Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienom

QUOTE(Kasniuke @ 2013 03 13, 17:03)
Merginos, kiek laito turėtų daug maž tarnauti tušas, jei dažausi kasdien? Nu pirk kokį nori, mėnesis ir mesk lauk. Išdžiūsta, byra, nebedažo ir daryk ką nori  doh.gif

Turejau tušą IsaDora Hypo Allergenic tai naudojau beveik metus.
Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2013 03 13, 18:03)
Merginos, kiek laito turėtų daug maž tarnauti tušas, jei dažausi kasdien? Nu pirk kokį nori, mėnesis ir mesk lauk. Išdžiūsta, byra, nebedažo ir daryk ką nori  doh.gif

ir man taip yra g.gif ir is usa siunciausi ir lietuvoj pirkau ir is anglijos atsisiunciau nu pradzioj liuks, praeina menuo - du atrodo tuso dar yra bet nebedazo graziai, trupa doh.gif
Atsakyti
greiciausiai per daug "plakat" tusa tubeleje (nezinau kaip kitaip paaiskint biggrin.gif ) i tubele patenka daug oro ir tusas sudziuna.
Atsakyti
QUOTE(Agilee @ 2013 03 09, 10:12)
sveikos, o gal esat kas naudojusios sita? pagal sepetukus, atrodo, kad turetu pastorinti blakstienas, kazin kaip istikruju?

user posted image

mimi88 ups tik dabar pastebejau, kad buvai parasiusi, super atrodo akytes  thumbup.gif kiek Lt kainuoja?

as pirkau testeri sm is marges tai mokejau nedaug nebepamenu gal 60lt 4u.gif
beje dar nepaminejau kas man ne visai patinka tai kad sudziuves jis kietokas, ta prasme blakstes tokios kietos, bet manau tas padeda jas iskleist ir uzkelt i virsu nes jei butu elastingos nesilaikytu..
siandien nusipirkau remington blaksciu rietikli kuris veikia silumos principu, bandysiu gal pariest dar blakstes nors kazkaip tikejaus kad jis labiau kais, o jis vos siltas (nu aisku su karstu ir nusidegint ir visai be blaksciu likt galima) g.gif

ir mano atsiliepimas apie clinique naturally glossy
user posted image
visikai atitinka pavadinima, dazo taip naturaliai kad net po 3sluosniu beveik neatrodo kad tuso tepta, su juo man neimanoma pasidaryt gumuleliu (nors internete maciau kazkokia panele sugebejo), as ji labiau pavadinciau ne tusu o blakstienu dazais nes jis suteikia tik spalva, nei ilgina nei tankina tiesiog nudazo issukuoja. Kas megsta naturalu ivaizdi tam turetu patikt nes atrode neblogai tik kaip minejau beveik kaip be tuso smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kasniuke @ 2013 03 13, 20:04)
Gal, kad visada du sluoksnius tepu  g.gif Bet gaila kas mėnesį pirkti vis naują, nes visgi kainuoja, jei nori gerą daiktą turėt  verysad.gif

nu as kasdien 3-4 sluoksnius tepu tai nepastebejau kad sluoksniu skaicius turetu itakos tuso uzdziuvimui 4u.gif
man tusas laiko priklausomai nuo paties tuso, pvz hypnose 6-7menesius daze (bet buvo parsiustas is lancome svetaines ir toks sviezias bent jau pagal konsistensija)loreal lash architect 3men bet cia jau pakankamai trumpai skaitau..as tai lt pardese vis neuztaikau sviezutelio isigyt (su keliom maloniom isimtim) tai pardese pirkti greiciau ir uzdziusta (o dar jei netycia koki prasukneta nugriebi doh.gif )
beje kai kurie tankinantys tusai iskart turi pakankamai tirsta konsistensija ir uzdziuna gana greit
Atsakyti
Kas turi Eyes to kill, ar jis jums yra sausas, palygint su kitais? Nusipirkau tikrai originalu, geroj parduotuvej, bet toks jausmas, kad gal brokuotas isvis, nes labai mazai koses tepa: pasidazyt pasidazau, bet istraukus sepeteli, toks jausmas, kad jis vos ne sausas rolleyes.gif na, jis nera sausas visiskai, bet tikrai sausiausias tusas is kada nors turetu tudu, o dar ypac naujas. Galvoju, ar nest atgal, ar kazko nepagaunu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 16 kovo 2013 - 00:05
Nusipirkau prieš savaitę gerą, tai nu ne sausas šepetėlis tikrai. Tik kol pasidažau, tai trunku, toks jausmas, kad nelimpa prie blakstienų..Sakau skystokas gal dar pradžioj. Bet košės tikrai matosi ant šepetėlio, toli iki sausumo. smile.gif Neškitės į parduotuvę ir klauskit konsultančių, tikrai padės. Palyginkit su testeriais ar pan. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2013 03 13, 17:03)

