Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienom

QUOTE(Female @ 2014 03 25, 17:08)
Nes juo padažytos blakstienos atrodo kaip nustipusio voro kojos.

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
šio grąžinimosi būdo turėjau atsisakyti, dėl alergijos
nežinau kiek firmų išbandžiau, bet deja nieko negaliu naudoti,
pripratau ir visai nieko
Atsakyti
Gal kas galite rekomenduoti ir kur būtų galima nusipirkti mėlynos spalvos tušą? g.gif rolleyes.gif kad pasidažius matytųsi, jog blakstienos mėlynos smile.gif niekaip nerandu, vis nusiperku ir ta mėlyna tokia tamsi būna.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ele888 @ 2014 03 26, 13:55)
Gal kas galite rekomenduoti ir kur būtų galima nusipirkti mėlynos spalvos tušą? g.gif  rolleyes.gif  kad pasidažius matytųsi, jog blakstienos mėlynos smile.gif niekaip nerandu, vis nusiperku ir ta mėlyna tokia tamsi būna..  ax.gif

ISADOR 4u.gif Labai grazi ir ryski spalvyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mėta11 @ 2014 03 26, 14:46)
ISADOR 4u.gif Labai grazi ir ryski spalvyte smile.gif

o kur galima nusipirkti? rolleyes.gif
googlinau Lietuvos internetinėse parduotuvėse nėra, tik kitos spalvos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ele888 @ 2014 03 26, 12:55)
Gal kas galite rekomenduoti ir kur būtų galima nusipirkti mėlynos spalvos tušą? g.gif  rolleyes.gif  kad pasidažius matytųsi, jog blakstienos mėlynos smile.gif niekaip nerandu, vis nusiperku ir ta mėlyna tokia tamsi būna..  ax.gif

Mary Kay. Bent pernai vasarą pas juos būdavo. Labai matosi tas mėlynumas (man netgi gal perdaug ).
Atsakyti
QUOTE(ele888 @ 2014 03 26, 15:25)
o kur galima nusipirkti?  rolleyes.gif
googlinau Lietuvos internetinėse parduotuvėse nėra, tik kitos spalvos sad.gif

Dabar pigu lt. yra akcija, spalva royal blue 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2014 03 26, 10:19)
nemanau kad labai galima lyginti chanel su maxfactoriu, vien dėl kainos skirtumo  biggrin.gif

as lyginu ne kainą, o tai kaip dažo biggrin.gif ir tikrai labai panašiai.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 26, 17:18)
Mary Kay. Bent pernai vasarą pas juos būdavo. Labai matosi tas mėlynumas (man netgi gal perdaug ).

ačiū 4u.gif 4u.gif

QUOTE(mėta11 @ 2014 03 26, 17:21)
Dabar pigu lt. yra akcija, spalva royal blue 4u.gif

bigsmile.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Laba visoms,

Na ir as pasisakysiu.....Pries kokius 10 metu naudojau Rimmel tusa, kaina buvo apie 16 lt. Man jis tiko, nes tepe sodriai, man tas tiko, o ir koleges klausdavo kas cia per tusas ax.gif . Siai dienai jo jau nebera...
Kai rinkoje pasirode Loreal Volume Collagene - perejau prie jo ir iki dabar naudoju, likau jam istikima. Dar patiko Max factor false lash, bet veliau vel prikdavau Loreal.

Dabar nusipirkau ta Panga ar Manga tusa ( Loreal) , nu tai nepasakyciau, kad ji jau toooooks super druper kaip cia ji reklamuoja.... Sunaudosiu - nemesiu lauk, bet antra karta tai abejoju ar pirksiu...
Atsakyti
Gal kas bandete si tusa?
Bourjois Paris Twist up the Volume
user posted image

Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritat29: 02 balandžio 2014 - 12:02
QUOTE(ritat29 @ 2014 04 02, 11:42)
Gal kas bandete si tusa?
Bourjois Paris Twist up the Volume

Kokie atsiliepimai?

Aš šiuo metu naudoju, bet jau beveik į pabaigą ax.gif Tai man visai patiko... Mano blakstienos trumpokos ir nedaug, tai pailgindavo ir priduodavo apimties 4u.gif O antrą kartą ar pirkčiau nežinau g.gif
Atsakyti