar tai tiesa?

Nesimiega, tai parašysiu savo patirtį. Šią kosmetiką naudoju ir su ja dirbu jau šeštus metus. Buvau spuoguota kol išdrįsau pabandyti mikrodermą. Neturėjau jau ką prarasti smile.gif Molinė kaukė man tik pridarydavo dar daugiau spuogų, nes vykdavo valymasis, o nagučiai lįsti prie spuogų nuo to tik dar labiau niežtiedavo. Atsitiktinai viena konsultantė pasidalino savo patirtimi ir aš pabandžiau su spuogais kovoti mikrodermos pagalba. Ir pavyko! smile.gif Per šešerius metus teko dirbti gan nemažai su spuoguotais veidukais ir mano patirtis pasiteisino 100%. Patarimas. Mišriai riebiai odai naudoti kas trečią dieną vien mikrodermą be jokių kaukių du mėnesius. Paskui įvesti molinę kaukę ir kaitalioti kas antrą kartą su mikroderma. Ir mes juk protingos būtybės, jei matome, kad po kelių kartų neveikia, tai nustojame naudoti. O spuogai dažniausiai juk ne infekcija, o pasišalinę riebalai, kurių tikrai niekur neišnešiosime smile.gif Žinoma, nereikia naudoti ant kraujuojančių žaizdų ir trinti spuoguotų vietų kaip už tėvynę. Ypač nusodina pms skaudulinius spuogus. Jaučiame, kad kyla baubas, tai net vietiškai galima pasidaryti. Nerekomenduojama šveisti apgamų, juos geriau tiesiog apeiti. Tad nuoširdžiai linkiu pabandyti ir manau, jog rezultatas nudžiugins wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 07 gruodžio 2013 - 09:21
Norėčiau konsultančių atsakymo ax.gif
Naudoju Botanical riebiai odai prausiklį, kremas netiko, nedrėkino pakankamai, tai keitėm į skirtą sausai odai, pastarasis drėkina puikiai, bet pradėjo kilti giluminiai spuogai. Ką man geriau rinktis g.gif Man 33 m. oda mišri, poros išsiplėtusios, greitai kemšasi. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2013 12 07, 18:25)
Naudoju Botanical riebiai odai prausiklį, kremas netiko, nedrėkino pakankamai, tai keitėm į skirtą sausai odai, pastarasis drėkina puikiai, bet pradėjo kilti giluminiai spuogai. Ką man geriau rinktis  g.gif  Man 33 m. oda mišri, poros išsiplėtusios, greitai kemšasi. Ačiū.

O sakykite kiek laiko naudojate?Gal oda tiesiog dr valosi, nes spuogai ilgas procesas, jie kitaip nedingsta, tik išeinant per odą.
Šiaip galima būtų tada mėginti sukeisti prausiklius, t.y. pasiimti sausai/normaliai, o visa kita mišriai/riebiai, tada neils tokie giluminiai spuogai. Jei vis tiek oda nebus pakankamai prirėkinta tada nakčiai vaškinį kremuką papildomai ant kremo naudoti.
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2013 12 07, 17:25)
Naudoju Botanical riebiai odai prausiklį, kremas netiko, nedrėkino pakankamai, tai keitėm į skirtą sausai odai, pastarasis drėkina puikiai, bet pradėjo kilti giluminiai spuogai. Ką man geriau rinktis  g.gif  Man 33 m. oda mišri, poros išsiplėtusios, greitai kemšasi. Ačiū.

