Įkraunama...
Įkraunama...

Birštonas

QUOTE(geggle @ 2013 10 23, 16:00)
Ar gerai supratau, kad Egles sanatorijoje pirciu ir baseino nera?  ax.gif

Dar nėra. Jei priklauso tarkime mankšta baseina, tai reikia eiti į Tulpės basenus apie 1 km.
Šiaip ten patiko.
Šį savaitgalį jau 4 kartą važiuosime. Jei kas domina galite klausti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2013 10 23, 17:09)
Dar nėra. Jei priklauso tarkime mankšta baseina, tai reikia eiti į Tulpės basenus apie 1 km.
Šiaip ten patiko.
Šį savaitgalį jau 4 kartą važiuosime. Jei kas domina galite klausti  smile.gif

Aciu 4u.gif
Mes i Tulpes pirtele su baseinu megstam nuvaziuoti, tai pagalvojaugal si karta i Egle reik vaziuot.
Bet ateityje bus ten baseinas su pirtimis, ar ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2013 10 24, 09:59)
Aciu 4u.gif
Mes i Tulpes pirtele su baseinu megstam nuvaziuoti, tai pagalvojaugal si karta i Egle reik vaziuot.
Bet ateityje bus ten baseinas su pirtimis, ar ne? smile.gif

Bus, bet gal po poros metų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2013 10 23, 15:00)
Ar gerai supratau, kad Egles sanatorijoje pirciu ir baseino nera?  ax.gif

nėra anlaogiškai vertikalių vonių, nėra haloterapijos (druskų kambario).

QUOTE(Vaka @ 2013 10 23, 16:09)
Šiaip ten patiko.
Šį savaitgalį jau 4 kartą važiuosime. Jei kas domina galite klausti  smile.gif

Prašau parašykite koias procedūras Jums skyrė. O dabar imsite savaitgalio programą? Įdomu galima važiuoti savaitgalį ir imti ne savaitgalio programą, o sanatorinų gydymą dviems dienoms? g.gif Kaina analogiška gautųsi, gal skirtųsi procedūros g.gif O aš maniau, kad savaitgalio programoje parašyta gydomoji mankšta, tai bus salėje, o čia pasirodo baseine (Tulpėje)? bigsmile.gif Nes kai vyrui pasakiau, kad gimnastika salėje, tai jis taaaip susiraukė biggrin.gif Todėl teko žiūrinėtis ką siūlo kiti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grmarti: 24 spalio 2013 - 14:22
Kur galima skaniai pavalgyti Birstone? smile.gif
Atsakyti
Labai patinka Birštonas bigsmile.gif
Nemuno pakrante pasivaikščioti arba pravažiuoti dviračiais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2013 10 24, 15:22)
nėra anlaogiškai vertikalių vonių, nėra haloterapijos (druskų kambario).
Prašau parašykite koias procedūras Jums skyrė. O dabar imsite savaitgalio programą? Įdomu galima važiuoti savaitgalį ir imti ne savaitgalio programą, o sanatorinų gydymą dviems dienoms? g.gif Kaina analogiška gautųsi, gal skirtųsi procedūros g.gif O aš maniau, kad savaitgalio programoje parašyta gydomoji mankšta, tai bus salėje, o čia pasirodo baseine (Tulpėje)? bigsmile.gif Nes kai vyrui pasakiau, kad gimnastika salėje, tai jis taaaip susiraukė biggrin.gif Todėl teko žiūrinėtis ką siūlo kiti.

