Nusipirkau Maybelline False Lashes rozinej tubelej - vos ne lygybes zenkla galiu deti su Armani Eyes to Kill
Dazo nuostabiai - storina, pariecia blakstienas jau po vieno sluoksnio Nereikia ilgai ir nuobodziai tepti blakstienas, kad nors kiek pastorintu, kaip kad su kitais tusais buna.
Netiketa, bet puikus tusas!
As nutariau nesikankint paieskose ir nusipirkau max factor 2000 calorie drama look,ir viskas man su juo gerai,netepa kaip maybeline rocket,nesuklijuoja kaip rimmel ecselerator,netrupa kaip catrice doll ,kazko neitiko lorealio auksinis,kaip ir telescopikas,o lancome hypnose eilinis tusas,is turetu patiko make up factory all in one,netgi kartojau.
QUOTE(rentabili @ 2014 06 03, 22:33)
As nutariau nesikankint paieskose ir nusipirkau max factor 2000 calorie drama look,ir viskas man su juo gerai
Aha sitas man irgi patinka, turiu toki atsparu vandeniui, ateityje gal reikes nusipirkt ir paprasta.
Mano tas kur su melynom raidem
Esu turejus ta senesnej pakuotej tik ne waterproof, tai pagrindinis trukumas kad trumpai tarnavo, kazkaip gana greitai pradejo dziut. Gal dabar su pakeista pakuote ir formule patobulejo?
QUOTE(Hiver @ 2014 06 04, 11:20)
Aha sitas man irgi patinka, turiu toki atsparu vandeniui, ateityje gal reikes nusipirkt ir paprasta.
Esu turejus ta senesnej pakuotej tik ne waterproof, tai pagrindinis trukumas kad trumpai tarnavo, kazkaip gana greitai pradejo dziut. Gal dabar su pakeista pakuote ir formule patobulejo?
naudoju ji tik savaite,tai laukiu kol patirstes,nes dabar labiau ilgina,norisi biski daugiau apimties,bet gerai ir dabar.ir as pripratus dazyti tik vienu sluoksniu,nepatinka kai daug tos mesos ant blakstienu.mano blakstienos gan geros,man svarbu kad nelipintu,nebyretu ir neteptu,labai graziai padazo maybeline rocket,jos kaip spygliukai tokios,bet tepa virsutini voka.
QUOTE(eleonorra @ 2014 06 03, 19:45)
Nusipirkau Maybelline False Lashes rozinej tubelej - vos ne lygybes zenkla galiu deti su Armani Eyes to Kill
Dazo nuostabiai - storina, pariecia blakstienas jau po vieno sluoksnio Nereikia ilgai ir nuobodziai tepti blakstienas, kad nors kiek pastorintu, kaip kad su kitais tusais buna.
Labai daug įvairiausių yra tų Maybelline, gal įdėtumėt foto, apie kurį kalbat konkrečiai
QUOTE(Kasniuke @ 2014 06 09, 15:42)
Labai daug įvairiausių yra tų Maybelline, gal įdėtumėt foto, apie kurį kalbat konkrečiai
http://www.maybellin...le-mascara.aspx
Siulyciau kelti i prmaja temos zinute ateityje nes liuks reikaliukas
Labai gera nuoroda renkantis blastienu tusa Gal ir matete... 100 to pacio zmogaus blakstienu skirtingais tusais http://www.cosmopoli...one-eye-results
Mano Giorgio armani atrodo ir cia tobulai
Labai gera nuoroda renkantis blastienu tusa Gal ir matete... 100 to pacio zmogaus blakstienu skirtingais tusais http://www.cosmopoli...one-eye-results
Mano Giorgio armani atrodo ir cia tobulai
Isbandytas Flormar tusas MAXXL. Aisku kolkas jis skystokas. Bet visitiek likau patenkinta. Netrupineja, laikosi puikiai visa diena.
Labas vakaras
Gal , kuri galetumete pasiulyti gera blakstienu tusa, kuris netrupetu? Siuo metu naudoju VOLUME MILLION LASHES Extra balck is Loreal firmos, bet jis man nepatinka, labai jau trupa Na gerai butu , kad ir kana nesikandziotu
Gal , kuri galetumete pasiulyti gera blakstienu tusa, kuris netrupetu? Siuo metu naudoju VOLUME MILLION LASHES Extra balck is Loreal firmos, bet jis man nepatinka, labai jau trupa Na gerai butu , kad ir kana nesikandziotu
QUOTE(illuminated @ 2014 06 01, 13:02)
Kuo toliau, tuo labiau ir aš noriu to Babydoll O kokios jūsų blakstienos - tiesios/riestos, tankios/retos ir pnš.?
tik dbr pamačiau
tankios, nėra labai tiesios, bet ir riestom nepavadinčiau. Kas man patinka, kad kaip užriečia, taip ir lieka, kai kiti užriečia tam kartui ir dienos eigoj blakstienos nusvyra. Šito nekenčiu, išeini su gražiausiom, grįžti nėr į ką žiūrėt
Diorshow Iconic Overcurl Mascara. Daze labai graziai: tankino, ilgino, storino, riete, puikiai uzfiksuodavo blakstienas, nebyrejo, tetepe - zodziu, puikus tusas, bet turi dideli minusa - sunkiai nusivalo. Vien del to, turbut, nekartosiu.. Nebent turet kaip "iseigini", ne kasdienai, nes kasdien gramdyt ji nuo blakstienu tai
QUOTE(rentabili @ 2014 06 03, 22:33)
As nutariau nesikankint paieskose ir nusipirkau max factor 2000 calorie drama look,ir viskas man su juo gerai,netepa kaip maybeline rocket,nesuklijuoja kaip rimmel ecselerator,netrupa kaip catrice doll ,kazko neitiko lorealio auksinis,kaip ir telescopikas,o lancome hypnose eilinis tusas,is turetu patiko make up factory all in one,netgi kartojau.
Jo, sitas geras, niekada nenuvilia