Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienom

Mane kosmetologė buvo padažiusi tušu, kuris labai gerai atlaikė visą vestuvių balių. thumbup.gif Paryčiais akys net nė trupučio nebuvo nutrupėjusios. Tai kažkaip po tokio efekto net nuėjau paklausti kosmetologės su kokiu dažė. g.gif
Tai jinai užrodė, kad čia Malu Wilz "24 h mascara". Pati dabar jį perku jau ne pirmą kartą ir esu labai patenkinta, tuo labiau kad kaina yra ne kosminė, nors čia skaitosi kaip ir profesionali ta Malu Wilz kosmetika.
Vienintelis gal minusas, kad taip paprastai su vandeniu to tušo nenuvalysi, reikia jau makiažo valiklio.
Atsakyti
Gal kas turejot sita Estee Lauder MagnaScopic? Verta bandyt g.gif

user posted image
Atsakyti
dabar naudoju laimele Rimmel accelarator, tai patinka.smile.gif
Atsakyti
Dalinuosi savo patirtimi, ieškojimais smile.gif
Labai norėjau išbandyti anglių išgirtą Benefit tušą They're real, pagaliau pabandžiau ir labai nuvylė, dažo netvarkingai, lipina blakstienas schmoll.gif Košė....
Lancome Hypnose tušas-nėra priekaištų dėl dažymo, išskirtinis juodumas, trūkumas greitai baigėsi ir dirgino akis, ko niekad nebuvo su kitais tušais.Išsiskyrė iš pigių tušų tuo kad blakstienos išlaiko natūralų lankstumą.
Forume kažkuri pasiūlė Maxfactor 2000Calorie-tvarkingai dažo, bet labai ilgai užtrunka jei norisi ryškių blakstienų, ypač, kai tik pradėjau naudoti. Dienai labai tinkamas tušas, nesulipina blakstienų.
Maxfactor false lashes violetinė pakuotė-superinis tušas, kartotas ne vieną sykį.Atskirtos, tankios ir ilgos blakstienos, netepa ir nebyra, lengva nuplauti smile.gif
Sugrįžau prie Loreal pabandymo, buvo nuošaly po naujų tušų nuvylimų, bet Loreal Million lashes Excess, tikrai patenkinta - greitai padažo, labai tankina ir ilgina, nelipina, net pariečia wow efektas...tik man kvapas nepatiko.Siūlai toms, kurios mėgsta ilgas ir tankias vėduoklines blakstienas mirksiukas.gif Dienos pabaigoje šiek tiek išsitepę paakiai,

P.S. Mano blakstienos tiesokos, ilgos, bet gan retos.Tikiuosi padėjau kam nors.
Trys metai atgal buvau Loreal tušų mėgėja, bet pastebėjau, kad dienos bėgyje patrupa, pateplioja, va tada ir prasidėjo kitų firmų tušų bandymai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skine: 11 liepos 2014 - 23:33
Patiko Lumene tušas Raspberry Lash Volumizer thumbup.gif

Gražiai atskiria, nesulipina, neapsunkina, šepetėlio galiukas smailėjantis, todėl lengva pasiekti ir nudažyti blakstienas kamputyje, pailgina blakstienas, tiesa, norint ryškesnių, dažau du sluoksnius. Labai lengvai nusivalo (man tai - didelis pliusas, nes nemėgstu tušų, kurie sunkiai nusivalo).
Pirkau Droge, kai buvo nuolaida - apie 23 L. Jei neklystu, šiaip kainuoja apie 40Lt.
Tai turbūt vienintelis minusas - kaina (jei be nuolaidos).

user posted image
Atsakyti
Parsisiunciau is USA DIOR Addict It-Lash. Tai man patiko. As neturiu blakstienu, bet sis gerai padaro, uzriecia ir pastorina blakstienas. Labai gerai laikosi ir lengvai nusivalo. Is 5 balu duodu 5.

