Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienom

QUOTE(mylimaa @ 2013 03 07, 21:13)

is arti
user posted image
i ta nesutvarkyta antaki nekreipkit demesio kazkaip kai fotkinau pamirsau kad vieno nepabaigiau biggrin.gif
ir is toliau
user posted image
nezinau kaip cia issireikst bet jis kazkaip labai pakelia man blakstienas, nepasakysi kad uzriecia bet atkelia taip..
beje is pradziu nebuvau juo suzaveta nes nemokejau pasidazyt taip kad isgauciau man patinkanti efekta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ekona @ 2013 03 08, 10:21)
QUOTE(mimi88 @ 2013 03 08, 11:18)

wow kokios ilgos blakstienos wub.gif

QUOTE(mylimaa @ 2013 03 08, 10:28)
mimi88, tikrai wow, kokios ilgos blakstienos wub.gif manau jūsiškės su bet kokiu tušu padažytos atrodo puikiai smile.gif

aciu uz komplimentus 4u.gif
o del tuso tai kaip cia pasakius,naturalios jos ner trumpos bet nera ir labai ilgos beto gan retokos, tai tikrai ne su visais tusais gerai atrodo, beje cia tepta minimum 3 sluosniai jei nedaugiau taip kad pasistenkt reikia smile.gif man atrodo jos tokios ilgos gaunasi nes kaip minejau tas tusas kazakaip jas atkelia, padaro taip kad jos grynai i virsu butu
Atsakyti
Naudoju jau antra ir pirksiu toliau - Guerlain Noir G. man jis dabar pats paciausias, nes: tankina, storina, truputi pailgina, nebyra (man tai buvo labai svarbu!), netepa juodai dienos eigoje, tad akys visada atrodo svariai ir gaiviai.

user posted image
Atsakyti
sveikos, o gal esat kas naudojusios sita? pagal sepetukus, atrodo, kad turetu pastorinti blakstienas, kazin kaip istikruju?
Yves Saint Laurent Shocking Volume Mascara
user posted image
arba sita DIORSHOW Mascara
user posted image

distancija, kokia kaina LT Guerlain Noir G, nes ziuriu www.feelunique.com 33 svarai ir nemokamas siuntimas is ten, ir daznai buna, kad duoda -15 svaru uzsakymui.... tai gal verta butu palaukti 4u.gif

mimi88 ups tik dabar pastebejau, kad buvai parasiusi, super atrodo akytes thumbup.gif kiek Lt kainuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agilee: 09 kovo 2013 - 11:15
Naudoju Lancome Hypnose, superinis man thumbup.gif Taciau, paskutini karta vietoj jo gavau Drama (sumaise dezutes, o as pastebejau tik po darbo, tai labai patingejau nesti atgal ax.gif ).Pasidaziau su juo sekanti ryta, taciau po poros valandu, pastebejau, kad pradejo byreti verysad.gif Sepetelis irgi labai nepatiko, nes labai didelis, bent jau man ax.gif Tai taip ir guli kosmetinej, nes ismesti gaila biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(REER @ 2013 03 09, 16:37)
Naudoju Lancome Hypnose, superinis man  thumbup.gif  Taciau, paskutini karta vietoj jo gavau Drama (sumaise dezutes, o as pastebejau tik po darbo, tai labai patingejau nesti atgal  ax.gif ).Pasidaziau su juo sekanti ryta, taciau po poros valandu, pastebejau, kad pradejo byreti  verysad.gif  Sepetelis irgi labai nepatiko, nes labai didelis, bent jau man  ax.gif  Tai taip ir guli kosmetinej, nes ismesti gaila  biggrin.gif

tai jeigu turit senąjį Hypnose, išplaukit šepetėlį ir sukeiskit vietom.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2013 03 10, 11:09)
tai jeigu turit senąjį Hypnose, išplaukit šepetėlį ir sukeiskit vietom.

Pakeitus sepeteli (patogumui), vistiek byrejo.
Atsakyti
QUOTE(ekona @ 2013 03 08, 00:43)
Ateinu pagirti Trish McEvoy High volume mascara
user posted image
Tobulai padazo ir atskiria, netrupa, atsparus vandeniui ir kas svarbiausia super gerai nusivalo su siltu vandenuku

Mano skonio mazytis sepetelis. Tikrai reikes isbandyt.
Atsakyti
Merginos, kiek laito turėtų daug maž tarnauti tušas, jei dažausi kasdien? Nu pirk kokį nori, mėnesis ir mesk lauk. Išdžiūsta, byra, nebedažo ir daryk ką nori doh.gif
Atsakyti
Aš tai apie 2.5-3 mėnesius naudoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2013 03 13, 17:03)
Merginos, kiek laito turėtų daug maž tarnauti tušas, jei dažausi kasdien? Nu pirk kokį nori, mėnesis ir mesk lauk. Išdžiūsta, byra, nebedažo ir daryk ką nori  doh.gif

Keista blink.gif blink.gif tuso man uztenka +- 3men smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 03 13, 18:11)
Keista  blink.gif  blink.gif tuso man uztenka  +- 3men smile.gif

Gal, kad visada du sluoksnius tepu g.gif Bet gaila kas mėnesį pirkti vis naują, nes visgi kainuoja, jei nori gerą daiktą turėt verysad.gif
Atsakyti