Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienom

QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 05 19, 05:08)

* YSL 'babydoll'

**Chanel 'le volume'[/b] - iskeliavo atgal i parduotuve, nes neimanoma pasidazyt del to koks skystas ir kaip lipino blakstienas. Net kitu sepeteliu negaledavau atstatyt i padoria padeti vaizdo....  doh.gif

* mano norimas biggrin.gif o kaip su uzdziuvimu? Nes turejus as ta kita YSL, tai daze neblogai, o uzdziuvo per menesi doh.gif

** reikejo pakenteti biggrin.gif jis kiek patirsteja su laiku. Vienintelis tusas kuri kartojau biggrin.gif Va dabar baigineju ir pirksiu kita, bet nesu garantuota kad negrisiu veliau. Dar kartojamu sarase yra itrauktas (jei niekas anksciau ko idomesnio neisleis) Dior Iconic Curl.
Atsakyti
QUOTE(8 p.m. @ 2014 05 23, 21:50)
* mano norimas  biggrin.gif  o kaip su uzdziuvimu? Nes turejus as ta kita YSL, tai daze neblogai, o uzdziuvo per menesi  doh.gif

** reikejo pakenteti biggrin.gif jis kiek patirsteja su laiku. Vienintelis tusas kuri kartojau  biggrin.gif Va dabar baigineju ir pirksiu kita, bet nesu garantuota kad negrisiu veliau. Dar kartojamu sarase yra itrauktas (jei niekas anksciau ko idomesnio neisleis) Dior Iconic Curl.

As miniuka YSL turejau, tai man visa tirejimo laika graziai daze ir neuzdziuvo (3 men, paskui ismeciau, nes kas tiek laiko keiciu tusus).

Kad reikejo tuso, o su siuo Chanel blakstienos atrodydavo baisiai, tai kentet ar laikyt stalciuj nera prasmes. Uz tokia kaina man norisi gero tuso, kad iskart dazytu graziai.
Atsakyti
Noriu paklausti apie YSL tu kurios apie juos nusimano labiau uz mane. Prisiruosiau isbandyti garsuji Effet Faux Cills, paprasiau pardavejos klasikines sio tuso versijos, juodos spalvos. Kai grizus atsukau pamaciau kad jis turi lenkta sepeteli (tarp kita ko, mano labai nemegstama doh.gif ).

Paziurejau YSL psl. tai yra tokie pas juos tusai:

Mascara volume effet faux cils Baby Doll, jis kaip suprantu su plastikiniu ar tai silikoniniu seseteliu
user posted image

Mascara volume effet faux cils Shocking
user posted image

Mascara volume effet faux cils Waterproof, vandeniui atsparus, melyna etikete
user posted image

Mascara volume effet faux cils Noir Radical, juoda etikete
user posted image

Mascara volume effet faux cils, su auksine etikete, prie jo yra prierasas "best selling", buna ivairiu spalvu
user posted image
user posted image
user posted image

Manasis toks kaip paskutinis, spalva High Density Black. Pirktas patikimoje parduotuveje, padielkos galimybe atkrenta. Kvepia labai maloniai, pakuote be priekaistu, viskas kaip nuotraukoj, bet kodel lenktas? unsure.gif Kas idomiausia kiek guglinau nerandu nei vienoj vietoj parasyta ir nei vienos nuotraukos kad buna su lenktais sepeteliais. Ar gal cia kokia nauja versija ir dabar visi nauji iseinantys bus lenkti, ar cia kaip nors netycia jis susilenke gamybos metu ir man tiesiog reikia ji istiesinti? unsure.gif Ar galima istiesinti toki sepeteli? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 05 30, 09:50)
Mascara volume effet faux cils, su auksine etikete, prie jo yra prierasas "best selling", buna ivairiu spalvu
user posted image
user posted image
user posted image
Manasis toks kaip paskutinis, spalva High Density Black. Pirktas patikimoje parduotuveje, padielkos galimybe atkrenta. Kvepia labai maloniai, pakuote be priekaistu, viskas kaip nuotraukoj, bet kodel lenktas? unsure.gif Kas idomiausia kiek guglinau nerandu nei vienoj vietoj parasyta ir nei vienos nuotraukos kad buna su lenktais sepeteliais. Ar gal cia kokia nauja versija ir dabar visi nauji iseinantys bus lenkti, ar cia kaip nors netycia jis susilenke gamybos metu ir man tiesiog reikia ji istiesinti? unsure.gif  Ar galima istiesinti toki sepeteli? g.gif

Jei pirkot tikrai patikimoj parduotuvėj ir ne internetu, neškit į ją tušą, rodykit ir žiūrėkit, ką sakys ir ką siūlys. Greičiausiai brokuotą gaminį gavot ir tiek. Jei pirkot internetu - bandykit rašyti, klausti, nuotrauką atsiųsti.. Aš tai tikrai pati nebandyčiau tiesinti ir rizikuoti, juk ne 20litų kainavo, reikia pasidomėt, kodėl ir kas čia.
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 05 30, 11:41)
Jei pirkot tikrai patikimoj parduotuvėj ir ne internetu, neškit į ją tušą, rodykit ir žiūrėkit, ką sakys ir ką siūlys. Greičiausiai brokuotą gaminį gavot ir tiek. Jei pirkot internetu - bandykit rašyti, klausti, nuotrauką atsiųsti.. Aš tai tikrai pati nebandyčiau tiesinti ir rizikuoti, juk ne 20litų kainavo, reikia pasidomėt, kodėl ir kas čia.