Na va grįžome iš savaitgalinio poilsio.
Šiaip viskas šaunu, tik kad mes su 4 mėn. kūdikiu vos spėjome suktis,
Yra dar aišku ten šiek tiek balagano. 2 kartus skambinausi ir kausiau ar yra dviviečių kambarių su dvigule lova, būtent su vientisu čiužiniu, du kartus skirtingi darbuotojai pakartojo ir užtikrino, kad yra. Atvykus paaiškėjo, kad nėra, yra dvi atskiros lovos kurias galima sustumti. Vadinasi kūdikius kristų į tarpą tarp lovų, kai jį migdytumėme biggrin.gif
paaiškino, kad dvigulė lova ya tik liuksuose. Ką gi, teko imti liuksą (negi važiuosi atgal). Liuksas labai fainas, yra atskiras miegamasis ir svetainė, du vonios kambariai, bet... ir vėl fainumai doh.gif Kaina liukso internetiniame tinklalapyje (dabar jau pakeitė po mūsų pastabų) nurodyta 660 lt už 2 dienas savaitgaliui. Mokėti turėjome mokėti 760 lt, kadangi administratorė vadovaujasi vidiniu įsakymu, kur kaina 760 lt ir nieko nežino kas ten nurodyta tinklapyje. Na po visko kaip kompensciją tiesa davė 2 vonias.
Dar vienas dalykas, jei imi liuksą priklauso kiekvieną dieną basienas nemokamai (šiuo atveju Tulpėje), bet mums niekas nieko apie tai neužsiminė (nors internete parašyta). Pasiskambinus pasiteirauti paaiškėjo, kad privalėjo mums duoti tuos baseinus. Na, bet nenumirėme be tų baseinų smile.gif

Dėl procedūrų.
Savaitgalio programą galima rinktis tik savaitgalį. Savatgalio mankšta/gimnastika yra salėje. Man buvo vienas kartas baseine (Tulpės), kai vykau darbo dienomis ir ėmiau sanatorinį gydymą ar kaip ten jis vadinasi.
Tos 5 procedūros (sanatorinio gydymo) tai man buvo:
1. vonia (arba įvyniojimas į purvą)
2. masažs (sausas arba povandeninis)
3. mankša salėje (tik vieną kartą baseine)
4. aromarapija
5. ir kažkoks magnetinis čiužinukas (ant kurio paguli gal 10 min. nieko nesijaučia, bet atseit kraujagysles praplečia) smile.gif
6. na ir arbatėlę galima kiekvieną dieną gerti vaistažolių.

Tai tiek, galite dar klausti konkrečiai kas domina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaka: 28 spalio 2013 - 12:41
Sveikos,

Pasiskaičiau visą temą ir dabar neapsisprendžiu ką geriau rinktis "Eglę" ar "Versmę"... "Versmėje" Kaip suprantu yra baseinas ir pirtys, kas man būtų pliusas, tik tas prierašas Perkant sanatorinį kelialapį sekmadienį ar švenčių dienomis klientas gauna baseino su pirtimis ir sukūrine vonia pasalugas.Jei imčiau sanatorinį gydymą darbo dienomis tai į baseiną jau nepapulčiau? g.gif .
Kas padės apsispręsti? biggrin.gif

Vaka kaip suprantu buvote "Eglėje", o kaip maistas?
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2013 10 29, 08:16)
Sveikos,

Pasiskaičiau visą temą ir dabar neapsisprendžiu ką geriau rinktis "Eglę" ar "Versmę"... "Versmėje" Kaip suprantu yra baseinas ir pirtys, kas man būtų pliusas, tik tas prierašas Perkant sanatorinį kelialapį sekmadienį ar švenčių dienomis klientas gauna baseino su pirtimis ir sukūrine vonia pasalugas.Jei imčiau sanatorinį gydymą darbo dienomis tai į baseiną jau nepapulčiau?  g.gif  .
Kas padės apsispręsti?  biggrin.gif

Vaka kaip suprantu buvote "Eglėje", o kaip maistas?

