Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienom

QUOTE(Kasniuke @ 2013 03 26, 16:24)
Šitaip byrančio tušo, dar neteko nei matyti, nei regėti  doh.gif Po savaitės jau buvo gerokai padžiūvęs, byrėjo, nedažė gražiai, vakarop nuo byrėjimo net ant blakstienų sunku ką berasti buvo, nuvalyti sunkiau, nei sunku

O aš galvojau, kad man koks pagedęs papuolė doh.gif Nes lygiai tą patį galiu pasakyti apie šitą juodą....

user posted image
Atsakyti
Loreal Million Lashes Excess <<<<< šiandieną nusipirkau, labai patiko, išbandytas smile.gif Kas svarbiausia - netrupa wink.gif
Chanel daug esu bandžius, tai ir neturėjau nusiskundimų smile.gif
Atsakyti
Gal kas nors zinote ar diorshow ir diorshow iconic tinka tie patys sepeteliai, ta prasme ar eina juos sukeisti, i diorshow ideti diorshow iconic sepeteli 4u.gif
Atsakyti
Na ką, trūko kantrybė beieškant gero tušo, tai nuėjau ir nusipirkau Essence Multi Action už 9,85 Lt blush2.gif user posted image

Kaip už tokią kainą, tai rezultatu tikrai esu patenkinta. Jau įsitikinau, kad tankinantys man netinka, o šis ilgina ir šiek tiek storina, ko ir ieškojau. Kiti pigūs tušai tik vos vos paryškina blakstienas, bet šis gan puikiai ilgina. Tikrai nesitikėjau tokio efekto. Galėtų kiek labiau iššukuoti, bet kaip už tokią kainą, tai ir taip gerai. Dėl tarnavimo laiko ir byrėjimo kol kas nieko pasakyt negaliu, papasakosiu kai žinosiu.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasniuke: 27 kovo 2013 - 16:27
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 03 21, 18:27)
l'oreal false lash wings? kokie atsiliepimai?  g.gif
user posted image

Šiandien ekspromtu pirkau, visiškai iš anksto neapgalvotas pirkinys buvo biggrin.gif Po sunaudoto Estee Lauder sumptuous extreme (kuriuo buvau patenkinta) nenuvylė.

Pirmu potepiu tikėjausi ryškaus tankinimo, bet to nebuvo, panašu, kad tai labiau ilginantis nei tankinantis tušas. Kampines blakstienas iš tiesų ,,apdirba" gražiai, gražiai iššukuoja, nesulipina, o norėdama tankesnių blakstienų padažiau dar kartą, blakstienos nebuvo sulipintos.

Labai patiko, kad su ta šepetėlio puse kur šereliai trumpi, patogiai ir dailiai pasidažiau apatines blakstienas, kur dažniausiai išsiteplioja ir susilipina man doh.gif

Tai tiek įspūdžių iš pirmos naudojimo dienos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bride: 27 kovo 2013 - 18:33
QUOTE(Ducky @ 2013 03 04, 09:27)
pirkau vietoje ilgai naudoto false lashes, tai galiu irgi pagirti  thumbup.gif  dabar sarmoj jam nuolaida smile.gif
Buvau susigundžius Bourjois Max definition, tačiau atbaidė, kad pakuotės buvo neužklijuotos, kaip būna sakykime max factor tušuose, bijojau kad gali būti prasuktos  unsure.gif

po mėnesio naudojimo atsiliepimas apie Max factor clump defy tušą : riečia gražiai, ilgina, bet man byra jau po kelių valandų nuo pasidažymo verysad.gif nebekartosiu tikrai...
Papildyta:
QUOTE(Kasniuke @ 2013 03 27, 17:11)
Na ką, trūko kantrybė beieškant gero tušo, tai nuėjau ir nusipirkau Essence Multi Action už 9,85 Lt  blush2.gif 

man irgi ilginimas patiko, bet trūksta juodumo kaip čia kažkas išsireiškė rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Kasniuke @ 2013 03 26, 17:24)
Nebeištvėriau ir atėjau pasakyti atsiliepimą apie šį iš pirmo žvilgsnio pasirodžiusį nerealų gėrį  doh.gif

gerai, kad nesusigundžiau, o jau buvau beveik doh.gif taip ir galvojau, kad greit suges, nes net nebuvo užklijuotas...
Atsakyti
user posted image

Yra toksai dar, gal juodesnis būtų. Reikės išmėginti.

