Mano asmeninis metu atradimas yra Lancome Grandiose. Patinka viskuom-puikiai dazo,riecia,ilgina,suteikia apimties,nelipina blakstienu,nebyra. Zodziu, man labai labai
Patys blogiausi atsiliepimai apie Lancome Star akiu tusa. Paskutinis s... daze labai prastai, visai nevykes pirkinys. Jokios reklamoje zadetos didziules apimties ar riestu blaktstienu, ir ta juoda spalva labai blanki, dazydavau net 2-3 sluoksnius ir tai neisgaudavau norimo rezultato
Jau daug metu nekeiciu Clinique firmos blakstienu tusu, kaskart vis kitokiu efektu pasiimu, bet visais bunu vienodai patenkinta
QUOTE(eglincia @ 2014 12 19, 15:15)
Jau daug metu nekeiciu Clinique firmos blakstienu tusu, kaskart vis kitokiu efektu pasiimu, bet visais bunu vienodai patenkinta
darau absoliučiai tą patį. Visad lieku patenkinta ir kokybe, ir rezultatu. Praktiškai nebeieškau kitų kompanijų.
Gal kas bandėt Tarte Gifted blakstienų tušą? Kokie atsiliepimai?
QUOTE(vile999 @ 2014 12 02, 18:05)
Jau trečią šį naudoju (antrą iš eilės). Labai patinka blakstienos tankios ryškios, o ir atsigavo naudojant šį tušą
QUOTE(eglincia @ 2014 12 19, 14:15)
ir as jais patenkinta!
QUOTE(annesears @ 2014 10 09, 22:45)
Chanel Le Volume
Šiuo tušu esu sužavėta - labai puikus efektas - ilgos,tankios blakstienos.Tokios kaip priklijuotos
Dar kartais naudoju DIOR pagrinda-seruma,tai rezultatu dar labiau būnu patenkinta.
Dar kartosiu.
Rekomenduoju
QUOTE(solitude @ 2015 01 27, 01:36)
Jau trečią šį naudoju (antrą iš eilės). Labai patinka blakstienos tankios ryškios, o ir atsigavo naudojant šį tušą
Ir aš susigundžiau.. Man irgi patinka,tik šepetukas man didokas
QUOTE(Malena @ 2014 11 30, 16:33)
Ir as rekomenduociau si, sunaudojau jau visa ir nauja nusipirkau. Esu patenkinta
QUOTE(skaidra998 @ 2015 01 29, 21:51)
Ir as rekomenduociau si, sunaudojau jau visa ir nauja nusipirkau. Esu patenkinta
Sakykit, o jis nenutrupa nes toki turejau tik senesnio modelio, tai minusas, kad nutrupedavo siaip visas kitas funkcijas atlikdavo