Laba,
tas prierašas Versmės psl reiškia, kad jei gydysitės pas juos sekmadienį ar šventinę dieną, tai procedūros nepriklauso (pati gydykla nedirba), tą dieną nesvarbu kokios yra skirtos procedūros, galėsite pasinaudoti tik baseinu su pirtimis (beje, baseinas nors ir nėra didelis, bet mineralinio vandens, man visai patiko ir pirtys (berods 4?, jau nepamenu) ten tikrai geros. Kai skambinausi dėl procedūrų šventinėmis dienomis, minėjo, kad be pirčių dirba ir savitarnos purvo ("Šreko") procedūros kabinetas, nors internete to neparašyta. O ar galėsite darbo dienomis naudotis baseinu su pirtimis, priklauso nuo gydytojos ar Jums skirs imant sanatorinį gydymą šią procedūrą, nors manau paprašius skirtų. Aš pvz buvau 2011 m. tai skyrė man: haloterapiją, savitarnos purvo procedūrą "Šreką", povandeninį masažą ir baseiną su pirtimis. Pirtys nedirba pirmadieniais-antradieniais, šiomis dienomis galėsite paplaukioti tik baseine. Jei rinksitės Versmę, užsisakykite kambarį II korpuse. O maistas bent jau 2011 m. tai toks vidutinis buvo: tris dienas buvo tikrai labai skanus ir gausus, kitas tris dienas tai toks šiaip sau, daug visokių virtinių, koldūnų (tikrai ne rankų darbo), tai labai priklausė nuo virtuvės pamainos. Kaip dabar su maistu, gal galės kitos mergaitės pakomentuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2013 10 29, 09:33)
Laba,
tas prierašas Versmės psl reiškia, kad jei gydysitės pas juos sekmadienį ar šventinę dieną, tai procedūros nepriklauso (pati gydykla nedirba), tą dieną nesvarbu kokios yra skirtos procedūros, galėsite pasinaudoti tik baseinu su pirtimis (beje, baseinas nors ir nėra didelis, bet mineralinio vandens, man visai patiko ir pirtys (berods 4?, jau nepamenu) ten tikrai geros. Kai skambinausi dėl procedūrų šventinėmis dienomis, minėjo, kad be pirčių dirba ir savitarnos purvo ("Šreko") procedūros kabinetas, nors internete to neparašyta. O ar galėsite darbo dienomis naudotis baseinu su pirtimis, priklauso nuo gydytojos ar Jums skirs imant sanatorinį gydymą šią procedūrą, nors manau paprašius skirtų. Aš pvz buvau 2011 m. tai skyrė man: haloterapiją, savitarnos purvo procedūrą "Šreką", povandeninį masažą ir baseiną su pirtimis. Pirtys nedirba pirmadieniais-antradieniais, šiomis dienomis galėsite paplaukioti tik baseine. Jei rinksitės Versmę, užsisakykite kambarį II korpuse. O maistas bent jau 2011 m. tai toks vidutinis buvo: tris dienas buvo tikrai labai skanus ir gausus, kitas tris dienas tai toks šiaip sau, daug visokių virtinių, koldūnų (tikrai ne rankų darbo), tai labai priklausė nuo virtuvės pamainos. Kaip dabar su maistu, gal galės kitos mergaitės pakomentuoti 4u.gif

Dėkui už labai išsamų atsakymą 4u.gif
Atsakyti
O as noreciau pakomentuoti apsilankyma "Tulpeje" 4u.gif Lankemes savaitgalio programai, sia vasara. Trumpai sakant, likau begalo suzaveta, galima sakyti, patiko viskas nuo...iki... thumbup.gif Na, tiesa, nesu isbandziusi SPA salonu ar kitu saliu sanatoriju, bet tai, ka gavau uz nepilnus 400Lt per tas tris dienas yra super, jau isvaziuodama zinojau, kad tikrai grisiu ir grisiu ten, tai dabar planuojame gruodzio menesi trumpa vizita ten pat 4u.gif
Taigi, keliavau su mama, abi rinkomes si varianta:
Savaitgalio poilsio programa ,,Po įtemptos darbo savaitės“
* Nakvynės (2 naktys) / 2 pusryčiai, 2 pietūs, 2 vakarienės / Gydytojo konsultacija
* 2 baseino ir pirčių komplekso procedūros
* 2 atpalaiduojančio kūno masažo procedūros (30 min.)
* 2 perlinės raminančios vaistažolių vonios procedūros
* 2 aromaterapijos –muzikos terapijos procedūros
* 1 plūduriavimo terapijos procedūra
* 1 hidromasažo vonioje su priedais procedūra
* 1 povandeninio masažo mineralinio vandens baseine ir turkiškos pirties procedūra
* 2 Bemer terapijos procedūra
Programos kaina dviviečiame standartiniame kambaryje 1-am asmeniui-360 Lt

