QUOTE(Agilee @ 2013 03 09, 10:12)
sveikos, o gal esat kas naudojusios sita? pagal sepetukus, atrodo, kad turetu pastorinti blakstienas, kazin kaip istikruju?
mimi88 ups tik dabar pastebejau, kad buvai parasiusi, super atrodo akytes
kiek Lt kainuoja?
as pirkau testeri sm is marges tai mokejau nedaug nebepamenu gal 60lt
beje dar nepaminejau kas man ne visai patinka tai kad sudziuves jis kietokas, ta prasme blakstes tokios kietos, bet manau tas padeda jas iskleist ir uzkelt i virsu nes jei butu elastingos nesilaikytu..
siandien nusipirkau remington blaksciu rietikli kuris veikia silumos principu, bandysiu gal pariest dar blakstes nors kazkaip tikejaus kad jis labiau kais, o jis vos siltas (nu aisku su karstu ir nusidegint ir visai be blaksciu likt galima)
ir mano atsiliepimas apie clinique naturally glossy
visikai atitinka pavadinima, dazo taip naturaliai kad net po 3sluosniu beveik neatrodo kad tuso tepta, su juo man neimanoma pasidaryt gumuleliu (nors internete maciau kazkokia panele sugebejo), as ji labiau pavadinciau ne tusu o blakstienu dazais nes jis suteikia tik spalva, nei ilgina nei tankina tiesiog nudazo issukuoja. Kas megsta naturalu ivaizdi tam turetu patikt nes atrode neblogai tik kaip minejau beveik kaip be tuso
Papildyta:
QUOTE(Kasniuke @ 2013 03 13, 20:04)
Gal, kad visada du sluoksnius tepu
Bet gaila kas mėnesį pirkti vis naują, nes visgi kainuoja, jei nori gerą daiktą turėt
nu as kasdien 3-4 sluoksnius tepu tai nepastebejau kad sluoksniu skaicius turetu itakos tuso uzdziuvimui
man tusas laiko priklausomai nuo paties tuso, pvz hypnose 6-7menesius daze (bet buvo parsiustas is lancome svetaines ir toks sviezias bent jau pagal konsistensija)loreal lash architect 3men bet cia jau pakankamai trumpai skaitau..as tai lt pardese vis neuztaikau sviezutelio isigyt (su keliom maloniom isimtim) tai pardese pirkti greiciau ir uzdziusta (o dar jei netycia koki prasukneta nugriebi
)
beje kai kurie tankinantys tusai iskart turi pakankamai tirsta konsistensija ir uzdziuna gana greit
We all live under the same sky, but we dont all have the same horizon