Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienom

QUOTE(Hedonistė @ 2013 03 20, 12:08)
Vat toks neprotingas  ax.gif  klausimėlis:
teko pastebėti, kad kai kurios pažįstamos pradedant tirštėti ar džiūti tušui į jį įlašina lašą-du brendžio ir po paros tušas neblogai atsinaujina  g.gif  ar darot kuri nors taip? kažkaip man įtartinai skamba... dar sako, kad labiau tinka tamsus romas (šiaip aš jį mieliau pagal paskirtį panaudočiau, bet poros lašų negaila gi  rolleyes.gif  ). Vat apie romą teko seniai kažkur skaityti ( a la "Tarybinė moteris" ar "Grožis ir keptuvė" smile.gif ), kad jo labai gerai įlašinti į ricinos aliejų ir tepti blakstienas nakčiai (kad ricinos aliejus atgaivina ir pamaitina blakstienas, visos žinom, ale tipo su lašeliu romo kur kas veiksmingiau)
Gal turit kuri kokią nuomonę apie visa tai?  blush2.gif

ar grynas alkoholis nedirgina akių? 4u.gif
Atsakyti
gal kas bandėt lumene natural code:
user posted image
arba
l'oreal false lash wings? kokie atsiliepimai? g.gif
user posted image

kokie atsiliepimai? rolleyes.gif
Atsakyti
Kiek visokiu tusu teko bandyti, vis griztu prie Loreal Telescopic carbon black juodo arba sidabrinio... Nu man jis thumbup.gif labai gerai ilgina
Atsakyti
QUOTE(Diamond'e @ 2013 03 21, 22:43)
Kiek visokiu tusu teko bandyti, vis griztu prie Loreal Telescopic carbon black juodo arba sidabrinio... Nu man jis  thumbup.gif  labai gerai ilgina

nusipirkau telescopic juoda. ilgina tikrai labai ispudingai. nu bet tas sepetelis.is mano blakstienu padaro tris doh.gif tai butinai dar turiu su kitu sepetuku sukuoti jas unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu teko naudoti du tušus - CLINIQUE HIGH DEFINITION MASCARA
user posted image

Ir LANCOME HYPNOSE user posted image

Iš esmės turbūt šių tušų net lyginti negalima. Nes rezultatai labai jau skirtingi. Bet jei jau lygint, tai mano pasirinkimas būtų vienareikšmis - Lancome Hypnose. Pirmą kartą pasidažius pasijutau, lyg mano blakstienų būtų iš kažkur dvigubai, o gal net trigubai daugiau atsiradę. Clinique ilgint ilgina, bet daugiau nieko. Jo pliusas - labai nesunkai nusivalo, ko nepasakyčiau apie Lancome. Nusivalau makiažo valikliu, nusiprausiu, bet paakiai dar vis tiek lieka lyg ištepti. O su Clinique nieko panašaus nebūdavo.
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2013 03 21, 21:13)
nusipirkau telescopic juoda. ilgina tikrai labai ispudingai. nu bet tas sepetelis.is mano blakstienu padaro tris  doh.gif  tai butinai dar turiu su kitu sepetuku sukuoti jas  unsure.gif  doh.gif

as jau daugybe metu jei noriu razaus efekto su vienu tusu ar bent jau sepeteliu neisiverciu, visada prasukuoju, kaip sakoma grozis reikalauja auku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2013 03 21, 23:13)
nusipirkau telescopic juoda. ilgina tikrai labai ispudingai. nu bet tas sepetelis.is mano blakstienu padaro tris  doh.gif  tai butinai dar turiu su kitu sepetuku sukuoti jas  unsure.gif  doh.gif

Tai gal nepratusi prie tokio sepetelio? ax.gif nes man kaip tik tik su tokiais plonais eina pasidazyti, su storais nemoku doh.gif
Atsakyti
As naudoju bareMinerals Flawless Definition, juoda. Susiradau ji, kai ieskojau tuso be parabenu, nes jie plonina blakstienas.

Pas mane guminis sepetelis, is pradziu nenorejau jo, bet po to, kai pripratau, man kiti, ypac didesni, pasidare nebepatogus. Jis nudazo gerai, ne per daug stipriai, nepadaro kietu blakstienu (kaip cia buvo pamineta apie Diorshow). Yra ir kitokiu sios firmos tuso versiju, pvz tankinantis su storu sepeteliu ir rieciantis, buna ir vandeniui atspariu versiju, bet as kitokiu nebandziau.

Vienu zodziu, nusipirkau pabandymui gal pries metus laiko ir vis stebiuosi, kodel jis man dar nepasibaige. Jau kaip ir praejo laikas ji keisti, bet jis nei pasidare klampus, nei pradejo byreti, visai neatrodo, kad baiginetusi, nors naudojau tik ji ir kasdien; kaip daze anksciau, taip ir dazo biggrin.gif Jau keistai pradedu i ji ziureti. Mano blakstienu nereikia riesti ir ilginti, tai sitas tusas jas tik graziai nuspalvina, kitokioms blakstienoms gal kitoks variantas butu tinkamesnis. Pati firma man patiko, zadu vel pirkti smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėlynakė|: 22 kovo 2013 - 20:28
Apie Lumene Natural Code nieko gero pasakyti negaliu - dazo naturaliai, kas kaip ir is pavadinimo aisku, o kas blogiausia, tepa paakius ir byra dienos eigoj. Kiek esu bandzius Lumene tusu, paakius tepe daugiau ar maziau visi. Kiek geresnis ispudis apie Bllackberry, bet ir tas byrejo. Tik kiek zinau Lumene tusu gera sudetis.

Dabar naudoju Bourjois Extra Curl, tai ispudziai patys geriausi, nors jie panasioje tubeleje tusu turi gal 4, tai rinkausi beveik aklai. Idomus riestas sepetelis, reiks dar prie jo priprast.

Atsakyti
gal kas bandė blakstienų tušą GOSH „Boombastic XXL Volume“.
kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 24 kovo 2013 - 21:57
QUOTE(abiga @ 2013 03 23, 09:46)
Apie Lumene Natural Code nieko gero pasakyti negaliu - dazo naturaliai, kas kaip ir is pavadinimo aisku

jai jus apie sita
user posted image
tai visikai drinks_cheers.gif senai kazkada buvau nuspirkusi tai gal 2kart pabandziau, nu nedaze visai, nors buvo skystutelis sviezutelis, teko pritaikyt kito tuso sepeteli
Atsakyti
Nebeištvėriau ir atėjau pasakyti atsiliepimą apie šį iš pirmo žvilgsnio pasirodžiusį nerealų gėrį doh.gif
user posted image

Šitaip byrančio tušo, dar neteko nei matyti, nei regėti doh.gif Po savaitės jau buvo gerokai padžiūvęs, byrėjo, nedažė gražiai, vakarop nuo byrėjimo net ant blakstienų sunku ką berasti buvo, nuvalyti sunkiau, nei sunku doh.gif Praėjo mėnuo ir nebeturiu tušo, jis tiesiog visiskai pasibaigė. Trūko kantrybė, įlašinau vandens, kad įsitikint, kad išdžiūvo, ogi nieko, buteliukas tuštutėlis, lyg būtų išplautas. Tušo nei pėdsako.

Na ir ką toliau? Patarkit, merginos ax.gif Galvoju imt Lancome Hypnose ir viltis, jog bent tas laikys ilgiau ir dažys gražiau blush2.gif
Atsakyti