Ai, tik Bemer terapijos gavome po viena procedura, ne dvi. Labiausiai suzavejo pluduriavimo terapija, tiesiog nuostabu bigsmile.gif antra vieta iskovojo, neabejotinai, povandeninis masazas mineralinio vandens baseine. Visos proceduros malonios, fainos, aisku, buvo ir tokiu, kurios maziausiai patiko, bet isbandziau ir zinosiu, ko nelabai verta kartoti smile.gif Tiesa, esu superalergiska ir jautriaode, tai dar labai patiko, kad nei vienam baseine negrauze odos chloras (pvz kaip kai kur buna net akis graquzia nuo chloro kvapo). Maistas gana neblogas buvo, tik berots pirmos dienos vakariene buvo prastoka, bet kitu dienu valgiarastis kompensavo 4u.gif Aptarnaujantis personalas malonus, geras, kambarys buvo grazus ir patogus, na ne rezidencija, bet tikrai puikus.
Gruodziui bandysime rinktis tuos vienos dienos SPA kompleksa, nors dar mastau apie nakvyne privaciame sektoriuje ir antra diena keleta proceduru pasiimti Tulpeje wub.gif
Kai galvojome, ka rinktis vasara -Tulpe ar Versme - pagrinde apsisprendima nuleme, jog Versmeje savaitgaline "programa" gana skurdi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siurpuliukas: 02 lapkričio 2013 - 21:35
Nu noriu ir as kokio patarimo ar konsultacijos
Kazkaip netiketai nutareme naujuosius sutikti Tulpeje,keis kartus vaziave esam i baseinus ir pirciu kompleksa su vaikais,tai labai patiko,silta,svaru
Tai va tai paskutinei metu sav.neber vietu,ir faktiskai ka pasiule tai dvieju kamb.kambari iki ketvirtad,ir vienai nakciai reiks persikelti i paprasta dvivieti.Tai va vyksim du suauge ,dukra 8m ir sunus 2m,plius trecias pilve,del ko labiausiai mastau apie priceduras.Tai sventinei sav.ir man kaip nestuke.gif rekomendavo imti triju proceduru kompleksa-sakykit gal kas bandet ar uztenka,plius dukrai irgi priklausytu kelios proceduros,maziui aisku nemokamai.Dar vienas klausimas,ten per lauka reikia eiti i proceduras?kazi kaip kambariai tokio tipo,nesam labai isrankus bet antisanitarinem salygom irgi nesinori buti.Gal visgi geriau bandyti rinktis Versme?nors ten nera vaikams baseino,ir ciuozyklos g.gif
kitose sanat tiek egleje,tiek versmeje uz vaika moki,bet proceduru neduoda
Tiesa uosviai ilsejosi Egleje,tai labai labai patenkinti,svaru,nauja,jaunas malonus personalas,nuostabi profesionali masazuotoja,maistas super.Jie daug metu buvo istikimi Druskininku Eglei,bet daba sake vaziuos tik i birstona.Aiksu minusas baseino nebuvimas,bet sake viskas nauja,viskas idomu,atsipalaiduoji,pailsi fantastika.
O as tai labiausiai laukiu atostogu nuo maisto ruosimo biggrin.gif ,tikiuosi bus ka valgyti.
ir dar idomu kaip reaguoja patys poilsiautojai i vaikus,suprantu visi nori ramybes,bet as vaikams burnu neuzsiusiu,gal visgi ne vieni su vaikais busim g.gif
Atsakyti