Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienom

Merginos, gal zinote kuri firma turi pilkos/tamsiai pilkos spalvos tusa savo kolekcijoje? g.gif Ieskau jau kuris laikas, o vis nerandu.
Zinau, kad YSL turi, bet noreciau ko nors pigesnio.
Gal kuri netycia uzmatete pilkos splavos tusa? 4u.gif
Atsakyti
Visų laikų pats geriausias tušas:

user posted image

Esu bandžius nuo pigių iki brangių, bet šitas absoliutus favoritas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eleonorra @ 2013 04 06, 17:06)
Merginos, gal zinote kuri firma turi pilkos/tamsiai pilkos spalvos tusa savo kolekcijoje?  g.gif  Ieskau jau kuris laikas, o vis nerandu.
Zinau, kad YSL turi, bet noreciau ko nors pigesnio.
Gal kuri netycia uzmatete pilkos splavos tusa?  4u.gif

Dr.Hauschka Pearl Anthracite Volume Mascara
http://www.drhauschk...-volume-mascara
Atsakyti
Amarcord, aciu 4u.gif
Atsakyti
visu laiku favoritas
user posted image

bandziau dar ir neseniai MF false lash effect, visiskai nuvyle. Jokiu geru rezultatu, plius kiekviena karta ji nuvalant biredavo blakstienos,ko man niekada nebudavo su kitais tusais. Taip, pabyra retkarciais, bet juk ne kiekviena diena ji nuvalant.. schmoll.gif

Taip pat dabar naudoju sita
user posted image

labai gerai uzriecia, bet klampokas, lauksiu kol siek tiek apdzius, taciau kol kas labai patinka
Atsakyti
O man kaip tik MF False Lash Effect labai patinka, gražiai atskiria blakstienas ir jos tikrai nebyra rolleyes.gif
O va 2000 Calories kaip tik nuvylė. Lūkesčiai buvo dideli, nes jis visur giramas ir konsultantė primygtinai jį siūlė, bet... nieko daugiau kaip blakstienų nuspalvinimo jis man nepadaro blink.gif o dar ir sulipina karts nuo karto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika'92 @ 2013 04 07, 13:42)
O man kaip tik MF False Lash Effect labai patinka, gražiai atskiria blakstienas ir jos tikrai nebyra  rolleyes.gif
O va 2000 Calories kaip tik nuvylė. Lūkesčiai buvo dideli, nes jis visur giramas ir konsultantė primygtinai jį siūlė, bet... nieko daugiau kaip blakstienų nuspalvinimo jis man nepadaro  blink.gif o dar ir sulipina karts nuo karto  doh.gif

ir dar smirda tas 2000 colories blink.gif unsure.gif nepatiko jis man visai schmoll.gif
Atsakyti
http://www.douglas.l...-effect-fusion/
o man sitas labai geras smile.gif mano mazoms ir trumpoms blakstienoms thumbup.gif
Atsakyti
Parekomenduokit tušą, kuris yra prekyboje Lietuvoje, nes teko parsisiųsti jau sudžiuvusį, neaišku kiek ten laikytas buvo unsure.gif
Atsakyti
labai patiko Loreal Million Lashes Exess
http://www.douglas.l...excess-mascara/
gražiai padengia, blakstienos atrodo natūraliai. Geras šepetėlis, norėjau tik pastorinti, nes mano ir taip pakankamai ilgos, tai pastorina ir blakstienos atrodo taip gražiai ir natūraliai, nesulipusios, lengvos. Prieš tai naudojau Max Factor Masterpiece toks "riebesnis" buvo, gal toms kas mėgsta kelias sluoksniais dažyt visai patiktų, nes užtenka vieno, efektas kaip kelis užsitepus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2013 04 07, 13:06)
visu laiku favoritas

turiu dar nauja, vis neatidarau , nes kitu tusu atsargu nepabaigiu, labai nekantrauju isbandyti smile.gif
Atsakyti
Išbandžiau Kanebo 38c tušą smile.gif
user posted image
Nors visa Kanebo kosmetika yra dviejų žingsnių ir neva be jų bazės tušas gražiai nepasidengs, bet man gražiai pasidengė ir su kita baze, visai gražiai padažė, patiko, nors nėra atsparus vandeniui, tačiau puikiai laikėsi pirtyje ir su Biodermos vandenuku jo nuvalyti nepavyko, pasirodo jis nusiplauna tik su šiltu vandeniu biggrin.gif Taigi su Biodermos vandeniu tryniau tryniau, vos ne iki blakstienų kritimo ir niekaip negalėjau nuvalyti, o su šiltu vandeniu nusiplauna puikiai, tiksliau nukrenta gabalėliais rolleyes.gif Žodžiu, patinka, netepa paakių, gražiai dažo, tik kaina aukštoka, tokį pat (ar net geresnį) efektą išgaunu ir su pigesniu tušu ax.gif
Atsakyti