Tai kad kazin ar kada gyvenime dar atsidursiu toj pacioj parduotuvej, nebent keliauciau i ta pacia sali. smile.gif
Va kas idomu kad tas sepetelis nepanasus i brokuota, ne koks kreivas ar sleivas, o i toks graziai uzriestas panasiai kaip buna va sitie:

user posted image

Atsakyti
Turiu miniuką YSL Baby doll. NUOSTABUS! Turbūt nesu gyvenime turėjusi tokio fantastiško tušo. Nuostabiai tankina, užriečia, pailgina, nesulipina. Galim pasidaryti vėduokles bigsmile.gif puikiai dažo nuo pat pirmo potepio
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 06 01, 10:43)
Turiu miniuką YSL Baby doll. NUOSTABUS! Turbūt nesu gyvenime turėjusi tokio fantastiško tušo. Nuostabiai tankina, užriečia, pailgina, nesulipina. Galim pasidaryti vėduokles bigsmile.gif puikiai dažo nuo pat pirmo potepio

Kuo toliau, tuo labiau ir aš noriu to Babydoll rolleyes.gif O kokios jūsų blakstienos - tiesios/riestos, tankios/retos ir pnš.?
Atsakyti
aš irgi nuo miniuko susižavėjau Babydoll, įsigijau normalų ir jau jį subaigiau, labai patiko smile.gif tik man kažkaip gana greit uždžiūvo g.gif pirkau balandžio vidury, naudojau beveik kasdien ir gegužės pabaigoj jau nebe taip gražiai dažė, matosi kad padžiūvęs..miniuką turiu iki šiol, tai jis kokiu mėnesiu senesnis, tai panašiam stovy..bet pirksiu vėl. Jei taip greit neuždžiūtų, tai imčiau ir kitos spalvos pabandymui, bet kad gaila g.gif va Maybelline rudas tušas pas mane jau gal 5 mėnesius mėtosi, o dažo kaip pirmą dieną..
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 05 30, 07:50)
Manasis toks kaip paskutinis, spalva High Density Black. Pirktas patikimoje parduotuveje, padielkos galimybe atkrenta. Kvepia labai maloniai, pakuote be priekaistu, viskas kaip nuotraukoj, bet kodel lenktas? unsure.gif Kas idomiausia kiek guglinau nerandu nei vienoj vietoj parasyta ir nei vienos nuotraukos kad buna su lenktais sepeteliais. Ar gal cia kokia nauja versija ir dabar visi nauji iseinantys bus lenkti, ar cia kaip nors netycia jis susilenke gamybos metu ir man tiesiog reikia ji istiesinti? unsure.gif  Ar galima istiesinti toki sepeteli? g.gif

Aš žiemos pabaigoj pirkau tokį pat Kristianoj. Šepetėlis ne lenktas, toks pat kaip nuotraukoj. Manau, kad brokuotą nusipirkot cool.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 05 30, 11:41)
Aš tai tikrai pati nebandyčiau tiesinti ir rizikuoti, juk ne 20litų kainavo, reikia pasidomėt, kodėl ir kas čia.

Istiesinau! hihihi.gif labai gerai viskas gavosi, dabar toks kaip ir turi but thumbup.gif
Efektas labai patinka, blakstienos tapo tankios, matomos ir nesulipusios, tik jos pas mane po cheminio rietimo, laukiu nesulaukiu kol pilnai ataugs, kad realiai ivertint.
Va tik idomu kada dziut prades, nes prisiskaiciau ivairiu nuomoniu nuo uzdziuvimo po menesio naudojimo, iki gerumo po daugelio menesiu. smile.gif

QUOTE(Vitulka @ 2014 06 01, 11:43)

As kazkaip siuo nesigundau, del sepetelio. blush2.gif Ateityje turbut isvis pereisiu prie tu klasikiniu, jie man akies nebado, pasiliksiu gal tik Oriflame Wonderlash, nes jis man vienas is geriausiu bandytu, O su vienu is tokiu, nepamenu ar tai buvo Loreal Million Lashes ar Max Factor False Lash, pries kokia pora menesiu dazydamasi taip isiduriau i virsutini voka prie blakstienu kad vokas kokia pora dienu periodiskai traukuliavo, ir dar dabar retkarciais uzeina. unsure.gif
Atsakyti
as esu isbandzius daug tusu ir brangiu ir pigiu, bet tiesa pasakius tarp ju nera JOKIO skirtumo ar tu pirktum koki YSL ar pigu maybelinne..
Atsakyti
QUOTE(nattnatt @ 2014 06 03, 13:34)
as esu isbandzius daug tusu ir brangiu ir pigiu, bet tiesa pasakius tarp ju nera JOKIO skirtumo ar tu pirktum koki YSL ar pigu maybelinne..

oi nesakykit,vieni trupa,kiti tepa,lipina,yra skirtumas,bet tarp brangiu irgi tai pasitaiko.
Atsakyti