Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(pavargusi123 @ 2013 10 20, 08:32)
Gal padetumet kaip pasirinkti skystos pudros atspalvi. Esu balta. Kuom skirias Ivory 2 ir Ivory 3?

as abejoju ar kalbom pavyks ta padaryti, nes jos prisitaiko prie odos temperaturos ir butina tepti kelis atspalvius, kad pritaikyt geriausia. Jei norite idealiai jums tinkamo atspalvio turesite susitikti su Mary Kay konsultante. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2013 10 21, 09:26)
as abejoju ar kalbom pavyks ta padaryti, nes jos prisitaiko prie odos temperaturos ir butina tepti kelis atspalvius, kad pritaikyt geriausia. Jei norite idealiai jums tinkamo atspalvio turesite susitikti su Mary Kay konsultante.  4u.gif

kas is to,kad kazkada buvau susitikusi. Ikiso Beige 4. As sakiau, kad man per tamsus. nene labia tiks labia gerai, nereikia sviesesnio. nu patikejau, galvojau konsultante zino. sededavau darbe kaip murze ta pudra uzsitepus. Uzsisakiau Ivory 4.
Atsakyti
QUOTE(pavargusi123 @ 2013 10 21, 13:30)
kas is to,kad kazkada buvau susitikusi. Ikiso Beige 4. As sakiau, kad man per tamsus. nene labia tiks labia gerai, nereikia sviesesnio. nu patikejau, galvojau konsultante zino. sededavau darbe kaip murze ta pudra uzsitepus. Uzsisakiau Ivory 4.

cia jau konsultantes neprofesionalumas, truputi geda uz tai. Siulyciau grazinti ja jei turite daugiau nei puse . O jei 4 per tamsi gal beige 2 arba beige 3 butu tike? ivory turi visai kita atspalvi nei beige.
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2013 10 21, 12:33)
cia jau konsultantes neprofesionalumas, truputi geda uz tai. Siulyciau grazinti ja jei turite daugiau nei puse . O jei 4 per tamsi gal  beige 2 arba beige 3 butu tike? ivory turi visai kita atspalvi nei beige.

na taip, dabar grazinciau, bet tas jau senai buvo... tiesiog pas ja daugiau nieko neuzsisakiau. Uzsisakiau Ivory 4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavargusi123: 21 spalio 2013 - 15:21
QUOTE(pavargusi123 @ 2013 10 21, 16:17)
na taip, dabar grazinciau, bet tas jau senai buvo... tiesiog pas ja daugiau nieko neuzsisakiau. Uzsisakiau Ivory 4

praneskit kaip ta spalva tiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pavargusi123 @ 2013 10 21, 16:17)

Ivory 4 asortimente nėra, manau 5 galėtų tikti, jis iš dažniausių šviesiaodėms
Atsakyti
Sveikos, reikia profesionalių konsultacijos ax.gif
Man 33 metai, oda mišri, inkštiruota, atsiranda ir spuogų, su išsiplėtusiomis poromis. Pradėjau naudoti botanical mišriai riebiai odai prausiklį ir kremuką. Naudoju dar tik savaitė, bet jaučiu, kad po prausiklio odą traukia, o po valandos po kremo užtepimo visas veidas blizga. Kas čia darosi g.gif per mažai drėkinimo, per daug sausina, ko pasekoje išsiskiria daugiau riebalų g.gif (p.s. su savo konsultante susitiksiu tik po savaitės)
Atsakyti
turiu pieštuką nuo mimikos raukšlių (TimeWise Targeted-Action Line Reducer), bet neesu tikra kaip naudoti. Jį tepti patį pirmą (prieš serumus), ar ant viršaus (jau po serumo ir kremo)? Naudočiau jį raukšlėms, kur šonuose nuo nosies link lupų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2013 10 23, 15:47)
Sveikos, reikia profesionalių konsultacijos  ax.gif
Man 33 metai, oda mišri, inkštiruota, atsiranda ir spuogų, su išsiplėtusiomis poromis. Pradėjau naudoti  botanical mišriai riebiai odai prausiklį ir kremuką. Naudoju dar tik savaitė, bet jaučiu, kad po prausiklio odą traukia, o po valandos po kremo užtepimo visas veidas blizga. Kas čia darosi g.gif per mažai drėkinimo, per daug sausina, ko pasekoje išsiskiria daugiau riebalų g.gif  (p.s. su savo konsultante susitiksiu tik po savaitės)