as naudoju Loreal volume milion lashes, tai man pusei metu uztenka, nei usdziuna nei trupa, jau kelinti metai naudoju ax.gif
http://www.loreal-pa...xtra-black.aspx
Atsakyti
kai jums šitas ?maxfactor masterpiece max -
Atsakyti
QUOTE(REER @ 2013 03 09, 16:37)
Naudoju Lancome Hypnose, superinis man  thumbup.gif  Taciau, paskutini karta vietoj jo gavau Drama (sumaise dezutes, o as pastebejau tik po darbo, tai labai patingejau nesti atgal  ax.gif ).Pasidaziau su juo sekanti ryta, taciau po poros valandu, pastebejau, kad pradejo byreti  verysad.gif  Sepetelis irgi labai nepatiko, nes labai didelis, bent jau man  ax.gif  Tai taip ir guli kosmetinej, nes ismesti gaila  biggrin.gif

Man hypnose irgi nerealus. Turiu ilgas blakstienas,tai sis vienintelis tusas,kuris dienos eigoje netepa voku smile.gif nors noretusi daugiau tankumo smile.gif
Atsakyti
Artdeco Perfect Volume Mascara waterproof
nusipirkau lietingajam orui. na ka aliu pasakyt . visai neilgina. gal neblogai iššukuoja todėl atrodo daugiau blakstienu. tačiau labiau skirtas kasdieniam makijazui kai norisi vos vos paryškinti blakstienas. atsparus vandeniui tai gerai laikosi ax.gif su biodema vandenuku nuvalyt nesunku ax.gif 4u.gif bet nekartočiau...
user posted image
Papildyta:
Lancome virtuose. turejau miniuka.
labai gražiai iššukuoja ir pariečia .. kažkiek ilgina.
netepa paakių. gal su riestu šepetėliu nelabai patogu dažyt apatines blakstutes bet labai noriu didelio rolleyes.gif bigsmile.gif
tikrai manau vertas pinigėlių ax.gif 4u.gif
user posted image
Papildyta:
Loreal telescopic carbon black.
Prisiskaičiau kad labai ilgina tai vakar nusipirkau ir šiandien išbandžiau.
labai juodas. tačiau kaip pirma kart tepant tai sulipino blakstienas į tris doh.gif ir taip ir anaip sukavau . gal nemoku tokiu šepetėliu naudotis g.gif tai pasiėmiau kito tušo sepeteli ir sukavau blakstienas. tačiau pailgina tikrai neblogai bigsmile.gif
kai išmoksiu naudotis manau šitas tušas man patiks ax.gif
visą dieną atbuvau tai nei trupučio nenubyrėjo schmoll.gif 4u.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Jurgutėlė @ 2013 03 16, 18:07)
kai jums šitas ?maxfactor masterpiece max -

kazkada turejau. man tai paprastas tusas. nelabai ipatingas schmoll.gif rolleyes.gif
pailgindavo kazkiek bet apimties man neduodavo ax.gif
Atsakyti
GAL GALITE PATARTI GERA TUSA KURIS INGINA, UZRIECIA IR NEISDZIUSTA PER 2 MENESIUS? ACIU
Atsakyti
Vat toks neprotingas ax.gif klausimėlis:
teko pastebėti, kad kai kurios pažįstamos pradedant tirštėti ar džiūti tušui į jį įlašina lašą-du brendžio ir po paros tušas neblogai atsinaujina g.gif ar darot kuri nors taip? kažkaip man įtartinai skamba... dar sako, kad labiau tinka tamsus romas (šiaip aš jį mieliau pagal paskirtį panaudočiau, bet poros lašų negaila gi rolleyes.gif ). Vat apie romą teko seniai kažkur skaityti ( a la "Tarybinė moteris" ar "Grožis ir keptuvė" smile.gif ), kad jo labai gerai įlašinti į ricinos aliejų ir tepti blakstienas nakčiai (kad ricinos aliejus atgaivina ir pamaitina blakstienas, visos žinom, ale tipo su lašeliu romo kur kas veiksmingiau)
Gal turit kuri kokią nuomonę apie visa tai? blush2.gif
Atsakyti