Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienom

Gal sita kas turite, ar tikrai toks geras ax.gif g.gif
http://monostilius.lt/Diva_0002
mirksiukas.gif
Atsakyti
gal turime atsiliepimu apie Origins GinZing Mascara ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgina@ @ 2014 03 13, 12:05)
Gal kas bandet, kokie asiliepimai? Estee Lauder Sumptuous Infinite Daring Length + Volume?
o kaip su storinimu? netrupa, netepa paakiu?

Išbandžiau šį tušą, labai patinka. Lengvai tepasi, tikrai paiilgina blakstienas, tepant kelis sluoksnius ir pastorina. Netrupa, netepa paakių smile.gif Buvau nusiteikus prieš tokio tipo šepetėlius, bet rezultatas labai puikus. Kol kas įrašytas pirmu numeriu iš visų bandytų tušų, įdomu tik per kiek laiko pradės džiūti.
Atsakyti
Nusipirkau snd Elizabeth Arden Ceramide Lash Extending Treatmen Mascara
user posted image
ir Christian Breton Super Mascara Volume user posted image

Ar kuri bandziusi? Kokie atsiliepimai? As savo atsiliepimus parasysiu po keliu dienu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

išėmė iš prekybos mano tušą, tad tenka ieškoti naujo doh.gif gal žinot kokį, kuris būtų ne iš brangiausių, bet vandeniui atsparus, tankintų ir šepetėlis būtų NE guminis? g.gif

Kaip Loreal Collagene? g.gif nepalieka gumulėlių ant blakstienų? g.gif

Būsiu dėkinga už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
As pabandziau ivairiu tusu ir apsistojau ties Max factor False lash efect fusion. Patinka storas silikoninis trumpais sereliais sepetelis, nesuklijuoja blakstienu, nenubyra, lengvai nusivalo makiazo valikliu, matomai paryskina blakstienas. Bus kartojamas smile.gif
Atsakyti
Pabaigiau Lancôme 'Virtuôse' Black Carat tušą, kuris bus vėl kartojamas kada nors, o dabar vėl grįžau prie seno pamėgto Clinique Lash Doubling tušo. Abiejų didžiausias pliusas, kad dažo dailiai, natūraliai, nėra košės, ilgina, atskiria, ir gerai laikosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 19 balandžio 2014 - 23:46
Mano blakstienos menkos, kiek bandziau visgi idealiausias yra Maxfactor CLUMP DEFY:
https://maxfactor.co...umising-mascara
riecia, didina apimti, ilgina smile.gif
Atsakyti
Keliu kelias foto, gal kam įdomu bus:

be nieko (tik tamsu jau buvo, nelabai ryški foto gavosi):
user posted image user posted image

Armani Eyes To Kill (vienas sluoksnis):

CoverGirl Clump Crusher (du sluoksniai):

Too Faced Better Than Sex (vienas sluoksnis):

Mano favoritas - Too Faced, ilgai ieškojau tokio efekto iš tušo, CoverGirl naudoju kasdienai, o Armani perleidžiu sesei smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Miholina' @ 2014 03 25, 20:08)
Toms, kurias isvargino paieskos, siulau rinktis klasika - max factor 2000 colorie, sunku rasti jam lygu, ka jau kalbeti apie geresni...

Aš irgi po šito tušo iiilgo naudojimo buvau priekabi, bet man puikiausiai įtiko Loreal million lashes, galbūt raudonas net geresnis už geltoną, dabar dar turiu YSL Shocking, tai irgi neblogas - mano blakstienų "stiliuko" thumbup.gif . Esu turėjus ir brangių, net nepamenu pavadinimų blush2.gif , bet neįstrigo atminty, tai nematau reikalo brangiai mokėt, jei šitie man labai tinka ir patinka:)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo priklausomybe: 17 gegužės 2014 - 21:27
Galiu labai pagirti Elizabeth Arden Double density maximum volume tusa, kuri naudoju gal 2 ar 3 menesi.
Kas labiausiai patinka, yra tai, jog ilgeliau panaudojus (dazau blakstienas bene kasdien) tusas nepradeda byreti. Nes mano didziausia problema buvo, kad kiti naudoti tusai (MaxFactor, Maybeline, kai kurie Bourjois) is pradziu dazo ir laikosi gerai, efektas irgi daznai tenkina, bet po poros savaiciu ar menesio jis ima nebesilaikyti taip gerai, dienos begyje byra, kas labai dirgina mano akis. Zodziu, santykinai greit pasendavo.