Patarimas.Nusipirkite visa BE misriai/riebiai sistema jei norite greiciau isspresti problema,t.y.prausikli,kauke,tonika ir krema.Vienas prausiklis su kremu neisspres problemos,cia tik higiena.Konsultante geriau patars,ji jusu veiduka mato,gal reikia ir is Acnes koki produkta iterpti.Bet pirmas patarimas norint ispresti problema-visa sistema. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2013 10 23, 15:47)
Sveikos, reikia profesionalių konsultacijos  ax.gif
Man 33 metai, oda mišri, inkštiruota, atsiranda ir spuogų, su išsiplėtusiomis poromis. Pradėjau naudoti  botanical mišriai riebiai odai prausiklį ir kremuką. Naudoju dar tik savaitė, bet jaučiu, kad po prausiklio odą traukia, o po valandos po kremo užtepimo visas veidas blizga. Kas čia darosi g.gif per mažai drėkinimo, per daug sausina, ko pasekoje išsiskiria daugiau riebalų g.gif  (p.s. su savo konsultante susitiksiu tik po savaitės)

sveiki, Botanical butina visa sistema, oda tvarkosi apie du menesius, rekomenduoju pasikliauti konsultante ir kosmetika (cia nuosirdus pasiulymas, o konsultante turetu buti tikrai patyrusi)
QUOTE(bamba @ 2013 10 24, 20:04)
turiu pieštuką nuo mimikos raukšlių (TimeWise Targeted-Action Line Reducer), bet neesu tikra kaip naudoti. Jį tepti patį pirmą (prieš serumus), ar ant viršaus (jau po serumo ir kremo)? Naudočiau jį raukšlėms, kur šonuose nuo nosies link lupų  4u.gif

ji naudokite po emulsijos, iveskite i rauksle ir patapsnokite, luktelkite siek tiek, kad ji sukietetu, nedarykite dideliu veido mimikos judesiu. O tada dekite baze bei pagrinda su spalva bei darykites makiaza biggrin.gif laikui einant rauksleles mazeja, nes uzsipildo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2013 10 24, 22:38)
sveiki, Botanical butina visa sistema, oda tvarkosi apie du menesius, rekomenduoju pasikliauti konsultante ir kosmetika (cia nuosirdus pasiulymas, o konsultante turetu buti tikrai patyrusi)

4u.gif Susisiekiau su konsultante, tai pasiėmiau visą sistemą, tik kremuką pakeitėme į sausai odai skirtą unsure.gif nes mano odai trūksta drėkinimo iš riebios odos kremuko. Pasitepus sausai odai skirtu kremuku visa blizgu biggrin.gif tenka servetėle sausinti, bet oda jaučiasi padrėkinta.
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2013 10 25, 10:25)
4u.gif Susisiekiau su konsultante, tai pasiėmiau visą sistemą, tik kremuką pakeitėme į sausai odai skirtą unsure.gif  nes mano odai trūksta drėkinimo iš riebios odos kremuko.  Pasitepus sausai odai skirtu kremuku visa blizgu biggrin.gif tenka servetėle sausinti, bet oda jaučiasi padrėkinta.

sekite save, sistemos tvarko veido oda ir ji pati pasakyks ko jums reikia. Tik nepamirskite pastoviai darytis kaukes. Praneskite kaip sekasi.
Atsakyti