O kas dėl to, kad tušai būna neužklijuota, tai nesuvokiu kodėl. Vakar perkant tušą, paklausiau konsultantės, ar neturi testerio, šepetuką pasižiūrėt, tai ji man ramiu veideliu atsuko naują tušą ir padavė. Šokas buvo, atrėžiau aš jai moralą, išaiškinau, kas su tušu vykstą, kai jis atidaromas ir tt. Pastovėjo raudona, bet tušas jau prasuktas. Jei ir kitur taip daro, o ir pagaminimo datelės manau viduramžių, tai ką tie tušai laikys. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasniuke: 28 kovo 2013 - 11:58
QUOTE(Kasniuke @ 2013 03 27, 17:11)
Na ką, trūko kantrybė beieškant gero tušo, tai nuėjau ir nusipirkau Essence Multi Action už 9,85 Lt  blush2.gif  user posted image

Kaip už tokią kainą, tai rezultatu tikrai esu patenkinta. Jau įsitikinau, kad tankinantys man netinka, o šis ilgina ir šiek tiek storina, ko ir ieškojau. Kiti pigūs tušai tik vos vos paryškina blakstienas, bet šis gan puikiai ilgina. Tikrai nesitikėjau tokio efekto. Galėtų kiek labiau iššukuoti, bet kaip už tokią kainą, tai ir taip gerai. Dėl tarnavimo laiko ir byrėjimo kol kas nieko pasakyt negaliu, papasakosiu kai žinosiu.
user posted image

šito esu n sunaudojusi, tikrai geras pirkinys. drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image

Susigundžiau šiuo tušu. Deja. Blakstienos sulipo, o kai bandydavau užgriebti kampučius, išsiterliodavo voko krašteliai. Tušu dengia storai, blakstienos atrodo lyg dirbtinės. Sudžiūvęs nusivalo sunkokai. Vakare laukė gramdymas. Taigi dėl visų šių išvardintų trūkumų šis produktas nusipelno garsių antiplojimų. Bent jau iš manęs. beee.gif beee.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2013 03 31, 19:04)
user posted image

Susigundžiau šiuo tušu. Deja. Blakstienos sulipo, o kai bandydavau užgriebti kampučius, išsiterliodavo voko krašteliai. Tušu dengia storai, blakstienos atrodo lyg dirbtinės. Sudžiūvęs nusivalo sunkokai. Vakare laukė gramdymas. Taigi dėl visų šių išvardintų trūkumų šis produktas nusipelno garsių antiplojimų. Bent jau iš manęs. beee.gif  beee.gif

ir aš tokį turiu, pradžioj kol naujas, tikrai pakankamai daug tušo užsidėdavo kelis kart perbraukus, tai ir susiklijuodavo, tekdavo ir nuvalyt, per naujo dažyt smile.gif bet dabar man jis patinka, tiesiog blakstienos ilgos atskirtos, manau problema buvo, per daug tušo ant šepetelio. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ekona @ 2013 03 08, 00:43)
Ateinu pagirti Trish McEvoy High volume mascara
user posted image
Tobulai padazo ir atskiria, netrupa, atsparus vandeniui ir kas svarbiausia super gerai nusivalo su siltu vandenuku

Man šitas tušas sutirštėjo gal po savaitės naudojimo, ėmė tepti gabalais ir byrėti doh.gif o taip džiaugiaus, kad lengvai nusiplauna ir gražiai dažo doh.gif
Atsakyti
Help 4u.gif renkuosi tarp šių, norisi ilgio ir užrietimo, jokios masės tirštos blush2.gif
1) Mac Opulash
2) Chanel Inimitable
3) Diorshow iconic
4) jūsų pasiūlymai 4u.gif

Atsakyti