QUOTE(bolsiaka @ 2016 07 04, 14:48)
Prima-Wera, o iš tos Naujos vilos į procedųras kai psuprantu per lauką? Kaip apsirengus eidavot? Kaip ten pas juos su registracija, ar nepameta klientų? Chalatai, šlepetės savi ar bus vietoje? Ar bandėt prisidėt papildomų procedūrų, jei taip kokiu būdu užsakoma-iškart registruojantis ar jau atvykus galima? lb ačiū
Taip, per lauką.
Tada kai buvau galima buvo apsigyventi arba toje Viloje, arba administraciniam pastate. Bet kokiu atveju į procedūras (ir kavinė tame pat pastate) tektų per lauką vaikščioti.
Apsirengdavau pagal orą. Kadangi tai buvo spalis, tai ir eidavau su striuke ar paltuku. Tik kad nereikia labai daug rengtis, nes eiti ten praktiškai 3 minutes. Nespėji sušalti.
Šiaip būdavo sudarytas toks procedūrų grafikas, kad po pusryčių grįždavau į kambarį, turėdavau kokią valandą laisvo laiko, susirinkdavau ką reikia ir išeidavau į procedūras - masažas, Bemer, aromaterapija, baseinas. Po baseino pusvalandį palaukdavau prie kavinės ir pietūs. Po pietų į kambarį, jei blogas oras žiūrėdavau tv, jei geras, kur nors lauke, į pardę nueidavau. Poto būdavo vonia kokia nors, palaukdavau truputį ir vakarienė.
Po vakarienės vėl daryk ką nori.
Netoli yra tvenkinys, antys plaukioja, galima eiti pamaitinti jas. Batoną valgo.
Šiaip gal man pasisekė, tos administratorės, kurios sudaro procedūrų grafiką labai malonios. Jos pastumdė taip procedūrų laiką, kad nebūtų ilgų pertraukų. Jos supratingos.
Paperkamos, šokoladu galima atsidėkoti.
Tik jau per išeigines tai jos stengiasi daugiau palikti laisvų procedūrų vietų atvykstantiems tik savaitgaliams. Čia pas juos prioritetas.
Šiaip kiek pamenu ten ir šiaip vietiniai mėgdavo ateiti per išeigines į baseiną ar kokių procedūrų užsakydavo.
Jei neklystų, tai Birštone tik sanatorija Eglė gali pasiūlyti ir apgyvendinimą ir procedūras ir maitinimą viename pastate.
Apie registraciją. Šiaip aš tik paskambinau ir pasakiau, kad atvykstu antradienį vakare apie 20 val. (Nes vyras tik po darbo galėjo nuvežti). Nei manęs prašė kokio avanso, nieko. Tik vardas pavardė, nu kadangi mokėjau viską iš savo kišenės, tai nieko ir nereikėjo. (Gal su tais, kurie gauna reabilitaciją yra kitaip.) Man telefonu paaiškino, kad registratūra tokiu metu jau nedirbs, kad važiuočiau tiesiai į Baltą vilą, ir tiesiai į tam tikrą kambarį eičiau, ten man duotų kambario raktus. O į registratūrą apiforminimui ir apmokėjimui kitą dieną ateičiau.
Bet išėjo taip, kad vyrą anksčiau paleido iš darbo ir Birštone buvom apie 16 val. Tai ėjau tiesiai į registratūrą. Ten mane puikiai prisiminė, priėmė. Tik turėkit kantrybės su registratorėm, biški lėtokos ir kuičiasi su popieriais ilgai. Nu bet su jom tik atvykus ir išvykstant teko bendrauti. Tad dzyn.
Po registratūros teko eiti pas gydytoją, kuri pagal sveikatos būklę, skiria procedūras.
Štai čia pažiūrėkite
SVEIKATINIMO PROCEDŪROS ĮEINANČIOS Į SANATORINIO GYDYMO PROGRAMĄ. Jei perkate 4 procedūrų, jums tiek ir skirs. Jei 6, tai 6.
Beto išsiaiškinau, kad
Mankšta treniruoklių salėje ir
Aerobika baseine būdavo kaip ir nemokamai - galėjo lankyti visi norintys. Tad šios dvi procedūros nesiskaitė.
Nežinau ką jums rašyti, nes nežinau - jus važiuosite sanatorinam gydymui, ar šiaip savaitgaliui?
Galima pirkti papildomai procedūras. Pakaks tai padaryti atvykus. Aš pirkau
,,SALDI SVAJONĖ. Maloniai praleidau sekmadienio popietę. Beje, ten reikėjo šlepečių ir chalato kad pereiti iš vieno procedūros kabineto į kitą, tai davė nemokamai, įskaičiuota.
Chalatą sau kambary vaikščioti turėjau savo, bet man jo neprireikė, net neištraukiau iš lagamino. Gyvenau viena kambaryje, tai nebuvo nuo ko slėptis.
Šlepetes kambaryje vaikščioti turėjau savo. Nors galėjau ir be jų apsieiti.
Ten kambarys patikėkit toks mažas, na kaip koks viešbutukuose būna.
Bet čia viskas taip buvo pernai spalį. Dabar pažiūriu į jų tinklapį, tai ir kaina pakilusi
ir biški procedūrų dadėta.
Nežinau kas dar domina.