Kadangi Jūsų nematau tai pagal aprašymą patarsiu be vaizdo smile.gif Kadangi Jums ne 16 m., siūlau pereiti ateity prie TW priežiūros riebiai/mišriai. Botanical nekovoja su raukšlėmis, o dirba epidermio lygmenyje, paviršiuje. Pats veiksmingiausias kremas Jūsų atveju būtų intensyviai drėkinanti želė be riebalų. Nuostabiai tinka riebiai mišriai išsausintai odai. Ir siūlau įsigyti mikrodermą. Dabar pats tinkamiausias metas ją naudoti. Vienintelė priemonė puikiai valanti ir sutraukianti poras. Pasidarius procedūrą vakare, ryte poros bus žymiai mažesnės. Paprašykite savo konsultantės pabandyti arba įsigykite mėginuką. Sėkmės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2013 12 07, 18:25)

Geriausias variantas pasikonsultuoti su konsultante,ji nors mato jusu veidukai.Cia tie patarimai nemacius gali tik daugiau pridirbti,vis delto oda misri.Neaisku kur riebesne ir kur sausesne.Plius nematai kokie tie spuogai.Gal truksta dregmes?Pir,iausiai tada reiketu atidrekinti,gal uztektu pazaisti su dviejom kaukem.Prausiklis geriau riebiai,geriau nuvalo riebaluotis linkusia odele,o daugiau viskas sausai.Nors be paziurejimo mieko nebus,neeksperimentuokite.
Atsakyti
QUOTE(mazenis @ 2013 12 08, 00:06)
Geriausias variantas pasikonsultuoti su konsultante,ji nors mato jusu veidukai.Cia tie patarimai nemacius gali tik daugiau pridirbti,vis delto oda misri.Neaisku kur riebesne ir kur sausesne.Plius nematai kokie tie spuogai.Gal truksta dregmes?Pir,iausiai tada reiketu atidrekinti,gal uztektu pazaisti su dviejom kaukem.Prausiklis geriau riebiai,geriau nuvalo riebaluotis linkusia odele,o daugiau viskas sausai.Nors be paziurejimo mieko nebus,neeksperimentuokite.

visiskai pritariu, kartais buna, kad tenka tureti 2 prausiklius ir viskas issisprendzia. Nuvykit pas savo kompetentinga kosultante ir pakalbekit su ja, jei ji nezinos ka daryti, tai tikrai suras/suves su konsultante kuri zinos ka patarti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitalija J.: 07 gruodžio 2013 - 23:21
QUOTE(AstaOna @ 2013 12 07, 03:03)
Nesimiega, tai parašysiu savo patirtį. Šią kosmetiką naudoju ir su ja dirbu jau šeštus metus. Buvau spuoguota kol išdrįsau pabandyti mikrodermą. Neturėjau jau ką prarasti smile.gif Molinė kaukė man tik pridarydavo dar daugiau spuogų, nes vykdavo valymasis, o nagučiai lįsti prie spuogų nuo to tik dar labiau niežtiedavo. Atsitiktinai viena konsultantė pasidalino savo patirtimi ir aš pabandžiau su spuogais kovoti mikrodermos pagalba. Ir pavyko! smile.gif Per šešerius metus teko dirbti gan nemažai su spuoguotais veidukais ir mano patirtis pasiteisino 100%. Patarimas.  Mišriai riebiai odai naudoti kas trečią dieną vien mikrodermą be jokių kaukių du mėnesius. Paskui įvesti molinę kaukę ir kaitalioti kas antrą kartą su mikroderma. Ir mes juk protingos būtybės, jei matome, kad po kelių kartų neveikia, tai nustojame naudoti. O spuogai dažniausiai juk ne infekcija, o pasišalinę riebalai, kurių tikrai niekur neišnešiosime smile.gif Žinoma, nereikia naudoti ant kraujuojančių žaizdų ir trinti spuoguotų vietų kaip už tėvynę. Ypač nusodina pms skaudulinius spuogus. Jaučiame, kad kyla baubas, tai net vietiškai galima pasidaryti. Nerekomenduojama šveisti apgamų, juos geriau tiesiog apeiti. Tad nuoširdžiai linkiu pabandyti ir manau, jog rezultatas nudžiugins wink.gif