user posted image
Atsakyti
Mano atradimas po daug metų bandymų

MF 2000 Calorie Curved brush

Na iš mano trumpų (bet tiesa, tankių) blakstučių padaro gražias, ilgas vėduokles ir laikosi nepriekaištingai visą dieną.. Ką jau kalbėti apie kainą, ji superinė drinks_cheers.gif

user posted image

Bus kartojamas daugybę kartų, o atostogoms įsigysiu Waterproof versiją wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Skine @ 2014 07 11, 23:13)
bet Loreal Million lashes Excess, tikrai patenkinta - greitai padažo, labai tankina ir ilgina, nelipina, net pariečia wow efektas...tik man kvapas nepatiko.Siūlau toms, kurios mėgsta ilgas ir tankias vėduoklines blakstienas mirksiukas.gif Dienos pabaigoje šiek tiek išsitepę paakiai,

Puikus tušas, pritariu 100 proc. bet labai trupėdavo po pusdienio, be galo nuvylė,,.. nes blakstienos tikrai buvo wow...

Jei lyginant su mano kątik girtu MF, tai su Loreal Excess blakstienos atrodo mažiau apkrautos ir iššukuotos. Kas neturi dažnų problemų dėl tušo byrėjimo siūlau pabandyti.
Man, deja, byra daugelis.. tad atsirenku tik tuos "ištvermingiausius" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kleenex @ 2014 07 12, 16:02)
Parsisiunciau is USA DIOR Addict It-Lash. Tai man patiko. As neturiu blakstienu, bet sis gerai padaro, uzriecia ir pastorina blakstienas. Labai gerai laikosi ir lengvai nusivalo. Is 5 balu duodu 5.

As sio megineli turiu, tai irgi labai patenkinta. Nors dar pamiksuoju su Estee Lauder 'sumptous' daznai, kad dideles dideles ir tankias blakstienas pasidaryciau. Tik as kaip tik sakyciau, kad sis Dior sunkokai nusivalo - man prireikia daugiau patrint lyginant su kitais tusais (net grynas aliejukas labai greit nenuima)...
Atsakyti
QUOTE(RamintaX @ 2014 01 28, 23:17)
nusipirkau jau antrą kartą, labai patinka. Ilgina blakstiena, jų nesulipina wink.gif

Sitas mano meilyte:) jau metukai kaip draugaujan. Ilgina, tankina, storina ir riecia; netrupa, netepa ir atlaiko extremalia dregne bei karsti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 07 13, 19:42)
As sio megineli turiu, tai irgi labai patenkinta. Nors dar pamiksuoju su Estee Lauder 'sumptous' daznai, kad dideles dideles ir tankias blakstienas pasidaryciau. Tik as kaip tik sakyciau, kad sis Dior sunkokai nusivalo - man prireikia daugiau patrint lyginant su kitais tusais (net grynas aliejukas labai greit nenuima)...

As Dior'ui butent sitam tiek daug balu neduociau. Dazo ok, bet kazkaip i dienos pabaiga patrupa unsure.gif Ir siaip antra karta nepirkciau, man jis blaktienu neriecia, zodziu is 10 balu duociau 7/8. Kitas pirkinys bus babydoll YSL biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BetaOmega @ 2014 07 08, 11:45)
Mane kosmetologė buvo padažiusi tušu, kuris labai gerai atlaikė visą vestuvių balių.  thumbup.gif Paryčiais akys net nė trupučio nebuvo nutrupėjusios. Tai kažkaip po tokio efekto net nuėjau paklausti kosmetologės su kokiu dažė.  g.gif
Tai jinai užrodė, kad čia Malu Wilz "24 h mascara". Pati dabar jį perku jau ne pirmą kartą ir esu labai patenkinta, tuo labiau kad kaina yra ne kosminė, nors čia skaitosi kaip ir profesionali ta Malu Wilz kosmetika.
Vienintelis gal minusas, kad taip paprastai su vandeniu to tušo nenuvalysi, reikia jau makiažo valiklio.

O kur galima šį tušą isigyti ?Ačiu.
Atsakyti
Estee Lauder 'sumptous' naudoju jau metus ir mano nuostabai net nesudžiuvo thumbup.gif ilgos ir tankios-man patiko, bet kaip visada norisi ir kažko kito lotuliukas.gif
Atsakyti