Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

Laba diena, noreciau tapti platintoja ir pirkti kosmetika sau pigiau, gal kas nors galetu man visas salygas paaiskinti ir mane uzregistruoti.aciu
Atsakyti
QUOTE(edipri @ 2013 11 06, 08:21)
gal kas naudojat bespalve biria pudra. Kokie atsiliepimai?
Ar  nuo jos nesausina odos, nepasidaro kauke, nes man aprasymas labai patrauklus, o kaip is tiesu...nes mano oda sausa

as asmeniskai esu sausaode ,bet naudoju visa timeweis rinkini veidui ,tada tepuosi makiazo baze ir tada pudra ,man nesauseja g.gif
Atsakyti
QUOTE(edipri @ 2013 11 06, 09:21)
Ar  nuo jos nesausina odos, nepasidaro kauke, nes man aprasymas labai patrauklus, o kaip is tiesu...nes mano oda sausa

Sveiki, puiki pudra, puikiai dengiasi, nepalieka jokio kaukės efekto, labai minimaliai pašviesina veido odą, o tai suteikia jaunumo, puikiai matina. Kas nenori su spalva, tai puiki alternatyva.
Atsakyti
QUOTE(edipri @ 2013 11 06, 09:21)

jei oda yra priziureta tai tikrai nesausins, jei serpetos, tai zenklas, jog truksta dregmes, tada siulyciau perziuret kaip kasdien priziurite oda , o drekinancioji kauke idealus sprendimas tiek sausiaodems, tiek misriaodems biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2013 11 28, 15:34)
jei oda yra priziureta tai tikrai nesausins, jei serpetos, tai zenklas, jog truksta dregmes, tada siulyciau perziuret kaip kasdien priziurite oda , o drekinancioji kauke idealus sprendimas tiek sausiaodems, tiek misriaodems biggrin.gif

na mano oda neserpetoja, tik tiesiog yra linkusi i sausuma. Kai pasitepu mineraline pudra, siek tiek jauciu veido tempima. Tai galvoju ar su sita nebus tas pats smile.gif
Nes renkuosi tarp Sheer Dimensions ir tiesiog bespalves smile.gif Su bespalve atrodo paprasciau, o Seer Dimensions tokia prabangesne ir ypatingoms progoms labiau
Atsakyti
QUOTE(edipri @ 2013 11 28, 23:37)
na mano oda neserpetoja, tik tiesiog yra linkusi i sausuma. Kai pasitepu mineraline pudra, siek tiek jauciu veido tempima. Tai galvoju ar su sita nebus tas pats smile.gif
Nes renkuosi tarp Sheer Dimensions ir tiesiog bespalves smile.gif  Su bespalve atrodo paprasciau, o Seer Dimensions tokia prabangesne ir ypatingoms progoms labiau

Jei oda linkusi sauseti,po kremo pirma uzsitepkite skysta skaistinancia pudra(ji papildomai neleis isgaruoti dregme irapsaugos veiduka),tada biria patarciau.Veidukas bus kaip aksominis,o kartu ir apsaugostas.Sheer Dimensions daugiau naudoju formavimui papildomai,atskiroms vietoms.
Atsakyti
yra kazkoks filmukas kaip padengti ta pudra veido formavimui ,na ta jubiliejine smile.gif turiu rusva nusipirkusi biggrin.gif
Atsakyti
Mano mama turi sheer dimensions tą rožinę, tai net neįsivaizduoju, kaip ją galima būtų naudoti ant viso veido. Naudoja kaip skaistalus, šiam tikslui tai puikiai atrodo thumbup.gif
Pati turiu mineralinę birią su spalvyte ax.gif Jei oda ne tobula, tada tikrai labai smagi ji, nes vos vos pamaskuoja, išlygina veido spalvą. O jei traukia odą, tai nenuostabu...juk sausa mineralinė absorbuoja riebalus, tai ir sausina. Prieš ją tepant reiktų kremo ar skystos pudros, tada viskas puiku rolleyes.gif
Atsakyti
„Sheer Dimensions™“ šviesinamąja pudra galima modeliuoti veidą. Kaip? Perskaitykite „Mary Kay“ visažisto patarimą.
http://######/sheerdimensionskabuki
https://www.youtube....p;v=dIqWPKoiGjc
Atsakyti
Ai na tai taip, taip ir yra, rusvą naudoja kaip bronzantą, rausvą kaip skaistalus, tik po to dar ir sulieja per visą veidą smile.gif labai gražu, tik aš taip nemokėčiau... blush2.gif
Atsakyti
Naudojant MK blakstienų serumą labai sudirgo akys, man įdomu pasidarė, ar gali būti priežastis šiame produkte ar tik sutapimas? (blakstienų tušas ir blakstienų tušo pagrindas, bei paakių kremas nekeistas). Man apskritai įdomūs komentarai ar buvo kam nors taip ar ne smile.gif O gal pačios konsultantės ką nors girdėjo ? smile.gif 4u.gif Dėkinga už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemuogytė @ 2013 12 05, 08:48)
Naudojant MK blakstienų serumą  labai sudirgo akys, man įdomu pasidarė, ar gali būti priežastis šiame produkte ar tik sutapimas? (blakstienų tušas ir blakstienų tušo pagrindas, bei paakių kremas nekeistas). Man apskritai įdomūs komentarai ar buvo kam nors taip ar ne smile.gif O gal pačios konsultantės ką nors girdėjo ? smile.gif  4u.gif Dėkinga už atsakymus  4u.gif

Gal daug tepate?Reikia pereit sepeteliu pro blakstienu augimo linija.Geriau kai isimate tepteka,truputi nubraukite.Man irgi pradziai taip buvo,kai perdaug uzsitepiau.Arba bandykite uzsitepus truputi pabuti uzsimerkus,kad serumas nepatektu i akis.Geriausiai teptis einant miegoti. bigsmile.gif
Atsakyti