Asta, labai ačiū kad dalinatės patirtimi. Bet man keistai nuskambėjo, kad spuogai tai besišalinantys riebalai...
Besišalinantys riebalai ir yra tiesiog riebi ir blizganti oda.
Jei pora užsikemša ir joje isimeta infekcija, iškelia baltą viršūnę, o dažnai ir raudoną infekcijos aureole, tai jau - pūliai. Norite pasakyti, kad ir tokiu atveju tinka Mikroderma?
Taip, yra miliumai, kurie yra sušokęs riebaliuko guziukas, mikroderma - liuks.
Yra tokia kaip žasies oda, braukent kauburėliai, kaip ir spuogeliai, bet vizualiai jų kaip ir nesimato - mikroderma - liuks.
Bet prie vočių ir pūlingų inkštirų, prie tikrosios aknes??? Įsivaizduokite, realiai situacija, tai tikrai infekcija, šveičiant pažeidžiame viršūnę, ir ji pasklinda. Norite pasakyti, kad net tokiais atvejais tinka?
Atsakyti
Fantastinės kosmetikos stulbinantys rezultatai http://bendraukime.l...tm#.Uq1nJPZkKIk
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 12 15, 11:28)
Fantastinės kosmetikos stulbinantys rezultatai http://bendraukime.l...tm#.Uq1nJPZkKIk

Norejau jusu paklausti kokia kosmetika jus naudojate?Su Mary Kay kosmetika draugauju virs 15 metu.Aisku buvo laikotarpiu,kai jos nenaudojau,ieskojau kazko dar geresnio.Nesu pirkusi kosmetikos prekybos centruose ar turguose.Ten skirta masesms.Visa laika naudojau tik kokybiska gera kosmetika,rusu laikais kai kosmetikos buvo trukumas,net atsivezdavau is Maskvos.Bet ko ant savo veido netepiau.Mano veidas ne uzpakalis kad suda tepciau.Budavau pastovi kosmetikos kabinetu kliente.Ir sau vis nepatikdavau.Nes pirmiausiai nezinojau kaip taisiklingai prisiziureti veida,ka moko Mary Kay konsultantes.Vien prausiklis jau padaro puse darbo,o as vis apie ji nepagalvodavau.Tepdavau 300lt kainuojanti krema ir neturedavau rezultato bigsmile.gif Ir vel lekdavau pas kosmetologe.Dabar 5 metai nebesinaudoju kosmetologu paslaugomis,nes naudoju Mary Kay kosmetika.Buvau uzlekusi kitais reikalais pas senaja kosmetologe,turejo laiko,tai paprasiau kad palepintu masazu.Ir zinot koki gavau komplimenta.Senai ciupinejau toki stangru veida bigsmile.gif Man 50metu,nors niekas neduoda.Ir aciu sakau Mary Kay kosmetikai.
Pirmiausiai turime myleti save,rupinti savimi,nevalgome bet ko.Tas pats ir netepkime ant savo veido bet koki s.....Didziausia klaida moterys daro tai-kad taupo savo reikmem,naudoja tik koki krema.Daznai praeidama gatve,pradedu skanuoti veidus.Ir gaila buna matyti papilkejusi,nepriziureta veida.
Kas liecia straipsni ;ne kosmetikoje esme,bet klientes nesusisnekejimas su konsultante.Gal aplmai pirmiausiai jai reikejo apsilankyti pas gydytoja. Musu kosmetika negydo,o tik padeda isspresti problemas,ta as daznai pabreziu ir klientems.O ten veidukas jau buvo problematiskas.Su musu kosmetika galima sutvarkyti,bet tik su konsultantes prieziura.Turiu daug pavyzdziu kaip susitvarke net baisesnius veidukus. bigsmile.gif
Tai nera reikalo varyti ant Mary Kay kosmetikos,jei konsultantes klaida.Kartai reikia ziureti ir ka valgome,koki darba dirbame,kokioje aplinkoje buname.Plius genetika .Atrodo dantis valome kasdien,bet jie genda.Nesakome kad dantu pasta bloga. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 12 15, 11:28)

