Jau kuri laika naudoju, tad nusprendziau visgi parasyt apie YSL Faux Cils mascara.
Atsiliepimu skaiciau tikrai labai daug ir ispudingu, daugiausia geru. Ka galiu pasakyti nuo saves - man jis pasirode nieko ypatingo, tiksliau, mano blakstienoms netgi labiau netiko, negu tiko.
Labai malonus kvapas. Labai smagus, neduriantis sepetelis, mano megstama forma ir dydis.
http://www.makeupand...x-cils-wand.jpg
Taip, jis padaro blakstienas ryskias, pastebimas, deka to kad deda daug mases ant blakstienu. Tiksliau, gal reiktu sakyt, kiekviena blakstiena apgaubia storesniu sluoksniu nei iprastai tai daro kiti tusai. Del sios priezasties jos ir atrodo ir storos, ir tankios.
Sio tuso konsistencija tirsta, tokia kosine (bet ne blogaja prasme - jis nei terlioja, nei lipina), nuo pat pradziu jis nera skystas, todel toks efektas ir gaunasi. Kol kas jis man dar nesutirstejo, nei sepetelis sulipo, ko labai bijojau nes ne viena toki atsiliepima buvau skaicius. Va kaip buna:
http://cosmetic-cand...mpy-mascara.jpg
Na gal dar viskas pries akis.
Kol kas praejo 3,5 men kaip ji naudoju.
Kas nepatiko:
Mano blakstienos tiesios, plonos ir retokos, tenka jas riesti rietikliu, o sis tusas visa mano darba pavercia niekais. Jau po padazymo matau kaip blakstienos iskart patieseja, todel papildomai iskart padazytas dar jas fiksuoju pirstu. Taciau po poros valandu jos man vel palaipsniui pasitiesina net ir esant sausam orui! Siuo atveju Max Factor False lash effect (ne waterproof!) elgiasi kur kas patikimiau, netgi dregnu oru laiko rietima geriau negu YSL sausu oru! Taigi tos kurios rieciat blakstienas turekit omeny. Arba cia kaltas mano blakstienu gleznumas ir YSL svorio jos tiesiog neatlaiko?
Po padazymo blakstienu galiukai atrodo kaip nukirsti, o ne tolydzio siaurejantys, del ko mano blakstienos labiau primena issiklaipiusius tvoreles pagaliukus, nei veduokle.
Apart pakuotes grazumo ir kvapo, man tai nebuvo naujas nematytas, nepatirtas efektas, seniai seniai esu turejus taip dazanti tusa is Revlon, paskui dar kazka panasaus is Gosh tusu.
Zodziu, isbandziau - ramu.
Vis del to, kiekvienai verta bandyti ant saves.
Mano atsiliepimai siam tusui kaip tik butu priesingi nei jusu ir labai teigiami...
Nieko panasaus su sepeteliu nenutinka po 3 menesiu... mano blakstienos tiesios taip pat naudoju rietikli... Ir sis tusas vienintelis kuris islaiko rietima visa diena... (p.s. tiesiom blakstienom tinkamiausias vandeniui atsparus tusas, jis labaiu fiksuoja) as naudoju butent toki ... Ir jau antra pakuote baigiu... Tiesa pirma savaite as ji gal truputeli keikiau, nes atrode kad storai dengia ir padaro nukapotas balkstienas...., bet po to ismokau dazytis taip kad dabar blakstienos atrodo labai naturaliai... Tiesiog su juo pacioj pradzioj pradedant dazytis reikia labai greit per blakstienas dazyt, siek tiek vis primerkiant akis, kad tuso sepetelis nuslystu iki pacio blkastienos galiuko tai daryti staigiu judesiu... Kada suteikiama forma blakstienom ir padazyti galiukai, galima pereiti prie ju pagrindo storinimo jei yra poreikis
... Kai ismokau taip dazytis man tai tusas nr 1