Sis Elizabeth Arden tusas tvarkingai nudazo blakstienas, patankina, kazkiek pastorina gal, nesulipina ir labai gerai laikosi dienos begyje, kas man yra svarbu smile.gif Tiesa, ji siunciausi is uzsienio. Jeigu kazkas megsta lelisku blakstienu efekta, tai su situo tusu tikriausiai jo isgauti nepavyks, nebent ziauriai daug krausi biggrin.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu savo favoritais - pamegau dideles blakstienas, bet graziai issukuotas, nesulipusias, na tokias naturaliai didelem atrodancias, o ne 30 sluoksniu tuso kur uztepta. Ismeginau daug Maybelline tusu neseniai - daug pagyrimu jiems, tai susigundziau, nors niekada siso firmos tusai nepatiko. Nepatiko ir sikart, geriausiu atveju per vargus pasidazau graziai, bet byret pradeda, o paprastai tai nei graziai padazo, nei issukuoja, o ir lipina.

Kazkada labai patiko MaxFactor '2000 calorie' ir 'volume couture', bet nebebuvo pas mus ju pirkti, tai taip ir naudoti seniai seniai jie. Nezinau ka dabar apie juos galvociau, bet noreciau vel pabandyt, nes maciau, kad atsirado pirkt.

Na o siuo metu naudoju tris tusus: 'Physician's Formula 'va va voom' (kartoju si), Estee Lauder 'sumptous' ir Dolce & Gabbana 'passioneyes' (miniukas). Is tikruju D&G gal ir nedeciau prie megiamiausiu, bet graziai jis padazo, graziai sudelioja blakstienas, tai paminesiu (pradzioj tik ji naudojau, dabar dazau kazkuriuo kitu + juo). PF tusa kartoju, nes labai patiko kai pirmakart pirkau. Is PF labai megau zalio lapelio tubelej esanti tusa (butent zalioj, o ne kitu spalvu), bet jis neatsparus dregmei, tai kartais patepliodavo. Kai atsirado 'va va voom', tai isbandziau daugiau smalsumo vedina, bet man labai patiko, kad padaro leliskas blakstienas, nelipina, netrupa, netepa. thumbup.gif Tai pabaigus senaji vel ji nusipirkau, nors norejosi ir kazko naujo, todel pirkau EL. Sitas taip pat padazo labai graziai, galima pasluoksniuot, blasktienos gaunasi ryskios ir labai tankios. Priekaistu jokiu neturiu. wub.gif

O is neseniai naudotu pagirsiu YSL 'babydoll' ir BareMinerals 'lash domination' tusus - abu labai labai faini, mielai kartociau, jei ne tas smalsumas kitus isbandyt. ax.gif

Tiesa, paminesiu ir didesnius nusivylimus. Tai jau mineti Maybelline tusai, Armani 'eyes to kill' (sunkiai jau pamenu kuo neitiko, bet man rodos labai lipino, skystokas buvo). Visai neseniai pirkau Chanel 'le volume' - iskeliavo atgal i parduotuve, nes neimanoma pasidazyt del to koks skystas ir kaip lipino blakstienas. Net kitu sepeteliu negaledavau atstatyt i padoria padeti vaizdo.... doh.gif

QUOTE(Gratis @ 2014 05 10, 22:01)
Mano favoritas - Too Faced, ilgai ieškojau tokio efekto iš tušo, CoverGirl naudoju kasdienai, o Armani perleidžiu sesei smile.gif .

Faina, kad idejot foto, nes Too Faced mano noru sarase (panasu ilgam dar ten uzsibus, nes sandeliuke 2 tusai, o dabar naudojami neseniai pradaryti). 4u.gif
Atsakyti