visiskai pritariu ,,mazesnis'' pasisakymui, cia kalta ne kosmetika, buna kad ir netinka, retokai, bet pasitaiko. Kaip galima tepti jei matai, kad kazkas veidui darosi? Naudojant Botanical sistema riebiai odai ji palaiko esamos odos bukle, ja tvarko, tad daznai reikia keisti viena produkta skirta normaliai sausai odai. Manau, jog cia tiek klientes, tiek konsultantes nesusikalbejimas. Gaila, zinoma, bet buna ir taip. O Mary Kay kompanija jau 50 metu, ji neatsirado vakar, turi sertifikatus irodancius produktu kokybe, o ir pati kelia sau itin didelius reikalavimus, todel ir yra 100% pasitenkinimo garantija.
Atsakyti
QUOTE(mazenis @ 2013 12 15, 16:13)
Norejau jusu paklausti kokia kosmetika jus naudojate?Su Mary Kay kosmetika draugauju virs 15 metu.Aisku buvo laikotarpiu,kai jos nenaudojau,ieskojau kazko dar geresnio.Nesu pirkusi kosmetikos prekybos centruose ar turguose.Ten skirta masesms.Visa laika naudojau tik kokybiska gera kosmetika,rusu laikais kai kosmetikos buvo trukumas,net atsivezdavau is Maskvos.Bet ko ant savo veido netepiau.Mano veidas ne uzpakalis kad suda tepciau.Budavau pastovi kosmetikos kabinetu kliente.Ir sau vis nepatikdavau.Nes pirmiausiai nezinojau kaip taisiklingai prisiziureti veida,ka moko Mary Kay konsultantes.Vien prausiklis jau padaro puse darbo,o as vis apie ji nepagalvodavau.Tepdavau 300lt kainuojanti krema ir neturedavau rezultato bigsmile.gif Ir vel lekdavau pas kosmetologe.Dabar 5 metai nebesinaudoju kosmetologu paslaugomis,nes naudoju Mary Kay kosmetika.Buvau uzlekusi kitais reikalais pas senaja kosmetologe,turejo laiko,tai paprasiau kad palepintu masazu.Ir zinot koki gavau komplimenta.Senai ciupinejau toki stangru veida bigsmile.gif Man 50metu,nors niekas neduoda.Ir aciu sakau Mary Kay kosmetikai.
Pirmiausiai turime myleti save,rupinti savimi,nevalgome bet ko.Tas pats ir netepkime ant savo veido bet koki s.....Didziausia klaida moterys daro tai-kad taupo savo reikmem,naudoja tik koki krema.Daznai praeidama gatve,pradedu skanuoti veidus.Ir gaila buna matyti papilkejusi,nepriziureta veida.
Kas liecia straipsni ;ne kosmetikoje esme,bet klientes nesusisnekejimas su konsultante.Gal aplmai pirmiausiai jai reikejo apsilankyti pas gydytoja.                Musu kosmetika negydo,o tik padeda isspresti problemas,ta as daznai pabreziu ir klientems.O ten veidukas jau buvo problematiskas.Su musu kosmetika galima sutvarkyti,bet tik su konsultantes prieziura.Turiu daug pavyzdziu kaip susitvarke net baisesnius veidukus. bigsmile.gif
Tai nera reikalo varyti ant Mary Kay kosmetikos,jei konsultantes klaida.Kartai reikia ziureti ir ka valgome,koki darba dirbame,kokioje aplinkoje buname.Plius genetika .Atrodo dantis valome kasdien,bet jie genda.Nesakome kad dantu pasta bloga. bigsmile.gif

Įdomus požiūris, vienok g.gif bet neįtikina... biggrin.gif
Atsakyti