Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienom

QUOTE(emiliuxas @ 2013 03 02, 01:10)
o man sis labiau patiko nei false lashes, graziai atskiria, tankina, islaiko uzrietima. mano dabartinis mylimukas biggrin.gif

pirkau vietoje ilgai naudoto false lashes, tai galiu irgi pagirti thumbup.gif dabar sarmoj jam nuolaida smile.gif
Buvau susigundžius Bourjois Max definition, tačiau atbaidė, kad pakuotės buvo neužklijuotos, kaip būna sakykime max factor tušuose, bijojau kad gali būti prasuktos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ducky: 04 kovo 2013 - 08:30
Labai noriu pagirti si blakstienu tusa :
pagamintas Kanadoje, brandas "Urban Decay"
Is pradziu pasirode neiprastai didelis sepetukas, bet jis labai smagus. Labai smagiai dazosi, gerai laikosi, nesulipa blakstienu, akys atrodo kaip is nuotraukos. Tikrai rekomenduoju.
Pati pirkau is E - bay ( is USA ) namuose gavosi 60 lt kaina.
http://www.ebay.co.u...=item4170e30059

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metameskinija: 05 kovo 2013 - 17:55
QUOTE(Ramint@ @ 2013 02 27, 18:39)
user posted imageAteinu su atsiliepimu apie si geriiiiiiiii wub.gif jau buvau pamirsusi kad mano blakstienos gali buti tokios ilgos, tankios ir iki kiekvienos atskirtos wub.gif sian kas pamate visi sake wow kokios blakstienos blush2.gif as labai patenkinta siuo tusu, sakyciau vienas is geriausiu kada turetu, praspjoves ir lancome hypnose, rubenstein lash queen, dior show bei iconic smile.gif

Kaip tik lekiu i londona pasishopint ir zadu nusiaubti GA parde!!:) ar nebyra?netepa paakiu?smile.gif aciu
Atsakyti
uj.... kiek patarimu thumbup.gif bet beda ta, kad dauguma tusu yra juodi.... o juodo nesu turejus daugiau nei 10 metu blush2.gif tamsiai melyni arba rudi

bet labai noreciau pakeisti tušą (dabar naudoju Isadora su raudonu galiuku, pries tai borjyous), nes jau į pabaigą eina...
Norėčiau kad atkeltų blakstienų kampučius, "katės akys" vadinasi berods, gali neilginti, bet svarbu nebyrėtų ax.gif

gal ką patartumėt 4u.gif
Atsakyti
Gal kas pasakytu ar tusas Lancome Hypnose Doll Eyes yra atsparus vandeniui? Nenusimanau kosmetikoje nieko, ant pakuotes neparasyta, internete taip pat nerandu blush2.gif
Aciu smile.gif

user posted image
Atsakyti
neatsparus, visi atsparus turi zyma 'waterproof'.

man panasu, kad sausio pradzioj atsukstas lancome hypnose star sudziuvo blink.gif sakyciau, du menesiai- labai jau trumpas gyvenimas tusui, o dar turint galvoj, kad sausi beveik nesidaziau doh.gif net pagailo ismestu pinigu verysad.gif ir siaip originalus lancome hypnose ir doll eyes patiko kur kas labiau, tas star- nieko ypatingo unsure.gif
Atsakyti
Atnesu atsiliepima apie Dior Diorshow
user posted image
Blakstienas padaro labai grazias, tankias, veduokliskas, issiskleidusias tokias, labai nelipina.
Bet dazytis sunkoka, nors sviezias, tirstas labai (del to tirstumo bijau kad greit prades dziuti), reikia nemazai sluoksniu graziam efektui isgauti, bent jau man neiseina pasidazyti neissiterliojus voku. Turi gana intensyvu roziu kvapa.
Sepetelis kabina daug, bet dauguma tuos lieka ties sereliu galais abiem - paciam galiuke ir pagrinde prie kotelio, todel as tom vietom stengiuosi uztepti daugiau tuso ant blakstienu o tada sklaidyti.
Siek tiek, nezymiai trupa.

jei kas pageidaus galesiu ikelti su juo padazytu blakstienu foto

Papildyta:
QUOTE(Stebuklinga @ 2013 03 07, 19:53)
Gal kas pasakytu ar tusas Lancome Hypnose Doll Eyes yra atsparus vandeniui? Nenusimanau kosmetikoje nieko, ant pakuotes neparasyta, internete taip pat nerandu blush2.gif
Aciu  smile.gif

user posted image

jei ant pakuotes neparasyta, vadinasi neatsaprus, atsparaus doll eyes pakuote turetu atrodyt taip
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 07 kovo 2013 - 21:37
QUOTE(mimi88 @ 2013 03 07, 22:35)
Atnesu atsiliepima apie Dior Diorshow

jei kas pageidaus galesiu ikelti su juo padazytu blakstienu foto

aš pageidaučiau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2013 03 07, 21:37)
aš pageidaučiau  blush2.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif ir aš
Atsakyti
Ateinu pagirti Trish McEvoy High volume mascara
user posted image
Tobulai padazo ir atskiria, netrupa, atsparus vandeniui ir kas svarbiausia super gerai nusivalo su siltu vandenuku
Atsakyti
Nusipirkau GA Eyes to kill. Nu ir ką, nėra to stebuklo, kurio tikėjausi. Asmeniškai, Maxfactor False lash effect daug geresnį įspūdį man paliko. GA ilgina, TOBULAI atskiria, BET neriečia nei kiek (mano blakstienos visai nelinkę riestis, tik Maxfactor užriečia), na ir ne tiek jau tos apimties suteikia. Vienas pliusas - tikrai netrupa ir lyg prilipęs išlieka visą dieną kaip ką tik po užtepimo. Klausiau šiandien konsultanto, kuo skiriasi GA Eyes to kill excess nuo originalo, tai pasirodo suteikia daugiau apimties dėl itin didelio šepetėlio, bet riesti labiau turėtų originalus. Taip kad nebus iš jų to ko norėjau - visko viename. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ameera: 08 kovo 2013 - 01:58
QUOTE(Ameera @ 2013 03 08, 02:56)
Nusipirkau GA Eyes to kill. Nu ir ką, nėra to stebuklo, kurio tikėjausi. Asmeniškai, Maxfactor False lash effect daug geresnį įspūdį man paliko. GA ilgina, TOBULAI atskiria, BET neriečia nei kiek (mano blakstienos visai nelinkę riestis, tik Maxfactor užriečia), na ir ne tiek jau tos apimties suteikia. Vienas pliusas - tikrai netrupa ir lyg prilipęs išlieka visą dieną kaip ką tik po užtepimo. Klausiau šiandien konsultanto, kuo skiriasi GA Eyes to kill excess nuo originalo, tai pasirodo suteikia daugiau apimties dėl itin didelio šepetėlio, bet riesti labiau turėtų originalus. Taip kad nebus iš jų to ko norėjau - visko viename.  doh.gif

kaip mano vyras sako: kas tinka viskam tai netinka niekam biggrin.gif
o su rietikliu neriečiat?

man nusibodo su juo žaist jau kokį 10 metų, tai antradieni eisiu pasidaryt cheminį užrietimą g.gif bigsmile.gif
Atsakyti